返回列表 回覆 發帖

本壇泥膠屎料集

各位觀眾,呢條bbc信了耶穌就變成人頭豬腦,屎料集原來是用來記錄bbc佢自己的屎来出醜人前既!

「乜原 ...
leefeng 2024/9/1 00:04 提交

真係笑撚死。
加咗「乜原來」就是「即是不信佛道儒也必仆直」咁既意思。
真要「國外公安」的你返上去。
唔仆直都搞出一鑊粥、呢下都死喇
真係笑撚死。
加咗「乜原來」就是「即是不信佛道儒也必直」咁既意思。
真要「國外公安」的你返上去。 ...
beebeechan 發表於 2024/9/1 01:02

原來你個腦的確是生在屁股上?你係用屁股思考㗎?可憐。
兩件基督徒低智成咁,
難怪基督教被你們拖累,基督教真是好快扑直!;P

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
原來你個腦的確是生在屁股上?你係用屁股思考㗎?可憐。
兩件基督徒低智成咁,難怪基督教被你們拖累,基 ...
leefeng 2024/9/1 09:21 提交

炒蝦又拆蟹
屎尿仍在曬
炒蝦又拆蟹
屎尿仍在曬
beebeechan 發表於 2024/9/1 16:25

炒蝦又拆蟹基督教徒jimmychauck在示範中!
屎尿仍在曬基督教徒beebeechan在示範中!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

屎料集(26) 扑, 仆不分

本來都唔忍想指正你, 但又見你唔能知醜話人寫錯!

我話

扑濕嗰條死仆街白痴瘋
(Bok 濕嗰條死 Puk街.).!

兩個字係唔同既。 白痴仔, 你睇到未??
高級模式 | 發新話題
換一個