返回列表 回覆 發帖

害死香港旅行團之元兇其實係天主教

回復 23# beebeechan

您又話掛尿袋0茄?討論有番尐consistence 嘛
回復  beebeechan

係呀。我時常做義工咖
我吼住人地既令嬡幾時去廁所,見到神職人員跟尾入去,我就即刻去 ...
沙文 發表於 2011/8/31 06:06

我又懷疑你係教會係咪成日叫你老婆去廁所架?
(搏有錢分咁!)

係呀。我時常做義工咖
我吼住人地既令嬡幾時去廁所,見到神職人員跟尾入去,我就即刻去 ...
沙文 發表於 2011/8/31 06:06

我以為你係積極參予, 全身投入咋
回復 20# beebeechan

係呀。我時常做義工咖
我吼住人地既令嬡幾時去廁所,見到神職人員跟尾入去,我就即刻去找教會CFO,叫佢撥備賠錢之款項
係教會廁所寧舍衰啫
唔好去教會廁所就得啦
沙文 發表於 2011/8/31 04:25

你咁了解色魔心態既?
我開始懷疑你跟老婆去教會, 就係吼住人地既令嬡幾時去廁所!
回復 18# beebeechan

令嬡就係咁樣做
所以您先咁老定
係教會廁所寧舍衰啫
唔好去教會廁所就得啦
沙文 發表於 2011/8/31 04:25

係啵.,..
可以卦個尿袋。
回復 16# beebeechan
係教會廁所寧舍衰啫
唔好去教會廁所就得啦

可以啫,並不一定。在舊式並未完淘汰之前都係有風險的。令嬡遇上黑箱作業之classical告 ...
沙文 發表於 2011/8/31 02:48

係架...
咁你都要教你老婆不要到女廁一格格, 關埋門黑箱作業, 係有風險的, 分分鐘巧遇梨花, 海棠變菊花。
不如在大街大巷安全得多矣!!!

回復 14# beebeechan

可以啫,並不一定。在舊式並未完淘汰之前都係有風險的。令嬡遇上黑箱作業之classical告解箱,一樣會一樹梨花壓海棠。

令嬡嫩口尐,您睇實尐添。尤其係貴教特設告解箱裡面陰陰森森搞乜都得。馬丁路德早年識 ...
沙文 發表於 2011/8/31 00:44

今日既告解箱可以好公開架
又係你少見多怪
回復 12# beebeechan

令嬡嫩口尐,您睇實尐添。尤其係貴教特設告解箱裡面陰陰森森搞乜都得。馬丁路德早年識穿此把戲故取消之

尐女人係又易呃又易氹嘅
乜咁啱您又係?
沙文 發表於 2011/8/30 21:03

咁你更要小心乜共負一軛, 咁佢就俾人氹左
一定要貼身跟埋佢返教會
回復 10# beebeechan

尐女人係又易呃又易氹嘅
乜咁啱您又係?

咁聖經咁九翕都有人咁認真啦。
沙文 發表於 2011/8/30 20:54

包括你老婆囉,
回復 8# beebeechan

咁聖經咁九翕都有人咁認真啦。我都唔算要換腦啫

您都覺得抵咩?您又話若三萬幾千一個人, 就無人會去菲律賓? ...
沙文 發表於 2011/8/30 20:39

九翕野你都咁認真, 你要換埋腦添呀。
換賢送腦, buy one get one free
回復 6# beebeechan

您都覺得抵咩?您又話若三萬幾千一個人, 就無人會去菲律賓?

梗係唔係啦
若三萬幾千一個人,我一定會去菲律賓

所以,始終都係顛鼠教衰 ...
沙文 發表於 2011/8/30 20:22

三萬幾千一個人
去換賢就抵
回復 2# beebeechan

梗係唔係啦
若三萬幾千一個人,我一定會去菲律賓

所以,始終都係顛鼠教衰
高級模式 | 發新話題
換一個