返回列表 回覆 發帖

【轉載】上帝選民的軍隊

回覆  旁觀者

人地小你關我叉事,你心情唔好要好似平時咁潑婦罵街揾第二個啦。仲有,唔好癈引啲無公信力 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/21 22:22

看來你既程度只能自小完一次又一次!

旁觀者的聯合國人權理事會宣布「以色列軍隊是世界上最罪惡的軍隊之一」係一件事。

聯合國人權理事會對以色列屠殺巴勒斯坦人的無能為力,唔敢插手又是另一件事,所以要被乞嚏。

你冇分別能力,乜都混為一談,證明你根本冇料又冇學識。
你既基本理解能力,分析能力,判斷能力全是零疍,
你返番去舊時果度執牛糞吧啦!(因為你不是中國人,又冇鄉下返,只能番去舊時果度,好行夾唔送)。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
基督教徒係劊子手就認咗佢吧啦! 「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記 10:40》

哎呀,已經不止34 ...
leefeng 發表於 2024/6/21 23:54

懂統計學的學者, 一野便篤穿哈瑪斯啲平民傷亡數字係老作。
平民在戰鬥中死亡, 多婦女死的那日, 也應是多兒童死亡,統計學上的相關R值應該很高。(近乎 +1 值)

不過, 由哈瑪斯公佈的每日婦女, 兒童死亡數字, 劃出圖表,   就唔合邏輯既
有啲日子只係死婦人多, 兒童死少少,
有啲日子就係死淨兒童, 女人死得少?

呢啲統計常識 你兩條「低能feng」 同亞「旁識字」都唔期望你地曉。
回覆  leefeng

點解你覺得我有需要知你講乜?
我都講左,我只係要攞你"質疑聯合國人權理事會公信力"嘅論 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/21 23:43

除咗你地基督徒盲撐你之外?....
咦,好似魔幻同bbc都駁過你的黑暴言論,並不認同你既荒謬廢噏啵!

你喺呢度,除了基督教徒信仰抱團之外,
你只不過係孤單同被唾棄的一隻黑暴吧了。

你又要踎係中國香港拿著數,又想把中國賣個好價錢,
出埋啲廢up #117 #156 來打發你孤獨無人認同既餘生。

見冇人得閒回答你,又耍流氓以為 #117 #156 係天下精題,無人能答?
你真是馬臉不知長,成個小丒咁,跳上跳落自吹自擂的貨! ! !

你一邊話唔睇,但又一邊識答,日日自摑娛賓!

擇善而固執係大智,你擇反智擇悪而固執係大奸大蠢,
所以你估下你咁既斤兩在離教是個乜野的存在吖嗱?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
懂統計學的學者, 一野便篤穿哈瑪斯啲平民傷亡數字係老作。
平民在戰鬥中死亡, 多婦女死的那日, 也 ...
beebeechan 發表於 2024/6/22 00:35

你拼命為以色列屠殺滅族抹粉掩飾有乜著數?

以色列天天轟炸巴勒斯坦是不是事實?
以色列炸醫院,亂放炸彈是不是事實?

巴勒斯坦人民婦女孩子需要天天玩死多死少來搏你同情嗎?
你是否幼稚了些?

基督教徒滅族是第一次既事嗎?
你們基督徒四處侵略滅族是否吹牛的事?
你是否無良了些?

基督教徒性侵小孩是否沒有既事?
基督教徒除了好事,有乜野做唔出?
你是否冷血了些?

你們基督徒給觀眾的形像是幼稚,無良,冷血,以殺人為樂,以自己利益為主,
好人有限!好教有限!

.
回覆 41# leefeng

我幾時關心過聯合國人權理事會有能無能為力,敢唔敢插手?
而我只知道你當聯合國人權理事會係乞嚏。
你閱讀理解跟誰學的?你傻的嗎?
回覆  旁觀者

你又幫我自證你自己無中生有了。
近來已不停叫你舉例我如何無中生有,你從來都舉唔到,"無 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/21 23:18

把你自己吹到智慧無限咪係無中生有囉,咁都要問?死蠢!

回覆 43# leefeng

除咗你地基督徒盲撐你之外?....
leefeng 發表於 2024/6/22 00:47

又轉咩話題?關邊個撐唔撐我咩事?我又幾時在意過或講過邊個撐我?

咦,好似魔幻同bbc都駁過你的黑暴言論,並不認同你既荒謬廢噏啵!leefeng 發表於 2024/6/22 00:47

唔知點解我又要為天主教徒言行負責?佢地邊次反駁我成功過?你知嘅就舉吓例子,不舉就我都幫你唔到。

咁你又話人地盲撐,即係反駁我都係盲反啦,好似你反我一樣咁囉。

人地夠次次小你,唔通我又需要援引佢地?

