返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

恭喜顛鼠教認為胚胎唔係人, 所以唔駛賠
--------------------------------------------------
"夜間這婦人睡著的時候、壓死了他的孩子"原告對個B嘅死因知得咁清楚, 唯一解釋就係, 個B根本係原告自己責死嘅!

to be continued.........
Don't know where God is but the Devil is in the details
恭喜顛鼠教認為胚胎唔係人, 所以唔駛賠
--------------------------------------------------
"夜間這婦人 ...
沙文 發表於 2016/3/12 05:12

我都恭喜你最終都明認胚胎係人勒
又未必, 好多動物都有胚胎, 我唔會好似顛鼠教咁認為逢胚胎都係人
-------------------------------------------

咁, 點解defendant雞話"這孩子也不歸我、也不歸你、把他劈了罷。"呢?

所羅門 overlooked咗一個情形, 有些女人生完仔, 係会有postpartum depression, 簡稱PPD,
嚴重者甚至会殺死BB陳:
http://www.dailymail.co.uk/news/ ... on-spared-jail.html

隻plaintiff雞就係睇出defendant雞情緒露出PPD, 利用這一點來屈佢, 所羅門咁都睇唔出, 點會係得到邪傻瑕賜聰明嘅包青天, 簡直係白鼻哥糊塗縣官!

Don't know where God is but the Devil is in the details
點會係得到邪傻瑕賜聰明嘅包青天, 簡直係白鼻哥糊塗縣官!

沙文 發表於 2016/3/12 09:23

係呀
你是上演緊丑劇
係所羅門主演, 我寫影評啫

先前, 隻雞話
"我生孩子後第三日、這婦人也生了孩子.我們是同住的、除了我們二人之外、房中再沒有別人."

經已睇得出佢嘅mentality - 根本當BB陳唔係人, 所以, 咁冇愛心嘅雞講出"求我主將活孩子給那婦人罷、萬不可殺他", 無非就係再次罪犯欺君, 昆所羅門等所羅門以為佢係親生阿媽啫。

邪儍瑕自己都冇乜聰明, 所以賜畀所羅門之所謂聰明, 都冇乜卵用
查案時, 調查人員要盤問涉案人, 由應對中找出事發經過, 而非好似所羅門咁任佢講乜就聽乜, 被人牽著鼻子走, 連隻啄地都可以輕易manipulated佢

所羅門一句都冇問, 經文就死唔切咁吹"因為見他心裡有 神的智慧、能以斷案。" , 實在係another example of 呃細路幼稚劇情
查案時, 調查人員要盤問涉案人, 由應對中找出事發經過, 而非好似所羅門咁任佢講乜就聽乜, 被人牽著鼻子走,  ...

查案時, 調查人員要盤問涉案人, 由應對中找出事發經過, 而非好似所羅門咁任佢講乜就聽乜, 被人牽著鼻子走, 連隻啄地都可以輕易manipulated佢。

所羅門一句都冇問, 經文就死唔切咁吹"因為見他心裡有 神的智慧、能以斷案。" , 實在係another example of 呃細路幼稚劇情

沙文 發表於 2016/3/13 07:47

見你講就天下無敵
唔知做時奔走有無力勒.

你講到所羅門咁屎,
又唔見你有其它方案用來判斷誰是生母呢?
睇下你的屎, 還是所羅門屎
回覆 827# beebeechan

車, 此案交畀我, 包冇甩拖, 鐵面無私, 斷案如神
http://maxxam.ca/services/dna-testing
回覆  beebeechan

車, 此案交畀我, 包冇甩拖, 鐵面無私, 斷案如神
沙文 發表於 2016/3/13 13:10

係啵。。。。
羅馬兵團若使用機關鎗,羅馬帝國也不至滅亡哩。。。。你果然有腦

真陰莖
回覆 829# beebeechan

咁又未必, 您有機關鎗, 德國佬又有Eurocopter Tiger啫

帝國有驅逐艦
冇啦
冇啦
沙文 發表於 2016/3/13 13:55

正常損耗黎唶
正常損耗一多就会唔夠
好似神父坐監多, 聖教會都short handed.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pr ... man_Catholic_Church
, 聖教會都short handed.
沙文 發表於 2016/3/13 14:38

超,都唔係今日先有既問題哩
一早講左哩
「要收的莊稼多,做工的人少」
路加福音第十章
佢明知自己出唔起价, 特登報咗先, 下台下得冇咁惡睇

這種手法, 差不多等於我好夜返屋企, 先下手為強, 我老婆未出声,我就話定先:我知道妳一定會以為我去咗滾, 但係妳完全誤会晒。其實係因為阿陳老婆話要同佢離婚, 阿陳好down, 我陪佢飲幾抔, 開解下佢, 所以夜咗小小啫, 唔信呀?妳打电話問下佢呀?

通常, 都係唔work嘅.....
佢明知自己出唔起价, 特登報咗先, 下台下得冇咁惡睇

這種手法, 差不多等於我好夜返屋企, 先下手為強, 我老 ...
沙文 發表於 2016/3/13 14:51

你呢d 十足十電視台 d 財經專家,
等大市升隠左先黎做股神
馬後炮人人都曉哩
回覆 837# beebeechan

造市都得啦

自己做殘個市, 實靈過王大仙
回覆  beebeechan

造市都得啦

自己做殘個市, 實靈過王大仙 ...
沙文 發表於 2016/3/13 15:06

其實問題唔大
不嘍都係一條友做哂幾十頃既田架哩
所羅門此案, 佢presumed咗個B一定係其中一雞所生, 咁樣斷案其實好粗枝大葉

點解佢唔諗下尚有其它可能, 個B既非甲雞所生, 亦非出自乙雞, 而係由第間屋偷返黎嘅呢?
高級模式 | 發新話題
換一個