返回列表 回覆 發帖

無事獻殷勤--之教宗好說話

所以現屆教宗竟推翻舊教宗的方針,還拜年(獸),真是司馬昭之心啊,習總真要當心。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
所以現屆教宗竟推翻舊教宗的方針,還拜年(獸),真是司馬昭之心啊,習總真要當心。 ...
抽刀斷水 發表於 2016/2/6 09:01

你都覺得說來有點勉強,
所以要把個獸字括起來耶?
回覆 42# beebeechan

個「獸」字特登括起送畀煩帝肛嘅。小小意思唔成敬意, 笑納
http://jilu.cqnews.net/first/2014-02/07/content_29682786.htm
個「獸」字特登括起送畀煩帝肛嘅。小小意思唔成敬意, 笑納
...
沙文 發表於 2016/2/6 10:44

係咪你性侵就吾係獸, 係狗?
性侵梗係揾神父啦, 佢地最熟行
Don't know where God is but the Devil is in the details
性侵梗係揾神父啦, 佢地最熟行
沙文 發表於 2016/2/6 10:55

你好知窿路咁既
神父已是性侵的同義詞了。

造句:噢,你被神父了麼?記住要檢查有冇性病呀。
神父已是性侵的同義詞了。

造句:噢,你被神父了麼?記住要檢查有冇性病呀。 ...
抽刀斷水 發表於 2016/2/6 13:23

咁你出旺角同人講:
你有無被神父過?
睇下有無人知你翕乜,
小到你失暈
可能呢期入壇既人, 水平太低
拖低大市
咁你出旺角同人講:
你有無被神父過?
睇下有無人知你翕乜,
小到你失暈
beebeechan 2016/2/6 13:27 提交

大家都明,唯獨天主教徒扮唔明。
大家都明,唯獨天主教徒扮唔明。
抽刀斷水 發表於 2016/2/6 13:32

你既『大家』就是這壇上的幾條友呀?
有兩個仲係『瘋』

我既眼光比你闊大好多
回覆 48# beebeechan

唔駛出旺角咁遠, 去UN就得啦
http://www.bbc.com/zhongwen/trad ... can_abuse_un_report
回覆  beebeechan

唔駛出旺角咁遠, 去UN就得啦
沙文 發表於 2016/2/6 21:53

在 UN, 神父是 Father
Father 是 神父義詞

神父已是性侵的同義詞了
所以  
Father 已是性侵的同義詞了

又係啵,
你老爸不性侵你老母, 都無你哩
gay督徒嘅通病, 唔合邏輯
我老爸性侵我老母, 只係有我嘅sufficient condition
Don't know where God is but the Devil is in the details
gay督徒嘅通病, 唔合邏輯
我老爸性侵我老母, 只係有我嘅sufficient condition
沙文 發表於 2016/2/6 23:13

你老爸性侵你老母時,你老母一定唔多願,推推擋擋既
所以生得你咁反叛
唔會, 我老爸又唔係神父, 我都唔反叛
唔會, 我老爸又唔係神父, 我都唔反叛
沙文 發表於 2016/2/6 23:58

重溫 #53」
拜託
我老爸係father, 唔係 Father, 搞清楚基本英語, 拜託
回覆 50# 抽刀斷水

而家,戲都有得睇, 就黎攞Oscar添
http://www.nytimes.com/2016/02/0 ... tican-audience.html
我老爸係father, 唔係 Father, 搞清楚基本英語, 拜託
沙文 發表於 2016/2/7 00:06

你都岩。。
father 可以指幾個
Father 只係一個
高級模式 | 發新話題
換一個