返回列表 回覆 發帖

[分享] 離教成員總是介意人家用(匿名), 內有陰謀??

回復 87# liberale

咁又有違阿水的心意呢

回復 84# 大黃傻貓

查實離教家點解會比人以「遊客」身份留言?好多論壇都唔會。雖然話有ip之部分,但次次要睇係點六三尾定點三三尾定點五一尾,先知邊個打邊個,好煩。不如索性唔再比「遊客」身份留言,個個都要註冊,讀起黎會清楚好多。
但你註冊咗都冇死到!!已經推翻了你的言論...
Guest from 121.202.33.x 發表於 2010/9/17 00:32

天國夠說近了啦,又有多近呢?
不斷用匿名發言的行為 → → 卑鄙?? 講粗口罵人,無故侮辱基督徒白痴,毒上腦就不卑鄙.多次用匿名就卑鄙.
你既然多次留言 → → 就不是遊客﹖在那裏有這說明???
遊客...只能留言一次? 這裏當初有定這規矩嗎???
若是這樣,當初為何不設定非會員便不能進入呢? 你既容許別人用(遊客)身份都可以前來.即表你們接受 ...
Guest from 121.202.51.x 發表於 2010/9/12 21:52

容許別人用(遊客)身份都可以前來﹐ 不代表人家認同不斷用匿名發言的行為不是卑鄙。
遊客就是遊客﹐ 留言一次兩次離開
你既然多次留言﹐ 就不是遊客對不對﹖
如果你是遊客﹐ 請留言一次走頭。
係架,會被耶和華點名擊殺架,怕就咪註冊了。
抽刀斷水 發表於 2010/9/7 11:53

但你註冊咗都冇死到!!已經推翻了你的言論...
係架,會被耶和華點名擊殺架,怕就咪註冊了
抽刀斷水 發表於 2010/9/7 11:53

抽刀斷水 你作為管理員都表現得咁幼稚!!還有甚麼可說呢!!
怕承擔言責﹐ 如此卑劣下流人﹐ 只懂得在暗處掟石頭唔敢現身﹐ 唔需要理會
大黃傻貓 發表於 2010/9/7 16:01

若是這樣,當初為何不設定非會員便不能進入呢? 你既容許別人用(遊客)身份都可以前來.即表你們接受明可註/可不註冊.二者可選其一而非強制性的.
     為何現在別人選不註冊時便被大罵...怕承擔卑劣下流﹐ 只懂得在暗處掟石頭唔敢現身...為何不註冊便被鬧到狗血淋頭. 這樣的指控有理由嗎?看來網友懷疑你們是絕對有理由的!!
其實講真..離教家之家想多D會員都唔洗要求人地注刪架
[img]註不註冊同樣是留言一個,
內容一樣,
何解要太著重著冊「入會」此個「儀式」? ...
[/img]
Wong仔 發表於 2010/9/12 01:14

另一個"百達通"???我們要小心資料....
註不註冊同樣是留言一個,
內容一樣,
何解要太著重著冊「入會」此個「儀式」?
大家小心資料被"離教者之家"利用~
奇期唔好註冊,他們的誠信有目共睹...
...
Guest from 121.202.80.x 發表於 2010/9/11 10:26

203.218.108.x所言有理.耶子有云誰人無罪可先拿石頭打人.小弟並非完人,對別人的事指手劃腳真是罪過.
基督徒真係笑爆我既嘴 有口話人無唔話自己
我們都忘了,放下也是種選擇
但係某些反基都係姐~連自己說話都無咩理性
回復 71# Guest from 203.218.108.x

不如等我回答你啦

教會學校太野蠻

教會內部太不行
回復 71# Guest from 203.218.108.x

做咩/唔做咩先叫做得好呢?
連自己都做不好,又有什麼資格去反別人的宗教呢,各位離教者之家的人,在反對別人的宗教之前,請你們先自問一下,你們是有資格去批評別人的宗教呢?實話實說,我是一名基督徒
離(教)不算最好憐, 離開(神)才是最好憐.
高級模式 | 發新話題
換一個