返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

(可直接按該數字77#進行連結複製,不用坐電梯)
抽刀斷水 2016/7/12 22:50 提交

這是第77頁
不是第77樓

老點!
這位老闆你第一次來玩討論區的?「樓」和「頁」你不懂分的麼?
抽刀斷水 發表於 2016/7/13 00:27

呢位老細, 呢舖又爭你唔落
同 77頁
係唔同架喎
同是發源自美國的麥當勞, 去到香港, 日本, 印度, 大陸, 都有唔同既餐單哩......真傻逼
同是發源自美國的麥當勞, 去到香港, 日本, 印度, 大陸, 價錢都唔同添。但logo顏色就一定跟總公司。膚色、髮 ...
沙文 發表於 2016/8/9 00:53

挑...
咁人樣, 無論乜野色
有係有兩個鼻哥窿, 兩隻眼, 一個口...唔會變.
以為咁就可以駁得掂, ......傻傻逼
冇得而且住, 您要proofed咗佢阿嫲一定未試過偷食先
沙文 發表於 2016/8/24 03:38

你識唔識架
若係亞嫲有隠藏白種人基因,
應該係太嫲偷食
第一, 請問如何"肯定妻子沒有不忠"?
我自已都冇把握"妻子沒有不忠", 點解要信佢老婆沒有不忠?

第二,
医生 ...
沙文 發表於 2016/8/24 03:59

你聽過有親子基因檢驗未有?
http://www.swabtest.com/
79皮有得玩
帶你個女去驗驗, 79皮.....我俾
洪水古仔的作者計錯數了。基因污染並不会導致不同種族, 而係導致絕種

遺傳學的study, 一個族群要存活長期, ...
沙文 2016/8/25 20:38 提交

你試吓係屋企養四對貓,記得唔好閹喎,睇下兩年後會有幾多隻貓丫。
你真係傻,《聖經》係一本救人嘅書,唔係百科全書阿,大佬!
既然係救人嘅書,重點當然就人同神嘅關係, ...
Guest from 104.237.147.x 發表於 2016/8/25 22:43

鬧得好!
回覆  beebeechan

您都係計錯數
呢個唔係兩年後有幾多隻貓嘅問題,
係兩萬年後舍下仲有冇貓嘅問題https:// ...
沙文 2016/8/25 23:15 提交

挑。。。。

六千五百萬年前有恐龍,依家無,
係咪六千五百萬年前既恐龍唔夠多?

係呀。夠多就死唔哂啦, 愈多就死極都死唔哂啦
simple math
即係好似咁, 如果只有一個基 ...
沙文 2016/8/26 00:05 提交

係咪腦殘片加左價,你食唔起?

您一講唔掂就出呢味嘢, 屢試不爽
腦殘片價格您先会關心, 我完全唔care亦唔知 ...
沙文 發表於 2016/8/26 01:53

就係因為你唔咖牙,
所以個腦一日比一日殘。
talking about洪水, ,網友們已指出不少穿崩情節,其中這項我唔記得有冇人提過。

猶太佬作經,由於太過猶太觀 ...
沙文 發表於 2016/8/26 02:36

挑/ 。。。
創世紀編在聖經第一本書, 就一定係寫先架拿?
那個作者在寫創世紀時就不知甚麼是律法架咩?

經學家就係憑呢一句鑑定創世紀是寫在猶太人在曠野的時代, 那時, 早便有會幕和各式的獻祭。
甚麼牲口可作奉獻, 甚麼不可以, 早有規定。
近親交配会生白痴仔,
承认祖宗从亜當夏娃交配出来的基督徒自己承认係白痴仔?明白! ...
leefeng 發表於 2016/8/26 04:44

中國神話中人類的始祖:伏羲女禍是兩兄妹,
中國人都是白痴仔?
你好唔明呀!
乜野叫做中國神話呀?白痴仔!
耶徒信十足耶经癈话人类耶徒係白痴神造出嚟既近親乱倫既後代,
所以耶徒 ...
leefeng 發表於 2016/8/26 06:52

你知係神話咪得囉
原來, 你比很多基督徒更聖經無誤
你基性都好重
白痴得你吖,基督大話當真牙?小心你祖宗係棺材弾起用棍扑濕你个反骨五逆白痴仔咧! ...
leefeng 發表於 2016/8/26 11:09

既然聖經神話, 你又唔會當真
基督徒也不當真
咁你拗甚麼呢?
你錯喇。開口埋口外邦人, 就唔好扮甚麽救世人啦, 真係指嘅係全人類, 就唔駛揀chosen people ...
沙文 發表於 2016/8/26 22:24

傻佬, chosen people 唔係指一小撮受優待既人咁解架啵

拿。。。。賣樓都有示範單位哩。
你跟住咁做, 就可以咁舒適。

天主拎猶太人出黎, 係俾世人, 外邦人知:
信上主, 跟上主的話做人, 就會幾好幾好
唔聽話, 逆意的就會點扑街扑直。

你的宗教知識, 好唔掂

你老婆教唔到你, 
等我教下你
等我教下你
天主拎猶太人出黎,而唔拎日本仔出黎, 係俾世人, 外邦人知:
您地冇資格做示範單位哩
你的宗 ...
沙文 發表於 2016/8/26 22:46

挑............
個個都係示範單位, 就即係無示範
無腦
等我教下你
天主拎猶太人出黎,而唔拎日本仔出黎, 係俾世人, 外邦人知:
您地冇資格做示範單位哩
你的宗 ...
沙文 發表於 2016/8/26 22:46

你咁鐘意做示範單位
呢個留俾你做:

你有資格

挑............
..

佢咁有腦
沙文 發表於 2016/8/26 23:20

挑.........

佢有腦唶
你冇丫嘛
諾亞方舟殘骸已經搵到喇,仲係度講埋曬D謬論:
Guest from 213.171.205.x 發表於 2016/9/9 06:56

咁大個大話, 你都夠膽講既?
高級模式 | 發新話題
換一個