返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復 94# beebeechan

你有無睇過家 我個帖係問野 唔係提供資料WO 有唔係教化人 又要COMOM SENSE 我唔明仙問姐   手快打錯左D英文姐(我係中國人)
回復 99# beebeechan

你不信 反正我信了 你信一成就就9la 個成就是否耶穌唔係神
回復 103# beebeechan

在這裡 除了 你不是9UP 還有誰呢 唉 你好像進了精神病院很久的人 已經分不清 自已係來探病定係自已係病人了
回復 104# beebeechan

METOO 我覺耶穌有能轉變我們這些不信的人
    無夸, 他也太低矣
回復 103# beebeechan

指出我點樣 9UP 先的家 成日話人 9UP但又指唔出在那裡 9UP又無証據話我錯 可笑
回復 110# beebeechan

講多次OK? 多謝指教WO

回復 112# beebeechan

你話我錯姐
有叫我改咩 我都認左錯la 定係除左改錯字之外 都搵其它 無可反駁呢 所以人身攻擊性 你ed叫偽君子
回復 114# E72

無WO 點解咁問 呢個更

回復 118# beebeechan

我邊有自卑呀 認錯就自卑 怪不得 全世界基督未好自卑 日日都要認錯 真哀
我最大的知識就是知道自已無知 我就唔同D基督徒LA 有個賤父耶穌 就係到吧吧閉閉

回復 121# beebeechan

我們天上的父............:  老豆即係仔 仔即係老豆 耶穌係演員 一個扮3個神 老豆係他 仔係佢 連個聖0都係佢 o 原你都唔基督徒
回復 124# beebeechan

你講個 岩即來聽聽 其實 3個係分開??
回復 126# beebeechan

你講個 岩即來聽聽 (這是求答案)
其實 3個係分開?? 係問你 他們不是三為一體嗎??
回復 128# beebeechan

你唔明呀 好明顯係你老餅LA 睇怕無都差不多要見你另一個老豆了

回復 132# beebeechan

係咩 你用文言文 呀笨 食古不化 老餅 你跟唔上時家LA   跟上時代的 老野

回復 135# beebeechan

知唔知咩叫「發狼唳 」就好似你咁~~識唔識睇
老而不死視為賊《論語》 你知點做LA 重唔快D返天家 見你個 阿丫老豆LA
回復 138# beebeechan

你小時候就不懂禮貌,長大了一事無成,你這個老不死,真是個害人精
睇你ED 正所謂3歲定80  你細個都唔方有禮貌LA 長大左成日係E度 回復 唔方有咩成就LA
所以 這形容你最好 你咁都唔明 我一句就串晒你一生 我E家就講到你明LA 又時書公仔唔使書出腸家
回復 138# beebeechan

解埋比你聽LA 老野 D屎都係耶穌屙家 要唔要食D 聖屎對身體有益 要D嗎
回復 141# beebeechan

明顯係打錯字了 我小時就很有禮貌 錯就會認  SORRY  SORRY  我想話D人 死蠢   要人講到出面先知道 請問BBCHAN 老野野 個個叫咩成語呀
回復 142# beebeechan

我唔出錯 你又點會越踩越深呢 我不喜歡 壓制
回復 145# beebeechan

我求賜教而已
高級模式 | 發新話題
換一個