返回列表 回覆 發帖

愛情信箱

原帖由 抽刀斷水 於 2007-8-17 17:16 發表

我想,他是指試愛,不是試性。

不為情愁枉少年, 想唔到抽水你心境仲年輕呀
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 #10 抽刀斷水 的帖子

我早話左你思春架勒
早d搵個壓寨夫人啦,
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-8-20 11:49 發表
師伯您唔夠經驗啦,其實要counter試佢,就好似張飛在百萬軍中取上將首級 -- 如探囊取物l

既然佢開到口,您就不妨食住上,來個順水推舟,好認真咁、情深款款咁望住她的剪水雙瞳話:「原來....原來妳真係對我有意思架?我.....我仲一直担心,唔知點樣向妳表白添。」

若然佢真係對您10月芥菜,咁就中正下懷,但如果萬一佢好似您担心咁,係玩,咁您又會唔會好瘀呢?唔怕!下一著係玩番佢轉頭:您哈哈大笑咁話:「我都係玩顧ju喎,咁都呃到妳呀?」

老大  你個收尾收得好差...

我建議可以改成:「不過可惜...我同你都係有緣無份...年中個個女人都話掛住我, 其實我真係好難做...唉!」既然係玩就唔駛講出口既~係米?
花開花落花無缺!

回復 #16 沙文 的帖子

老大你個版本太此地無銀三百兩啦
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-8-20 13:48 發表
佢冇得唔信您係玩喎, 如果佢唔信, 就变左係佢自作多情, 佢唔會咁家嘛, 大家當玩就双方都易落台

如果話「年中乜乜物物」咁串, 佢就好易揸住呢點踩您兩腳。呢啲人情世故,要知訂先得出得黎行假

退一步來說,由得佢此地無 ...

老大你咁就唔岩啦
追得女仔就要膽大心細面皮厚, 怕人串就唔好追女仔啦
要控制戰局先得架嘛, 駛乜要佢以為我真係lum佢??? 將佢變成lum自己就得啦
老大你第一句就已經釋出左你對佢既興趣, 接住落緊係收一收, 吊高賣一賣架啦
你仲可以加多句 :  不過咁, 今年同我講話掛住我既女仔當中, 你都算係最靚過個啦~

咁就完美收場啦, 既然前題係試佢係唔係玩, 就不妨玩盡d, 真係玩既, 就無傷大雅, 反而你玩番一排之後再收手, 佢可能仲會law law lun 唔知你發生咩事; 相反, 如果不是玩的女仔, 通常咁樣一放一收之下都會面紅耳赤, 到時主動權就自然係你手啦
花開花落花無缺!

回復 #20 dye 的帖子

咁佢係師父嘛...
花開花落花無缺!

回復 #22 沙文 的帖子

但你過句, 攪唔好會變成爛gag 一個
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-8-20 15:04 發表
攪得好喲就得啦
再退一步,攪唔好,佢又會諗「連咁嘅爛gag佢都肯用來tum我....唔通佢.....唔通佢.....

但你教過我, 要挑起女人既妒忌心同埋好勝心wor, 你咁樣拾熟狗頭法....
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-8-20 16:21 發表
我唔記得有咁教您喎
可能係當時您有啲言語上衝撞過我,我諗住線您一鍋啫。您諗真啲,係咪有咁嘅事?

通常女人係鍾意叻過自己嘅男人,但係,佢地更鍾意叻過自己嘅男人特登在佢面前扮矮仔嘅 ...

係咩? 但我記得你話你點樣利用你老婆離扮好好先生, 勾起其他女人既妒忌心然後再溝wor ...
花開花落花無缺!

回復 #29 沙文 的帖子

你都有名叫岳不群啦  卑唔卑鄙心中有數
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-8-20 18:41 發表
我冇名岳不群喎, 您監硬咁叫啫
link呢?

PM 點會有link呀~    而且n個月前既pm 老早del左啦
依家係唔係玩死無對証丫
花開花落花無缺!

回復 #33 酒井明 的帖子

PM = PRIVATE MESSAGE
即係短消息
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-8-20 22:21 發表
啊!若然係pm就好了,我嘅pm係存一年嘅。send出去都有copy存底。找不到您所講的內容喎

岳不群~岳不群~~岳不群!
花開花落花無缺!

原帖由 dye 於 2007-8-21 10:16 發表
有留下聯絡方法嗎?

如果有興趣,積極點不好嗎?

《書生MODE》

死別已吞聲 生別長惻惻
北上瘴癘地 並無歡笑聲
佳人入我懷 明我長相憶
妹將在羅網 何以有淚跡?
……
落月滿屋梁,猶疑照顏色。  
水深波浪闊,無使蛟龍得。
...

你咁都仲唔明?
人地扮喊咁話唔捨得佢~但都冇主動law聯絡方法, 就証明這句"捨不得" 只是社交禮儀而已
並非出自真心~
花開花落花無缺!

回復 #40 抽刀斷水 的帖子

咁就唔阻你溝女啦  一路順風~
花開花落花無缺!

原帖由 dye 於 2007-8-21 14:51 發表
咁你快D行動,等我地有個離家之主母,日日唸經代求嘛。

代求還是次要  最重要係抽水尋得個活潑好動, 交遊廣博既壓寨夫人
然後帶同姊妹好友一同加入論壇, 到時好友帶好友, 姊妹帶姊妹.......

一眾兄弟一定會多謝抽水教主既恩德
花開花落花無缺!

原帖由 dye 於 2007-8-21 15:44 發表
咁又關你乜事,你唔係已經有個女友旁身咩。

咁我都要為一眾兄弟謀番d福利架~
花開花落花無缺!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-8-21 18:01 發表
史兄,本人現核准姊妹帶姊妹計劃,並由閣下及你女友馬上進行,不得有誤。

到時如果你地每年獻祭一名妙齡少女給我享用,我想我會更快樂~

她的姊妹...很多都是社工, 你不怕捉蟲的話......
花開花落花無缺!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-8-21 19:29 發表

史仔咁偉大喎:「咁我都要為一眾兄弟謀番d福利架」
咁我都要向佢講下,點先可以令到我有幸福的感覺丫嘛。

你不嬲都係"教會不空! 誓不成家!" 架啦
仲咩依家轉太~
花開花落花無缺!

原帖由 酒井明 於 2007-8-21 19:46 發表

我早說過嘛!她是一個機會主義者,當然不會放過任何給別人機會的機會!你還不握緊一點?
噓!幸好我好奇進來看看。你應該問我嘛!

哈哈~你真係應該好好指點下抽水...
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個