你一個冇腦低能爛屍答唔到#117 #156咪答唔到,諸多託詞做乜?唔好話你,魔幻同bbc都反駁唔到啦,你答唔到咪認左佢,答唔到我好醜咩?

我嘅存在素來不過指出邏輯上嘅謬誤啫,你連自己有謬誤都睇唔出就只不過係一個無自知嘅可憐蟲,得閒咪俾人利用黎借力打力、做吓架兩笑料囉。
回覆  leefeng

我幾時關心過聯合國人權理事會有能無能為力,敢唔敢插手?
而我只知道你當聯合國人權理事 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/22 01:07

我冇話你要不要關心,
係你根本冇知識,冇能力去分開我同旁觀者既言論係兩件事,
所以並不存在我不認同旁觀者的文章。

你既回應暴露了你既無知,無智,無腦。
低智冇腦+儍 不正正是你自己咩?
回覆  leefeng

又轉咩話題?關邊個撐唔撐我咩事?我又幾時在意過或講過邊個撐我?

唔知點解我又要為 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/22 01:17

等别人来評估你啦,你走火入魔果頭近啦!
回覆 46# leefeng

原來你又想爭無中生有之王嘅位,請問在下幾時"把我自己吹到智慧無限"?你又不舉?
回覆 48# leefeng
傻子才以為我在講你倆是一回事,我從來只在論人權理事會是否有公信力,看不懂的就真是傻子了。
回覆 49# leefeng
這個圖對你多久都是適用的
滅族滅到有GUCCI 賣?以色列要學一下!
英國青年遊新疆後喊話BBC:為啥不把這些寫在你的小作文裡?

回覆  leefeng
傻子才以為我在講你倆是一回事,我從來只在論人權理事會是否有公信力,看不懂的就真是傻子 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/22 01:24

你的確傻同低智,你才會講出「我是在反對旁觀者」的廢話來自暴你的愚蠢,對不?
回覆  leefeng
這個圖對你多久都是適用的
jimmychauck 發表於 2024/6/22 01:26

不要忘記有高人講過你是最基層果隻!
回覆  leefeng

原來你又想爭無中生有之王嘅位,請問在下幾時"把我自己吹到智慧無限"?你又不舉? ...
jimmychauck 發表於 2024/6/22 01:22

邊一個無中生有說我在小旁觀者的言論果個,自己自動上位咧!
十足你個基督教一樣挑釁是非戰火,罪魁一隻!
回覆 53# leefeng

又引咩癈YOUTUBE?上次#117 #156小完你啲YOUTUBE你都未識答。

回覆 54# leefeng

聯合國人權理事會?乞嚏!leefeng 發表於 2024/6/21 03:00

原來你冇講過呢句?你帳戶俾人駭左?定係你當自己講過嘅係乞嚏?

回覆 55# leefeng

邊個高人咁高要高到你幫佢面上貼金?你不舉就自證無中生有啦。

回覆 56# leefeng

你句句含沙射影潤旁觀,我證都舉完晒跟手你撒賴矢口否認,又唔係第一次。你以為你呢種跳樑小丑講嘅任何野喺我面前有參考價值?

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者
近來已不停叫你舉例我如何無中生有,你從來都舉唔到,"無中生有之王"呢個尊號,你當之無愧
jimmychauck 發表於 2024/6/21 23:18

你個無賴潑皮面皮真够厚,以前已無數次指出你無中生有,還敢撒潑耍賴。你咁識搵嘢,搵下就知。
回覆  leefeng
我嘅存在素來不過指出邏輯上嘅謬誤啫,你連自己有謬誤都睇唔出就只不過係一個無自知嘅可憐蟲
jimmychauck 發表於 2024/6/22 01:17

阿柒頭,你咁懂邏輯,為啥問極你屁眼教主帶住個細路,點解要佢剝光豬,你總答唔出呢﹖
誰是可憐蟲呢﹖
呢啲統計常識 你兩條「低能feng」 同亞「旁識字」都唔期望你地曉。
beebeechan 發表於 2024/6/22 00:35

BB仔,挈大你屁眼睇下啦︰
    「據聯合國人道主義事務協調廳統計,截至戰爭爆發的第175天,至少有32,623巴勒斯坦人死亡,超過75,092人受傷。 哈馬斯管理的加沙衛生部稱,截至衝突爆發的第178天,至少有32,916人喪生,其中大部分是婦孺。 根據聯合國3月1日發表的一份報告,估計有9000名婦女在加沙被以色列軍隊殺害。」
https://www.google.com/search?cl ... 1%E6%95%B8%E5%AD%97
高級模式 | 發新話題
換一個