返回列表 回覆 發帖

再度離教

問题同世上其他精英一様……老鼠尾粒瘡

在社會的food chain中,愈係有tertiary education人數就愈少。符碌人一定多過精英人。此所以non-religious少過religious. 而religious之中又以christians居多
Don't know where God is but the Devil is in the details

在社會的food chain中,愈係有tertiary education人數就愈少。符碌 ...
沙文 發表於 2019/1/29 07:43

咁你口袋內只得兩皮野, 係咪就是富有過李+x?

孤軍作戰又好打過千軍萬馬?
捐兩粒腎寡婦都係捐得最多啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
捐兩粒腎寡婦都係捐得最多啦
沙文 發表於 2019/2/13 01:43

咁你封利是俾子侄, 都係封兩粒辰好哩

然後解釋俾佢地知兩粒辰先係精英

在社會的food chain中,愈係有tertiary education人數就愈少。符碌 ...

在生態系統內, 首先會餓死的, 就是在食物鏈上層的生物: tertiary consumers
回覆 24# beebeechan 唔止。我同老婆講,捐銭畀教會,原理同鋤大D差唔多, 以兩粒腎最多,。不過佢話要做咗寡婦先
回覆  beebeechan 唔止。我同老婆講,捐銭畀教會,原理同鋤大D差唔多, 以兩粒腎最多,。不過佢話要做咗寡婦先 ...
沙文 發表於 2019/2/13 03:31

你拎兩粒腎出黎
你老婆想唔做寡婦都唔得

除非有第二春
回覆  beebeechan 唔止。我同老婆講,捐銭畀教會,原理同鋤大D差唔多, 以兩粒腎最多,。不過佢話要做咗寡婦先 ...
沙文 發表於 2019/2/13 03:31

吩咐你老婆蓄定一堆仙屎......第日大銀哂!

以你呢個思維, 你體內有千億條精,
那你的精當不會是精英矣!
所以射咗埋牆都不會可惜
離教離教啦 什麼真理
回覆 25# beebeechan

係因為作為prey嘅其他動物死得多先餓親佢。喺real world中, ceo一定係最後一個被laid off
回覆  beebeechan

係因為作為prey嘅其他動物死得多先餓親佢。喺real world中, ceo一定係最後一個被laid o ...
沙文 發表於 2019/2/23 15:25

唔係㗎.
有啲CEO係第一個被炒
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6227271/GE-CEO-fired-companys-value-dropped-half-trillion-dollars-just-100-billion.html
離教離教啦 什麼真理
Guest from 114.36.29.x 發表於 2019/2/15 06:40

呢到邊個亞福亞水在講真理?
回覆 29# beebeechan

我射精係just for fun. 生仔只屬by product. 精唔精英都係玩下嘅啫。所以通常射入個袋。有時興之所至都會射入佢個口、佢塊面、乳溝等等。間中射上牆就試下射得幾高幾遠。反正我唔同俄南,就算射到成地都係,上帝都吹我唔L漲
回覆 34# 沙文
有無試過用嚟送曲奇餅?
外敷內服皆宜, 榨到我乾唔益第尐人

外敷內服皆宜, 榨到我乾唔益第尐人
沙文 發表於 2019/2/24 03:11

用嚟做顏料作畫,

https://www.mamamia.com.au/semen-painting/

益吓人, 人人都可以欣賞
一開始接觸這個宗教相關的說法,是因為要解決超自然的問題
如果不信耶穌就會被永火燒
反正又不是只有我被燒 ...
Guest from 114.36.28.x 發表於 2019/1/23 12:27

科學來講,解決超自然問題,應先探索外星人。

你和別人的宗教經驗或神秘經驗,祈禱或拜神治病,其實無法排除是外星人對地球人的干預結果。你也無法排除,外星人用宗教黎為地球人做社會實驗。

所以講超自然,未成功探索宇宙,未成功搵到外星人,都未有資格講。
高級模式 | 發新話題
換一個