返回列表 回覆 發帖

[關於耶教早年暴行的電影]《穹蒼下的女神》很大膽

回復 14# beebeechan
有咩需要可找神父幫手
沒甚麼,看你一廂情願的推論看得我很過癮而已
夜了,為護主而寄生在論壇上極速回post對身體不好 ...
廢物 發表於 2010/5/1 03:08

呢到咁多愚昧既人, 有需要嘛
唔明你想表達乜
beebeechan 發表於 2010/5/1 03:05

沒甚麼,看你一廂情願的推論看得我很過癮而已
夜了,為護主而寄生在論壇上極速回post對身體不好,早點睡吧
基基果然鍾意o係自己o既真實入面求真
廢物 發表於 2010/5/1 03:03

唔明你想表達乜
基基果然鍾意o係自己o既真實入面求真
基基覺得只有聖經才是本身就是可信的,其他所有資料都必須先經過查證。歡迎基基向明報提出建議,要求他們以 ...
廢物 發表於 2010/5/1 02:00

怪唔知dee人咁鐘意貼人野
'一來唔使打字
二來, 有威係自己既
有錯就一句: 你自己去問明報哩.....(係人地既)
乜責任都唔使負

文係你貼出黎既
我係期望你能回答架

乜原來你係乜都唔知架? 早響丫
基基覺得只有聖經才是本身就是可信的,其他所有資料都必須先經過查證。歡迎基基向明報提出建議,要求他們以後除聖經以外的資料都必須在刊登前經過自我審查
基基護教心切,看得太快,想得太多,早點睡吧
廢物 發表於 2010/5/1 01:04

都岩既
隨便貼來一堆野, 又不先查清楚內容
真係應早抖
基基護教心切,看得太快,想得太多,早點睡吧
也苦心鑽研地球與太陽的運行軌迹。但她終於成為教會專制極權的犧牲品,可能是首位當作「女巫」處死的人。

廢物 發表於 2010/4/23 20:12

海巴夏生於有宗教審裁時代前一千年有多
你係咪又諗多左野呢?
【明報專訊】請勿以為《穹蒼下的女神》(Agora)是神話片,

只有兩間戲院做,Palace IFC 和 AMC AMC 又一城 .
基督徒和蘇聯人一樣,只說自己多慘,卻從未反思自己也曾經犯下罪行。
或許這就是人的天性。
old news左添sor
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個