返回列表 回覆 發帖

[轉載] 基督教輪迴論

基督教輪迴論的消逝 : 論大公會議是如何扭曲教義的
鄭偉謙
http://www.inmediahk.net/node/1015476

"基督宗教基本上只是若干人為了貪婪、權力、固執及利益而驅動的利益集團而已。"
基督教輪迴論的消逝 : 論大公會議是如何扭曲教義的
鄭偉謙

"基督宗教基本上只是若干人為了 ...
liberale 發表於 2013/2/6 20:36

呵呵...亞秦先生
乜你個網頁近日點擊欠佳咩?
要係呢到拉客, 扯皮條呀?
回覆 2# beebeechan

呵呵...小蜂
乜您老細力不從心食偉哥都唔掂,搞到黯然收皮咁慘淡收場咩?

咁樣衰收尾, 听講係600年折墮一次喎?

回覆  beebeechan

呵呵...小蜂
乜您老細力不從心食偉哥都唔掂,搞到黯然收皮咁慘淡收場咩?

咁樣衰收尾,  ...
沙文 發表於 2013/2/12 11:05

你有機會84歲先講哩....
佢就証實左能活至84

俾你84歲仲係到都未必有佢咁既身子, 或者你要吊鹽水, 插屎袋, 終年無休訓係張牀到, 連仆係街上的機會也沒有

大擰把人100歲身子好過佢識舞劍切佢添啦

其實成個顛鼠教都唔想呢位前納粹霸住個屎坑
大家都有眼見,佢一話劈炮, 無一個人肯出聲挽留
Don't know where God is but the Devil is in the details
掌门舞關刀都仲得, 駛好似顛鼠教掌门咁献世

刘志清100岁时演练刀法。(翻拍)
Don't know where God is but the Devil is in the details
蒼勁有力!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
大擰把人100歲身子好過佢識舞劍切佢添啦

其實成個顛鼠教都唔想呢位前納粹霸住個屎坑
大家都有眼見,佢一話 ...
沙文 發表於 2013/2/12 13:01

哇......100歲又舞大關刀.....勁

挑....亞當936歲大長壽添
你得唔得呢?
佢得就唔卵駛收皮啦
佢得就唔卵駛收皮啦
沙文 發表於 2013/2/13 00:27

乜你又記得亞當係嗒左個禁果咩?
所以, 佢要死...以後的人也要死

你d經文, 真係識一忽時又忘記了那一忽
唔曉貫通
死就冇所謂, 做教宗做到未死得就趕住收檔, 咁就夠肉酸啦
沙文 發表於 2013/2/13 01:06

又係你貼JPII 相出黎嘲笑人做到死都無得收檔啵.....仆係到都要做唔肉酸哩咩?
你d正一用前言打後乳
死就冇所謂,

我以為你係唔使死添

我放長隻眼睇你84歲時仲有無力出大埸面
咁叫做鞠躬盡粹死而收已嘛
可能佢睇到顛鼠教氣數將盡, 不如趁早收皮冇眼睇啦, 又唔怪得哂佢茄
可能佢睇到顛鼠教氣數將盡, 不如趁早收皮冇眼睇啦, 又唔怪得哂佢茄 ...
沙文 發表於 2013/2/13 01:22

你又唔記得左耶穌都話佢「好快返黎」, 一講就係二千年未見腳步聲咩?
「氣數將盡」照字長都起碼有2000年哩...數筆劃就6000年都唔止
我都係bok完嘢就同條女講話落街買包煙「好快返黎」, 咁就甩身鬆人。I'll be back呢句真係幾型仔咖

我都係bok完嘢就同條女講話落街買包煙「好快返黎」, 咁就甩身鬆人。I'll be back呢句真係幾型仔咖

...
沙文 發表於 2013/2/13 01:47

囡囡有第二個客等緊,你事畢哩仲唔走托咩
咁就甩身鬆人。I'll be back呢句真係幾型仔咖

...
沙文 發表於 2013/2/13 01:47

講得出做得到架, 例如, 佢話: I shall return
三年後, 佢就返來了
高級模式 | 發新話題
換一個