返回列表 回覆 發帖

小鹿斑比

Songs 4:5        你的兩乳、好像百合花中喫草的一對小鹿、就是母鹿雙生的。
7:3        你的兩乳好像一對小鹿、就是母鹿雙生的。

究竟對波邊1窟似小鹿斑比? 諗唔到analogy都唔好亂作

可能係話粒nipple似隻鹿個鼻掛,一路食咀郁郁咪好似個波彈彈下咁囉。禁慾之下起咗色心,睇到乜都係咸濕野黎架啦:

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
究竟對波邊1窟似小鹿斑比? 諗唔到analogy都唔好亂作

沙文 發表於 2019/4/29 10:33

廣告都有話, 年青肌膚係要彈番嚟

小羚羊奔走時係彈下彈下。。。。

如再唔明, 
睇埋呢段應當明哂:

彈多幾野:
沙文可能未見過, 太細既魚蛋又彈唔起既

經文講明係『雙生』小羚羊。。。
孖生。。。兩個都一個模樣, 一樣大細, 又對稱。。。無大細邊, 無邊高邊低
一句講哂: 好波!
喫緊草又點彈跳呀,教徒究竟有無讀經架?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
喫緊草又點彈跳呀,教徒究竟有無讀經架?
抽刀斷水 發表於 2019/4/30 01:03

經文都無話一邊食, 一邊在彈
彈跳就梗係袋鼠做代表
https://www.youtube.com/watch?v=1L0YNsvZYNQ

以跳蚤為已知宇宙最强
https://case.ntu.edu.tw/blog/?p=7716
Don't know where God is but the Devil is in the details
彈跳就梗係袋鼠做代表

以跳蚤為已知宇宙最强
沙文 發表於 2019/4/30 01:59

中東無袋鼠, 撒羅滿未見過袋鼠, 所以唔識拎嚟做 analogy.

你老婆對奶係跳蝨咁細, 點彈都無用哩。
另外, 跳蝨係猶太人列入不潔生物,不許用手摸, 用口接觸更不得
聖經號稱係神默示寫成嘅, 撒羅唔識啫
,原來天主都唔知世上有袋鼠,好打有限
Don't know where God is but the Devil is in the details
,原來天主都唔知世上有袋鼠,好打有限 ...
沙文 發表於 2019/4/30 07:33

經書是上主默示, 由當時的人手寫成既。
如寫撒羅滿王能用iphone10, 咁當時既人就一舊魂咁勒
,原來天主都唔知世上有袋鼠,好打有限 ...
沙文 發表於 2019/4/30 07:33

咁經書上都有啲係當時人, 甚至現代人都仲未明, 只有上主會明會知既野,
寫咗俾你, 你都唔識睇, 好打有限!
例如:乜係三位一體, 水可變酒。
先前唔識,寫咗就識啦。最慘係唔識寫嘅天主
例如, 先前我都唔知水可變酒, 原來酒係用水變出來, 經書唔講,我真係唔知。
至於三位一體, 就冇寫您都識
至於三位一體, 就冇寫您都識
沙文 發表於 2019/4/30 08:56

無寫, 解經佬又點會識?
唔通下下靠報夢咩
報夢有咩出奇,都係常規通訉機制啫
撒羅發夢見袋鼠,就識寫「對波好似袋鼠咁弹下弹下」
撒羅發夢見袋鼠,就識寫「對波好似袋鼠咁弹下弹下」
沙文 發表於 2019/4/30 09:29

撒羅滿有700個老婆, 300個妾, 未計後宮佳麗
簡直係波池咁, 啲波多到唔夠位彈
咁1000個肥婆2000個lin, 2000隻袋鼠蔚為奇觀, 遠勝得兩隻鹿唔爹唔吊

咁1000個肥婆2000個lin, 2000隻袋鼠蔚為奇觀, 遠勝得兩隻鹿唔爹唔吊
沙文 發表於 2019/4/30 11:11

撒羅滿鐘意單打卦,  
唔鐘意3P, 4P, 1000P
只得兩隻手,一對夠哂用
高級模式 | 發新話題
換一個