返回列表 回覆 發帖

【轉載】上帝選民的軍隊

回覆  leefeng
邊個高人咁高要高到你幫佢面上貼金?
jimmychauck 發表於 2024/6/22 07:32

你同魔幻紀、BB陳就係高人啦!
    屁眼教主「復臨」,你哋若認識真埋,就都要趷高屎窟!
回覆 58# 旁觀者

咪即係你舉唔到。放咁多屁做乜?
回覆  旁觀者

jimmychauck 發表於 2024/6/22 23:32

條友每隔幾日就嚟「趷高屎窟!」一次架喇
回覆  leefeng

又引咩癈YOUTUBE?上次#117 #156小完你啲YOUTUBE你都未識答。

回覆  leefeng

原來你冇 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/22 07:32

乞嚏聯合國人權理事會冇為巴人做野有乜野問題呀?
你低智成咁?冇料扮四條?去執牛屎啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

回覆 55# leefeng

邊個高人咁高要高到你幫佢面上貼金?你不舉就自證無中生有啦。

你自己唔識揾?
睇過還要人餵?知唔知醜?
講人咪好叻嘅?輪到自己又叫人餵呀?
你咁低智,去執牛屎吧啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

回覆 56# leefeng

你句句含沙射影潤旁觀,我證都舉完晒跟手你撒賴矢口否認,又唔係第一次。你以為你呢種跳樑小丑講嘅任何野喺我面前有參考價值?

沒有參考價值你又帖帖回?
咁喜歡舔我屁股,難怪你跟在我屁股後面實一實!
咁得閒挑釁,你又冇厘學識,你不如返去執牛屎吧啦!
回覆  leefeng

又引咩癈YOUTUBE?上次#117 #156小完你啲YOUTUBE你都未識答。

你又聞我屁股啦?
又知我引YOUTUBE?
你個畜生鼻真係好靈!

回覆  旁觀者

jimmychauck 發表於 2024/6/22 23:32

你唔湊個鼻去旁觀者個屁股度聞,你又知人地放屁?
回覆 65# leefeng

我就從來冇見過先叫你舉例,你無中生有又唔係第一日。
你不舉就大家都見到。

所有嘅回應全無內容,癈人一個。

回到#117 #156先好再貼YOUTUBE片,唔係我次次一模一樣咁小你。
回覆  旁觀者

你屁股就晚晚舉起嘞。
條友每隔幾日就嚟「趷高屎窟!」一次架喇
beebeechan 發表於 2024/6/22 23:44

妖徒若認識「真理」,不能「每隔幾日」,而是要時刻趷高屎窟!
回覆  leefeng

我就從來冇見過先叫你舉例,你無中生有又唔係第一日。
你不舉就大家都見到。

所有嘅回應 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/23 15:12

你從來沒有見過是因為你眼又盲心又盲!
無中生有冇人叻得過基督教,+基督徒的你!

你既無恥全版皆見,一日唔做賊就想扮鄉長?
你不是不嬲叫人自己揾帖的嗎?
為什麼到你自己盲,看不到的時候又求人舉例呢?咁低B?

唔通你做慣雙標黑暴,連基本羞恥心都餵狗了?
你不是在小别人,你是次次在小你自己,做小丑撒賴打滚!

乜原來魔幻同bbc都反駁唔到你既#117 #156 咩?

奇怪,連你們教徒自己友都唔L稣你咁奇嘅?

看來你在離教人的眼裡真是一文不值,
只不過係一條無自知嘅可憐屎坑蟲,天天自吹自擂,在糞坑呑糞吐泡,日日以聞人屁來過活,你真是悲哀,可憐又可笑!

.
你既無恥全版皆見,
一日唔做賊就想扮鄉長
leefeng 發表於 2024/6/23 23:03

佢做鄉長既時間多過你喎
你呢啲只係屋邨爛仔

回覆 72# leefeng

你不能舉,咪認左佢。

舉例呢家野,我以前會㗎,舉多幾次你班爛屍照樣扮睇唔到,咪悶,咪唔再提囉。

證有不證無吖嘛,誰主張誰舉證嘛,十度門的故事嘛。

宜家我就話,你講嘅野冇發生過,你舉唔出,就你嘅問題啦。

都就快一年啦,當操past paper咁,都應該試吓答。答唔到咪認囉,咁難嘅問題,答唔出又唔一定代表蠢。一年以上避而不答一路俾人小,就蠢啲。
回覆 71# 旁觀者

你除左玩屎忽,都冇咩識㗎啦,收皮返鄉下練書法啦。
回覆  旁觀者

你除左玩屎,【洋鬼子《寄生虫》指教你中文。。。。。。屎窿】都冇咩識㗎啦,收皮返鄉下練書法啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/24 02:09
你除阻被人玩屎窟窿,重有乜(么)識㗎啦,收皮返祖国練中文啦。臭閪
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 76# 上流寄生族

叫做識多過啲咩馬可畢業、淨係識拾人牙慧果啲。
回覆  旁觀者
你除左玩屎忽,都冇咩識㗎啦,收皮返鄉下練書法啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/24 02:09

玩屎窟,你個教主最耍家。
記得晩晩趷高屎窟吖。
回覆 78# 旁觀者

仿佛玩屎忽係你最厲害的論點一般。不過大概也是。
回覆  leefeng

你不能舉,咪認左佢。

舉例呢家野,我以前會㗎,舉多幾次你班爛屍照樣扮睇唔到,咪悶,咪 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/24 02:08

你的無恥真是無下限! ! !
別人問你就扮睇不到,唔敢答,
旁觀者兄問咗你n千次,你一次都冇回答。
自己問埋啲歪理,就以為是真理?
天天十足流氓一樣在叫囂,撒潑?bbc最崇拜的爛仔黑暴!

.

高級模式 | 發新話題
換一個