返回列表 回覆 發帖

耶徒不向穆斯林传教

点解呢?         
欺善怕惡:

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁反基糞青都唔敢去尖沙咀清真寺門口反 Eli 哩
Allah, Eli都係同一個神
欺善怕惡:
抽刀斷水 發表於 2016/3/8 11:41

呢班基佬唔合情,但又無犯法
吹佢地唔漲架喎

例如憤青旺角動亂期間,人地在掟磚,
差佬趕都唔肯走
佢話俾差佬知我要行街街,購物,window-shopping

演藝界都有不紅的女明星仔,
不惜一脫, 以求出位, 一炮而紅。
呢d基督教會仔都係咁既心態。

不要因為一兩脫星來鄙視所有女藝人喎
呢班基佬唔合情,但又無犯法
吹佢地唔漲架喎

beebeechan 發表於 2016/3/8 11:54

咁就睇下呢間教會發生左呢單野之後,信徒增加咗定減少咗囉。
点解呢?
lexian 發表於 2016/3/8 10:06

因為耶徒一向穆斯林传教,個頭就会馬上甩咗!
因為耶徒一向穆斯林传教,個頭就会馬上甩咗!
leefeng 發表於 2016/3/8 13:25

穆斯林也一樣人頭要落地
咁就睇下呢間教會發生左呢單野之後,信徒增加咗定減少咗囉。
抽刀斷水 發表於 2016/3/8 13:21

女藝人肯脫就一定會紅架咩
女藝人肯脫就一定會紅架咩
beebeechan 發表於 2016/3/8 23:09

咁又係,咁多孌童教士罪行被揭發,天主教都未滅亡,有尐事係要放長雙眼既。
咁又係,咁多孌童教士罪行被揭發,天主教都未滅亡,有尐事係要放長雙眼既。 ...
抽刀斷水 發表於 2016/3/9 00:07

常人不會因為架車泵巴花左, 就掉左部車既
回覆 1# lexian

連喺以色列都生意淡薄, 冇resources再發展
    https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Israel
回覆  lexian

連喺以色列都生意淡薄, 冇resources再發展
沙文 發表於 2016/3/10 05:44

咁係大嶼山寶蓮寺內都無展既
傳教差不多同溝女一樣, 搞那些巳有配偶嘅女人, 會畀人話勾2嫂
所以福傳唔敢放肆
Don't know where God is but the Devil is in the details
傳教差不多同溝女一樣, 搞那些巳有配偶嘅女人, 會畀人話勾2嫂
所以福傳唔敢放肆 ...
沙文 發表於 2016/3/10 05:55

咁二嫂寂寞難耐呢?
回覆 15# beebeechan

基督教又唔主張紅杏出牆
回覆  beebeechan

基督教又唔主張紅杏出牆
沙文 發表於 2016/3/10 06:06

拆個道牆囉
或者撬牆腳
回覆 17# beebeechan

妖酋都話唔好啦
第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;试管或人工授孕;代理孕母;在子宫内“多胎选择性减胎”;不道德的受孕测试;参与或支持复制人;故意离婚或遗弃配偶;乱伦;多夫或多妻;婚前同居;教唆或介绍淫荡行为,破坏别人的天真无邪;心存淫秽邪念;换夫换妻行为;迷恋穿着异性服装。
回覆  beebeechan

妖酋都話唔好啦
第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作; ...
沙文 發表於 2016/3/10 06:31

乜淪落到要賣炒冷飯呢
回覆 19# beebeechan
由1st世紀至今
顛鼠教嘅冷飯都淪落到炒咗好多鍋啦.
高級模式 | 發新話題
換一個