返回列表 回覆 發帖

挽救人心更迫切 凌 谷

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
小弟很欣賞你既慈悲之心呢..

無所謂對錯  代表既係一個很重要的觀念...

因為已經超越了對錯..  如此既人民..就會有如此的政府.. 我是中國人.但很無奈... 要知道自己既不足..就要看一看其他國家既人... 係其他很多國家既人既比較次下...  你會發現... 佢地無中國人咁成功...亦無中國人咁低劣..無中國人既勤力..亦無中國人既短視...

我跟你兩邊都看通... 但只係得無奈...    中國人的dna 還要進化到幾時呢...
本帖最後由 weiyan 於 2010/6/11 15:46 編輯

以下只是真實報道,本人並沒有加上任何評論。如果各位看官妄加評論,得罪神,與我無關。各人的罪歸到各人頭上。

講開富士康最近在一個弟兄聚會中,他們興奮地宣佈一側傳聞,就是郭台銘請了兩個牧師去開佈道會.但怕引起攻擊,所以低調處理,沒有新聞佈道.

話說郭自己情緒都出了問題,要去看心理醫生.個心理醫生原來是無間道,本身是牧師一名.個心理醫生牧師向郭指出生命真理,郭感動到淚如泉下.決定請請牧師去做法事.郭可能己暗盤信了耶教.

聚會後去喝茶,各弟兄興致勃勃.甲弟兄說富士康由五台山法師做法事,神就安排多兩跳證明假神冇料到。再安排郭遇上牧師。乙弟兄說神有計劃安排上演五台山法師法事冇料到,再安排佈道會,使人知道真神是邊個。12跳是神考妙的安排,加速福音在中國大陸傳開。深圳很多基督徒行區禱告,立功不小。

話題一轉,講到歐洲經濟越來越差,因為他們把教堂變成旅遊景點,得罪了神。神不喜悅,所以懲罰歐洲。
好明顯佢地既神係人造的.
返回列表
高級模式 | 發新話題
B Color Image Link Quote Code Smilies
換一個