返回列表 回覆 發帖

delete post

回復 60# beebeechan

您好難講到,係因為您口才差啫
講嘢未必一定要好似您咁離不開屎眼
沙文已經與屎眼卦勾, 打風都打唔甩
人是進化出來的, 基督徒 思考力這麼低, 意識這麼低, 被獸性控制, 心腸歹毒, 一點也不出奇.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
沙文已經與屎眼卦勾, 打風都打唔甩
beebeechan 發表於 2010/11/4 19:07

好心啦,您又講多錯多,自暴其醜啦
卦勾有乜所謂啫, 都冇人知您講乜
您同屎眼掛鈎先啱嘛
俾心機掛啦
回復 63# Alice

好在基督教係1,980年前才出現
若果Homo habilis信基督教, 就進化唔到了
回復 65# 沙文

係呀, 基督徒可能由於人類基因突變, 少左條神經, 所以分支為 低理性人類.
講真, 稍為有 d 理性, 有 d 思想, 又點會成為 基督徒.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
回復  沙文

係呀, 基督徒可能由於人類基因突變, 少左條神經, 所以分支為 低理性人類.
講真, 稍為有 d 理 ...
Alice 發表於 2010/11/5 16:34

有些人種也可能是基因異變,
把口特別臭的。
回復 67# beebeechan

您咁信廣東方言
豈不知「良藥苦口」、「良言臭鼻」?
回復  beebeechan

您咁信廣東方言
豈不知「良藥苦口」、「良言臭鼻」? ...
沙文 發表於 2010/11/6 02:30

你老荳係男人,
那男人便是你老荳了?

這都是邏輯的101 基礎入門都一早說明了。
最膚淺的邏輯你完來也不懂。

你的帖, 苦口, 臭鼻就是, 不等同就是良藥, 良言。
回復 69# beebeechan

係咯,苦口, 臭鼻就是, 不等同就是良藥, 良言
您又默認了, 凡動刀的, 不等同就是死在刀下

孺子可教

delete post sorry
D回覆開始九唔搭八了,兩位仁兄唔好起度開火啦
AmiHO 發表於 2010/11/6 10:55

呢埸火, 燒了大半年囉
救不熄的
愈燒愈旺

火有潔淨的功能,
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

...把基督的臉都丟光了.... ...
drsherlock 發表於 2010/11/6 11:01

你這樣說, 便犯了邏輯
我弄光了基督徒的臉, 使基徒不再漂亮耶?
那...基督徒豈不是本來是美好的, ....?
好的臉, 你為何要抗拒呢?
基督徒有好咀臉.......好事來喎

反基不是說基徒咀臉醜惡呢?
那..我弄光了基督徒的醜惡臉, ......嗯....好事來啵

基督徒的臉, 應該是漂亮的, 還是醜惡的好呢?
你拿定主意未呢?
不要一時一樣囉
回復  drsherlock
D電視劇通常一男一女互相鬥嘴最後都會變左做情侶的,大家等睇好戲吧! ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 11:08

沙文喜後門開放的
這點........好難矣

..把基督的臉都丟光了.... ...
drsherlock 發表於 2010/11/6 11:01

閣下已經明認了「基督」, 本來是好的了.
為何, 好的事你會咁反感?
你信基督便是了,
不是叫你信基督徒嘛.
回復  beebeechan
你女仔之家把口講D核突野,失禮基督徒之餘仲失禮埋D女仔,好好地反省下吧 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 11:20

哈...
要不要我 一一列出沙文詞彙...好使你比較一下誰是核突?

如你只對我說的話批是核突,
對某某文的卻視卻無睹.....那問題還是在你身上多一點
你的公義....是多麼的有選擇性囉
有選擇性的公義, 其實就是不公義了

天主要罰人的時候, 連初生嬰也不會放過
這份公義.......你......學不來哩.

高級模式 | 發新話題
換一個