返回列表 回覆 發帖

污鬼屎窟痕

身為污鬼,幾多地方唔好去,得閒無事來害到我性無能又夠好玩啦。但佢卻偏要參加主日崇拜咁神心。您話唔係做媒就打L死我啦

4:31        耶穌下到迦百農、就是加利利的一座城、在安息日教訓眾人。
4:32        他們很希奇他的教訓、因為他的話裡有權柄。
4:33        在會堂裡有一個人、被污鬼的精氣附著、大聲喊叫說、
4:34        唉、拿撒勒的耶穌、我們與你有甚麼相干、你來滅我們麼、我知道你是誰、乃是 神的聖者。
4:35        耶穌責備他說、不要作聲、從這人身上出來罷.鬼把那人摔倒在眾人中間、就出來了、卻也沒有害他。
4:36        眾人都驚訝、彼此對問說、這是甚麼道理呢.因為他用權柄能力吩咐污鬼、污鬼就出來。
4:37        於是耶穌的名聲傳遍了周圍地方。
咁耶穌表演完後, 有無賣下山草藥啊, 傳個桶收下打賞咁呢?
你估請個媒人工平呀?
迦百農,正是本屆oscar得奬作品。
大家欣賞下, 就可見其至今都係窮到燶生活指數好低

阿穌呢亭L屌富2代,豪得起有突

進了房子、看見小孩子和他母親馬利亞、就俯伏拜那小孩子、揭開寶盒、拿黃金乳香沒藥為禮物獻給他。
Don't know where God is but the Devil is in the details
梵蒂岡的「神父」也屎窟痕:
    「教宗本篤十六世周四正式離任,他昨日主持離任前最後一場周日禱告,表示自己不是離棄天主教。但同日有意大利傳媒報道,稱教宗去年接獲的調查報告顯示,有教廷高層涉建立秘密同性戀網絡,大搞性愛派對,更曾因此遭人勒索。教宗深感無力面對,毅然決定辭職。」﹙《教廷驚天性醜聞逼走教宗》「東方日報網」2013.2.23日報道﹚
迦百農,正是本屆oscar得奬作品。
大家欣賞下, 就可見其至今都係窮到燶生活指數好低

阿穌呢亭L屌富2代,豪 ...
沙文 發表於 2019/3/7 08:55

哦, 原來迦百農一向都是無油, 又無水的地方,
那做埸戲怎樣回本維皮?

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20130805/18364778
你唔見假和尚都是向大城大都去化緣㗎咩,
邊有去埋陝西既山旯旮去發財㗎!
梵蒂岡的「神父」也屎窟痕:
    「教宗本篤十六世周四正式離任,他昨日主持離任前最後一場周日禱告,表示 ...
旁觀者 發表於 2019/3/7 10:37

呢啲新聞都好「新」吓啵
你唔見假和尚都是向大城大都去化緣㗎咩,
邊有去埋陝西既山旯旮去發財㗎!
beebeechan 發表於 2019/3/6 23:55

Market segmentation吖嘛。大城大都畀假和尚霸咗, 江湖規矩阿穌唯有去迦百農做住先
Market segmentation吖嘛。大城大都畀假和尚霸咗, 江湖規矩阿穌唯有去迦百農做住先 ...
沙文 發表於 2019/3/7 20:26

搵銀既野,邊有Market segmentation咁斯文㗎

嗱好似手機市埸,美國一早俾生果三星霸哂
華為小咪咪一樣殺入去,血拼,分一杯羹。。。。

優勝劣敗
咁咪撞扳咯
https://www.tomshardware.com/news/trump-ban-huawei-zte-telecom-wireless-networks,38581.ht ...
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁咪撞扳咯
https://www.tomshardware.com/news/trump-ban-huawei-zte-telecom-wireless-networks,38581.ht ...
沙文 發表於 2019/3/7 22:32

你唔識野咯
呢啲係商埸策略嚟
人地派獨生女去完成任務:
任正非:感谢美国人帮华为宣传5G 已获得更多合同
https://news.sina.com.cn/c/zj/2019-02-22/doc-ihqfskcp7582695.shtml
阿稣連耕田養羊放數都唔在行, 邊鬼度識做生意
睇佢舉嗰尐比喻冇個似樣就知啦
阿稣連耕田養羊放數都唔在行, 邊鬼度識做生意佢舉嗰尐比喻冇個似樣就知啦 ...
沙文 發表於 2019/3/7 22:40

嘩。。。。把水變酒

利錢不知幾深!

仲好搵過把水喉水變樽裝水
呢啲新聞都好「新」吓啵
beebeechan 發表於 2019/3/7 16:00

你要舊嘢亦有:
《辟邪紀實》學聾居士跋:
「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧。」
「群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會。」
「兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」
你要舊嘢亦有:
《辟邪紀實》學聾居士跋:
「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧。」
「群黨喃喃誦經畢,互 ...
旁觀者 發表於 2019/3/7 22:43

因為你仲睇緊《辟邪紀實》
所以,2013年既野對你已經係好前衛
送畀客飲, 尐客仲係人地嘅添, 都唔知關佢叉事
本都收晤番
人地派獨生女去完成任務:
任正非:感谢美国人帮华为宣传5G 已获得更多合同 ...
beebeechan 發表於 2019/3/7 06:39

您嘅新聞新, 但係同新约一樣咁錯
獨生女?
https://www.ettoday.net/news/20181207/1325182.htm
正如阿稣都唔係獨生子

神 的 兒 子 們 看 見 人 的 女 子 美 貌 、 就 隨 意 挑 選 、 娶 來 為 妻 。

亂吹
送畀客飲, 尐客仲係人地嘅添, 都唔知關佢叉事
本都收晤番
沙文 發表於 2019/3/7 22:45

小財唔出,大財點入呀
超市都有免費試食哩
仲請個靚女睇埸添
您嘅新聞新, 但係同新约一樣咁錯
獨生女?
沙文 發表於 2019/3/7 22:49

人地係同第一任老婆生既獨生女嘛

你都唔曉轉則!
呢間嘢執咗未咖, 您查下先好亂貼圖
回覆 18# beebeechan
有咗第二任就冇得做獨啦
所以阿稣都係老吹, 佢連長子都未必係
神 的 兒 子 們 看 見 人 的 女 子 美 貌 、 就 隨 意 挑 選 、 娶 來 為 妻 。
高級模式 | 發新話題
換一個