返回列表 回覆 發帖

點解修女特多乳癌?

原來, 常常揸下啜下就可預防
咁我老婆應屬低風險
-----------------------------------------------------------

未婚未育或已婚未育的妇女患乳腺癌的比例要高。很早人们就发现修女中乳腺癌的发病率明显高于其它人群。在美国等西方国家,乳腺癌发生最高的人群是独身女性。这次实践也证实,检出乳腺癌者中,属于未婚、未育占有较大的比例;独身女性及已婚未生育的妇女患乳腺癌比例要高。

http://cancer.familydoctor.com.cn/a/201609/1280941.html
其實教宗咁慈悲為懷, 應該發起組織「神职人員救助計劃」, 叫神父幫修女預防乳癌。
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實教宗咁慈悲為懷, 應該發起組織「神职人員救助計劃」, 叫神父幫修女預防乳癌。 ...
沙文 發表於 2017/3/16 23:22

唔通修女對波有指紋辨別功能?
認到係修女自己手楂就無效既?
咁我老婆應屬低風險

風險去哂你到囉
回覆 3# beebeechan

自摸冇咁舒服嘅, 。 您估打牌咩?  
而且唔夠大就啜唔到, 自己啜到嘅波一定係大得滯
回覆  beebeechan

自摸冇咁舒服嘅, 。 您估打牌咩?  
而且唔夠大就啜唔到, 自己啜到嘅波一定係大得滯 ...
沙文 發表於 2017/3/16 23:43

你真是識野少
冇用嘅。
根據科學研究,要刺激到修女出奶先有預防癌症嘅果效。您齋吸係吸唔到修女對波出奶嘅, 唔信您下個主日拎埋呢壇嘢去彌撒試下。
https://parade.com/37175/parade/ ... e-of-breast-cancer/
所以, 一定要教宗宣佈成立「修女防癌禧年」, 由佢身先士卒主持剪彩。
Don't know where God is but the Devil is in the details
冇用嘅。
根據科學研究,要刺激到修女出奶先有預防癌症嘅果效。您齋吸係吸唔到修女對波出奶嘅, 唔信您下個主 ...

沙文 發表於 2017/3/17 05:41

咁我老婆應屬低風險

咁你老婆真係流奶流蜜
冇用嘅。
根據科學研究,要刺激到修女出奶先有預防癌症嘅果效。您齋吸係吸唔到修女對波出奶嘅, 唔信您下個主 ...
沙文 發表於 2017/3/17 05:41

咁男人係咪都要楂到出汁,
以防乳癌?
回覆 8# beebeechan

夭主教又真係有奶流出播, 仲畀毛主席同周總理啜,根正苗紅 。所以神父就唔生乳癌啫。https://88db.com.hk/hk/Views/Sho ... id=17586&lang=en-us
但可惜神父榨奶, 就緊係冇教宗榨得咁熟手。 毛主席飲咗之後都冇中毒, 至今仍然係唔准 the Holy see appoint 主教。  或者用修女奶加持一下會好尐, 准您每50年appoint一個80歲嘅主教。 咁聖教會唔駛成日鬼屌咁聲。

未有孌童的神父都會患上較多前列腺癌,難怪他們不少都鋌而走險:

每月射精21次+與20女做愛 減患前列腺癌風險
2015年05月20日

美國哈佛大學近日有研究顯示,男性每月至少射精至21次,可降低患上前列腺癌的風險達22%。而早前,加拿大蒙特利爾大學亦有研究顯示,男性與超過20名女性做愛,會令患上前列腺癌的機會大減28%。

據英國《每日郵報》報導,哈佛大學醫學院調查3.2萬名男性18年,而當中有3,839人患上前列腺癌。在這3.2萬名男性中,分為青年組(20至29歲)及中年組(40至49歲),要求他們從1991年開始,每月記錄射精次數。

研究顯示,在青年組中,每月射精21次的男性,比每月射4至7次的男性,患上前列腺癌風險減少約20%;而在中年組,風險減少22%。不過數據亦指出,在中年組中,只有8.8%的男性每月射精21次以上,38%的男性每月只射8至12次。

加拿大蒙特利爾大學在2005年至2009年間,對3,200名男性進行調查,結果發現他們與超過20名女性做愛,患上前列腺癌風險大減28%,而患上具侵略性癌症也降低19%。研究亦指出,單身的男性會增加患癌風險,相對於有做愛的男性,未曾試過做愛的男性會多一倍風險患上前列腺癌。

http://nextplus.nextmedia.com/news/spot/20150520/201103
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
齋射精, 唔做愛又有無效既呢?
齋射精, 唔做愛又有無效既呢?
beebeechan 2017/3/19 11:32 提交

哦,你係想問,如果修女只為神父提供手淫服務,咁幫唔幫到神父長命尐呢?
定係你想講「夢遺」?

.
對3,200名男性進行調查,結果發現他們與超過20名女性做愛,患上前列腺癌風險大減28%,而患上具侵略性癌症也降低19%。
抽刀斷水 發表於 2017/3/19 11:07

我地做慣買輪來對沖投資既, 就明白
『與超過20名女性做愛,患上前列腺癌風險大減28%,』時也會增加患性病, HIV
或者是被醋女剪刀去勢既風險。 
呢d睇落去好似好科學既野, 同時又會唔會靠害?

一個人健康與否, 睇成個人既
唔係淨係睇條前列腺
定係你想講「夢遺」?
抽刀斷水 發表於 2017/3/19 11:50

每月射精21次, 想有野遺都難。
『與超過20名女性做愛,患上前列腺癌風險大減28%,』時也會增加患性 ...
beebeechan 2017/3/19 12:01 提交

你究竟做咩輪架?乳癌、前列腺癌死得人多,定係性病、醋女去勢死得人多呢?
『與超過20名女性做愛,患上前列腺癌風險大減28%,』時也會增加患性 ...
beebeechan 2017/3/19 12:01 提交

我地辛辛苦苦為增加神職人員而度橋,你就嫌三嫌四……
beebeechan 發表於 2017/3/18 20:01

Easy job.
唔好信顛鼠教啦。

有唔同色水襯衫
Easy job.
唔好信顛鼠教啦。

有唔同色水襯衫
沙文 2017/3/19 16:07 提交

想來只有這個唯一出路了。
高級模式 | 發新話題
換一個