返回列表 回覆 發帖

本壇泥膠屎料集

一定要露先至引起澎湃性慾,否則神父牧師點起慾火去性侵幾十萬兒童呢?對不?
你所謂的屎料只不過在為神 ...
leefeng 發表於 2024/6/20 07:25

對你呢條低能仔, 日日都係愚人節
應該呢個先係原著:

Michelangelo's Florentine Pietà (c. 1547–1555). Marble, height 277 cm (109 in). Museo dell'Opera del Duomo, Florence
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
對你呢條低能仔, 日日都係愚人節
beebeechan 發表於 2024/6/20 09:12

你就正正是果個愚人了!!!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

屎料集(23)

秦始皇怎麽辦?
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=15600&extra=page%3D1
在耶稣出生幾百年幾千年之前的皇帝真是大胆,件件龍袍都靚得滯,踩了耶稣條尾,唔知耶稣識唔識綉花呢?

白痴仔真係無底線,
淘寶有售既, 你夠膽死話係秦始皇件龍袍!

不如話秦始皇用iphone 15, 耶穌仲係用飛鴿傳書喇...白九痴

呢條友知衰咗
係隔嚟台貼同一帖時....就自己鏟走件「秦始皇龍袍」勒

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=31649201&extra=page%3D1&tr_h=207904351466a649040ee9e5_11386695

知臭能改
呢條友知衰咗

知臭能改 ...
beebeechan 發表於 2024/7/28 08:32

泥膠屎料的是你bbchan吧?
主題又不是件龍袍是否真假,而是259年前的文化背景,和出品的素質。
這個版本怎麼樣?
也比你這個耶穌的麻包袋裝強吧?

耶穌會繡花嗎?
講來聽聽耶穌的文化背景,有資格做救世主冇?

https://www.bilibili.com/video/BV1Lu4y1P77e/

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
屎料集(23)

白痴仔真係無底線,
淘寶有售既, 你夠膽死話係秦始皇件龍袍!

不如話秦始皇用iphone 15,  ...
beebeechan 發表於 2024/7/28 07:38

白九痴是指你自己吧?叻死唔切?趕住出醜娱賓?
乜我有指明係秦始皇件龍袍咩?
咁白痴佬無底線非你莫屬嘞!

.
呢條友知衰咗

知臭能改 ...
beebeechan 發表於 2024/7/28 08:32

乜野鏟走件「秦始皇龍袍」啫?我未得閒放咋懵佬!

.
乜野鏟走件「秦始皇龍袍」啫?我未得閒放咋懵佬!

.
leefeng 發表於 2024/7/28 10:01

真係唔篤L爆你都唔得!

24-7-28 10:12 先放上去

是在你這壇發放這帖 2024/7/28 09:57 之後的事:

擺明就係亡羊補牢...

真係屌完你射咗野先話帶番個避孕套.....有銀用咩....戇鳩仔
Leefeng 你咁L蠢,好心就唔好上嚟發帖獻醜
真係唔篤L爆你都唔得!

是在你這壇發放這帖 2024/7/28 09:57 之後的事: ...
beebeechan 發表於 2024/7/28 14:17

自己慢慢想下你怎様自屌娱賓吧啦!
自己慢慢想下你怎様自屌娱賓吧啦!
leefeng 發表於 2024/7/28 14:27

好丫.....即係你自己彈開狗里遠, 彈膠開

在你下一篤屎再見
真係唔篤L爆你都唔得!

是在你這壇發放這帖 2024/7/28 09:57 之後的事: ...
beebeechan 發表於 2024/7/28 14:17

每次我篤爆你自己既白痴膠,你都會隱形!

1) #3 「在耶穌出生幾百年幾千年之前的皇帝真是大膽」,
幾千年之前的皇帝是指秦始皇咩?

2)【係隔嚟台貼同一帖時....就自己鏟走件「秦始皇龍袍」勒】,
我趕時間,當時只放了在離教。
後來在這壇發這帖回復了你呢件白痴膠 2024/7/28 09:57 之後。
我才去隔嚟台 發表於 2024-7-28 10:12 。

2024/7/28 09:57回覆完你,才去隔嚟台 發表於 2024-7-28 10:12
乜野叫做 【呢條友知衰咗 係隔嚟台貼同一帖時....就自己鏟走件「秦始皇龍袍」勒】?

究竟是你對眼有病唔曉睇帖?還是你個腦有病?

讓觀眾判斷啦,
【泥膠白痴射咗野自屌帶番個避孕套】原個奉還給你bbchan!!!

.
Leefeng 你咁L蠢,好心就唔好上嚟發帖獻醜
beebeechan 發表於 2024/7/28 14:26

究竟邉一個咁L蠢?
讓觀眾判斷啦!
阿一篤屎【泥膠白痴射咗野自屌帶番個避孕套BBCHAN】!

.
好丫.....即係你自己彈開狗里遠, 彈膠開

在你下一篤屎再見
beebeechan 發表於 2024/7/28 21:21

基督徒護教護到語無倫次,驚惶失措,出醜人前。
你自己都是互聯網曱甴,粗言穢語,下流的網絡黑暴!

.

屎料集(24
生活在法國的51%的人宣稱自己沒有宗教信仰

條友拎嚟個網係咁講咁話:

挑....

人地法國統計局 INSEE 既數字, 係指(1) 生活在大城市內的人
(2) 年齡 18-59 年齡層既人

(你唔識英文嗄?!!)

一早提咗你 Product of China 就放番低架喇!

正確數字係:

有宗教信仰既人口係 63%+7.5%+0.5%+0.5%+0.3%
屎料集(24
生活在法國的51%的人宣稱自己沒有宗教信仰

條友拎嚟個網係咁講咁話:

挑....

人地法國 ...
beebeechan 發表於 2024/8/2 01:22

上次出醜完龜縮,現在又冒出來繼續獻醜?
人地法國統計局 INSEE 既數字, 係指(1) 生活在大城市內的人
(2) 年齡 18-59 年齡層既人
beebeechan 發表於 2024/8/2 01:22

你試思考諗下,人家法國統計局點解要撇除啲老餅鄉下佬呢?

屎料集(25)

咁即係信佛道儒, 「唔使一鑊粥」,, 定係唔信都 「唔會仆直」???
屎料集(25)

咁即係信佛道儒, 「唔使一鑊粥」,, 定係唔信都 「唔會仆直」??? ...
beebeechan 發表於 2024/8/31 22:14

各位觀眾,呢條bbc信了耶穌就變成人頭豬腦,屎料集原來是用來記錄bbc佢自己的屎来出醜人前既!

「乜原來」是什麼意思,你要不要去讀完bb班再來發問呀?

.
高級模式 | 發新話題
換一個