返回列表 回覆 發帖

【轉載】上帝選民的軍隊

基督邪教徒在刻意抹黑中國對新疆、西藏、香港及內蒙古等各地人權實施壓迫,甚至進行種族滅絕和反人類罪的行動時,
黃鼠狼自己為什麼不問下佢地個所謂上帝的聖經教導乜9野,才來指手畫腳扮正義好人呢?

覺得落場打香港人好興奮的一言堂黑暴,是不是也在實施壓迫不認同佢地既香港人呢?
原来反對黑暴同黎智英的香港人係冇人權㗎?
香港市民一反對就被打?
黑暴基督教真係够悪?

基督邪教徒永遠有口話人,冇口話自己?

種族滅絕和反人類罪的行動是沒有任何神/或人/或教比得上基督邪教了! ! !

「上帝將他們(異族)交給你(基督邪教)擊殺,那時你要把他們滅盡,不可與他們立約,也不可憐恤他們。不可與他們結親,……。」《申命記》7:2
    「凡栽種的物,若不是我天父栽種的,必要拔出來。」《馬太》15:13
    「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記 10:40》

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
同是一個聯合國人權理事會的報告, 講以色列時就信到趴地
講新疆時就「無咁既事喎」 ...
beebeechan 發表於 2024/6/20 11:15

您咪最棹忌人冇信仰茄?
呢個就係leefeng嘅信仰

人,歸根到底都係有信仰的
你可以唔同意人地嘅信仰,但都要尊重。
回覆 15# leefeng

咁大個氹你都照踩落去,正一ONL9。老實同你講,我冇睇你啲癈文,攞到我要嘅資料就當睇完。
回覆 22# 沙文

我明白你好尊重啲毫無標準、立場行先嘅人。
可能呢個係你嘅信仰,我不表尊重、不表佩服。
回覆 24# jimmychauck
連你嘅信仰我都尊重, 咁就可見我有容奶大
回覆 25# 沙文

啱呀,你連毫無標準、立場行先嘅人都尊重,你啲尊重咁廉價四圍派,就唔好以為其他人希罕啦。
人權問題專家克裡斯·西多蒂, 他的國澳洲没有被哈瑪斯襲擊, 國民他没有被哈瑪斯屠殺, 虜走, 佢個女無俾哈瑪斯麻甩佬姦...在秤人權時, 没有這份國仇家恨放到天秤上。

所以可以食住花生唱風涼話?
連你嘅信仰我都尊重, 咁就可見我有容奶大
沙文 發表於 2024/6/21 16:04

你有個潛水學生, 有信仰...相信佢既潛水裝備係大廠, 名牌, 品質一向一流, 唔會出錯。
下水前省去互相檢查器材, 話麻9煩.......嗱嗱聲跳落水。
呢個係佢既信仰嚟, 你都會尊重架呵
巴勒斯坦被滅族已經死34844人,有數有據啵。
唔知新疆被滅族死咗幾多人呢?按事而論咧!

基督教徒狼来了 ...
leefeng 發表於 2024/6/21 07:26

先講34844呢個數字係咪準確。
字死亡數都是由加沙的醫管局發表, 任佢翕。 老細哈瑪斯吩咐要作大啲都要遵命。

第二, 哈瑪斯同以軍係在市區, 民居, downtown 用火箭, 自動步鎗,機關鎗互射, 子彈無眼, 無分國藉。一定有平民細路死於流彈。
咁係咪哈斯出嚟既子彈識分係自己友, 會轉彎架?
所有死亡數字都入色軍數?

34844 唔係只由一方揹哂, 雙方都有份。
睇野要睇全面, 唔係只睇你想睇既, 只抽一句半句嚟唱
聯合國全份報告立埸係哈馬斯,以色列同樣犯了戰爭罪
beebeechan 發表於 2024/6/21 01:38

