返回列表 回覆 發帖

小說《達文西密碼》中對聖經的認知

小說《達文西密碼》中對聖經的認知
這是基督信仰中最根本的諷刺!我們今日所知的《聖經》,是由 一名異教的羅馬皇帝君士坦丁大帝所編纂的。

...
greenboy0825 發表於 2011/9/26 11:45

真係狗翕到令人看到會笑反肚。同睇完書劍恩仇錄後便說乾隆是漢人一樣。
回復  beebeechan

聖經咪又係一苟樣!
葉仔 發表於 2011/9/26 13:53

對唔識野既哥哥仔
一瓶靚紅酒同葡萄適都是一苟樣
對於味覺失調的哥哥仔來講, c同糖都沒大分別
葉仔 發表於 2011/9/27 12:54

係架,所以即使有人俾糖你食,你都以為人俾你食屎架。

halloween 近了。陳版友咁講,可能是企圖為派糖的神職人員鋪路。
大家小心,若然畀糖 ...
沙文 發表於 2011/9/27 17:41

對你就連粒糖都可以省回,因為你一早便自動除定褲子蹺起屁股,守株待插

你已經知道教會仍是糖衣陷阱了!
葉仔 發表於 2011/9/28 13:37

看你如何無知:
有女人做雞,不等同女人便是雞。好簡單既邏輯繆誤,你就是要來犯了。

陳版友都承認神父會咁樣對教友家屬,大家真係冇事唔好去教堂嘞。 -- oh, sorry,有事都 ...
沙文 發表於 2011/9/29 13:38

係架,條街有雞,所以你老婆要先剪左你條野先好放你出街。
咁又唔駛。唔畀allowance 咪得咯。唔好好似天主見巴別塔 --- 小題大做

剪咗,佢自己都冇得enjoy
變咗雞同 ...
沙文 發表於 2011/9/29 14:14

短短的一小帖你都講到亂78糟,  唔很你翕乜春夏秋冬

你不要歧視性工作者! 快去懺悔吧! 求耶穌寬恕,
因為你耶穌和性工作者抺大拉親熱, 把抺 ...
葉仔 發表於 2011/9/30 10:58

咁你話耶穌同沙老婆有路都得架, 同樣係狗翕
高級模式 | 發新話題
換一個