返回列表 回覆 發帖

教會不想你知的聖經內容

很久沒見了,逆源!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
將多口仔當乳豬
沙文 發表於 2014/2/25 20:36

真係要諗下先知你講乜。
當時不是被綁在火刑柱上嗎?綁起又真係好難「燒到跳舞」既喎。
今時今日做人類活體實驗好難既。

我有點懷疑,以燒斷麻繩的時間和溫度,那個被綁的人就算未死也至少燒暈了。
回覆 175# Gauss

資料很有用,謝謝。
關於第2點,希望知道得更多。
聖經唔係道德經,佢係一個民族既故事
kam 發表於 2015/10/28 17:19

肯認就得嘞,以後咪再道德輸出喇。
原來你讚過我理念不錯,謝謝你。

理念是否能成功落實,也有很多因素。例如,離教者本人可能都不希望永遠背負這個名號,情形可能有點像釋囚,開始時想互相扶持,到其後就想淡去這個身份了。
有甚麼証明經文說洛德的「義」是指他交出兩女給暴徒玩
beebeechan 發表於 2023/12/26 22:28

寫到咁露骨都仲要證明,真係要畫公仔畫出腸?寫明「女兒被人狎玩,被他們的陽具插入,抽插一番後在女兒的陰道中一洩如注,之後滿意地拔出來。」咁係咪過癮啲呢?
難怪教會一直都吹捧聖包皮啦,原來咁有意義。

放是天主安排了給人偷去, 不知去向, 從始消失, 停止了迷信膜拜?
beebeechan 發表於 2023/12/31 02:24

人為就說成是安排,天災就說成是人禍,教徒典型思維。
當你反基時不就是很典型地說甚麼衰野壞事都是天主安排的嗎?
beebeechan 發表於 2023/12/31 15:26

反基照計係唔承認天主既存在架喎,你係咪搞錯咗啲野?
無搞錯,你呢種言論,一壇都係,唔好抵賴
beebeechan 發表於 2023/12/31 17:11

咁就係我唔係反基而係慕道者既最佳證明啦,happy new year!
我見過有尐reverse孔夫子嘅辦法,不敬神如神在
沙文 發表於 2023/12/31 17:35

就咁不敬神唔夠過癮,而係當佢存在咁不敬神先夠挑戰性嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個