應該係三個衰神。    
聽到未呀旁觀,唔好癈引啦,人地李瘋都小9你呀。
jimmychauck 發表於 2024/6/21 04:34

屁眼教主「復臨」,你就屎窟痕嘞!
都是立埸問題, 不是按事而論
beebeechan 發表於 2024/6/21 06:58

連字都未識,返去幼稚雙低B班重讀,再講「立埸」啦。
回覆 31# 旁觀者

人地小你關我叉事,你心情唔好要好似平時咁潑婦罵街揾第二個啦。仲有,唔好癈引啲無公信力嘅咩聯合國人權理事會啦,呢度冇人理㗎。
撒潑耍賴最叻係你吖,阿柒頭!
    聯合國人權理事會冇公信力﹖難道你妖教有﹖
回覆 34# 旁觀者

聯合國人權理事會?乞嚏!
leefeng 發表於 2024/6/21 03:00

要搶你無中生有之王之位果個李瘋講㗎,你唔妥佢揾佢嘈囉,關我叉事呀。難得幫你喺其他人面前講吓說話,只係換黎你一堆無理謾罵,真係狼心狗肺。

@李瘋,人地堅持聯合國人權理事會好有公信力㗎,你唔好再幫共產黨散佈關於新彊嘅謊言啦,一陣旁觀小你㗎。
無中生有之王係你吖,阿柒頭!
    你只曉撒潑耍賴,誰要你幫手講話。
回覆 36# 旁觀者

你又幫我自證你自己無中生有了。
近來已不停叫你舉例我如何無中生有,你從來都舉唔到,"無中生有之王"呢個尊號,你當之無愧。
回覆  leefeng

咁大個氹你都照踩落去,正一ONL9。老實同你講,我冇睇你啲癈文,攞到我要嘅資料就當睇完。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/21 15:03

冇睇你又知我講乜?跪低答唔切?你在show你自己正一ONL9嗎?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 38# leefeng

點解你覺得我有需要知你講乜?
我都講左,我只係要攞你"質疑聯合國人權理事會公信力"嘅論點之嘛。
你啲文咁癈,#117 #156 你又唔識答,一陣我好好心機全部駁斥晒你啲癈YOUTUBE片,你又唔識回又唔回又一味轉話題胡混,我睇黎咪盞嘥我自己時間?
一寸光陰一寸金呀施主,放聰明啲做人啦。

上流兄,抱歉,我不知道在哪里,
因為我也没有真正看過這些垃圾癈問題#117 #156,leefeng 發表於 2024/4/20 08:38

你咁嘅斤兩,都識得唔睇人地說話啦,呢啲雕蟲小技唔通我又會唔識?
先講34844呢個數字係咪準確。
字死亡數都是由加沙的醫管局發表, 任佢翕。 老細哈瑪斯吩咐要作 ...
beebeechan 發表於 2024/6/21 21:28

基督教徒係劊子手就認咗佢吧啦! 「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記 10:40》

哎呀,已經不止34844啦,係 37431,巴勒斯坦死亡人數多了 2587人。

以色列对加沙战争的今日发展:以色列空袭集中在拉法

2024年6月20日

据加沙卫生部称,在最近的 24 小时报告期内,已有 35 名巴勒斯坦人在拉法区丧生,130 人受伤。
以色列坦克和无人机进入拉法西部社区,对寻求援助者的袭击造成至少 9 名巴勒斯坦人死亡,30 人受伤。
以色列军方发言人表示,“哈马斯是一种意识形态”,“我们无法消除这种意识形态”,这与以色列总理本雅明·内塔尼亚胡反复声称以色列不会在哈马斯被击败之前结束对加沙的战争形成鲜明对比。
联合国巴勒斯坦难民救济和工程处 (UNRWA) 估计,拉法仅剩下 65000 人,超过 100 万巴勒斯坦人在逃离以色列军队对南部城市的进攻之前一直在拉法寻求庇护。
自 10 月 7 日以来,以色列对加沙的战争已造成至少 37431 人死亡,85653 人受伤。以色列在哈马斯领导的袭击中死亡的人数已调整为 1139 人,仍有数十人被关押在加沙。

不要忘記還有成萬人在瓦礫之下,未被發掘出來。
基督教滅族又不係一個人講,全世界有良心的國家都係咁講啵,乜你以為死的小孩婦女係虛報㗎?

以军连小孩都不放过!以色列就是要让巴勒斯坦灭族!
以色列对巴勒斯坦的“蚕食”

.
高級模式 | 發新話題
換一個