返回列表 回覆 發帖

其實,復活真係好多人都識

不如盡量collect古今中外這些新/舊聞, 由今年復活節起,每年一齊慶祝,唔好年年净得阿稣咁單調

醫院證明細菌感染死亡 7月大女嬰出殯突然復活
洪都拉斯一名7個月大女嬰在醫院被宣告死亡後,家人為她舉行的喪禮,但女嬰出殯時被母親發現仍有呼吸,慌忙將她送院搶救。

事件發生在洪都拉斯。8月3日,該名叫姬蓮(Keilin Montoya)的女嬰因為細菌感染出現抽搐、腹瀉、皮膚起泡等症狀,被緊急送往比亞努埃瓦的里瓦斯醫院。雖然醫生對姬蓮進行了多番急救,但是3天之後,院方在6日上午宣布她不治身亡,並簽發了死亡證明。姬蓮母親伊維斯傷心欲絕,抱著被已死亡的女兒回到了堂兄家。之後,再帶著女兒前往多思卡米諾斯附近的一家教堂,為女兒舉行喪禮。伊維斯指,因為沒錢買棺材,他們把她的女兒放在教堂的椅子上。就在這時,她注意到女兒仍有呼吸。伊維斯起初不願回到之前診治的醫院,於是帶著女兒趕到當地另外一家診所,醫護人員給配藥後,勸伊維斯將女兒帶回醫院兒科進行治療。回到醫院後,姬蓮被立即送往重症監護室,她的情況依然很嚴重。

據英國《每日郵報》報道,醫院兒科主任厄爾巴表示,已經開始對這起死而復活事件展開調查。

去咗教堂,又可以賴話神蹟既啫。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
以後醫生簽死亡証前都要在死者肋旁插一刀,
買個安心, 唔會揹鑊
她注意到女兒仍有呼吸。伊維斯起初不願回到之前診治的醫院,於是帶著女兒趕到當地另外一家診所,醫護人員給配藥後

沙文 發表於 2019/1/23 12:11

呢間乜野診所黎, 來者係死咗番生, 仲仍係嚴重要入ICU既,
竟然只係同佢『配藥』?!
回覆 4# beebeechan
這間診所算好咖啦,如果係天使,直頭闊佬懶理啦。好似當年嗰班畀希律剁嘅伯利恆BB.,您死您賤最緊要唔好阻住天使大佬收工
,
回覆  beebeechan
這間診所算好咖啦,如果係天使,直頭闊佬懶理啦。好似當年嗰班畀希律剁嘅伯利恆BB.,您死您 ...
沙文 發表於 2019/1/24 07:06

佢地另有重任,徵召入伍,
日日係上邊向地球人射箭

怕係熟女屌絲男多,射箭的人少卦
哦。原來希特拉係收到order送猶太佬去上工
世人一直寃枉咗佢
同埋, 上面係採用共產黨human resources management,
由領導分配職業,唔係自己自由揾工
而且一出世就assigned咗
您先前又話天機不可洩露
講咁多因住折陽壽
Don't know where God is but the Devil is in the details
世人一直寃枉咗佢
同埋, 上面係採用共產黨human resources manag ...
沙文 發表於 2019/1/26 06:15

基督徒做咗耶穌既身體,既然係一個組件,就有佢既任務。
正如你身體既細胞,每款,每個。。都有任務既
每個上到上邊既靈魂都因材施用既。

至於係咪共產主義,有無糧出,做又36, 唔做又係咪36.。。。未諗到
同埋, 上面係採用共產黨human resources management,
由領導分配職業,唔係自己自由揾工
而且一出世就assigned咗
您先前又話天機不可洩露
講咁多因住折陽壽

咁你講完呢一句:「上面係採用共產黨human resources management,」之後,你折咗幾多壽??
世人一直寃枉咗佢
同埋, 上面係採用共產黨human resources manag ...

依家啲BB好叻㗎,上到去唔一定要射箭,
或者轉型搞 matching site ,做網主
回覆 9# beebeechan

我畀您啟發嘅,折咗您先
回覆 8# beebeechan

明解。
您嘅専長就係披露希特位嘅神聖任務

我畀您啟發嘅,折咗您先
沙文 發表於 2019/1/26 06:59

咁我使唔使過戶俾番你?
https://blog.xuite.net/bibi51120 ... 7%E6%8A%98%E5%A3%BD

唔知可唔可以用 Alipay
至於係咪共產主義,有無糧出,做又36, 唔做又係咪36.。。。未諗到
beebeechan 發表於 2019/1/25 14:37

您就想。很可能係奴隸制
您就想。很可能係奴隸制
沙文 發表於 2019/1/26 07:56

你又折壽哩
您就想。很可能係奴隸制
沙文 發表於 2019/1/26 07:56

奴隸係有得做,無糧出。
但義工呢?
咁辭工呢?辭工唔做得唔得
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 15# beebeechan

您仲泄露埋基督教上帝強制徵召童工,,
    呢舖絶对唔關我事
咁辭工呢?辭工唔做得唔得
沙文 發表於 2019/1/26 08:18

無野做, 無世藝啵
唔使搵食嘛
天堂, 唔搵都有得食

您仲泄露埋基督教上帝強制徵召童工,,
    呢舖絶对唔關我事 ...
沙文 發表於 2019/1/26 08:20

咁你俾小朋友砌樂高, 又係強徵童工做建築工人呀?

佢地係樂意玩架喎

天堂小朋友鍾童射箭唔俾呀?
高級模式 | 發新話題
換一個