返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 再說一次 "神蹟異象" 和本人經歷

祂是 "神的兒子",咁是神,還是人?係咪上半身是人,不半身是神 你今日點揀? ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 23:06

妳也說祂是 "神的兒子" 吧? 有沒有反對?
祂是 "神的兒子", 咁是神, 還是人?  係乜身份 我問咗你成個幾星期你都仲未敢回答 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 23:10

等到了 ...... 要慶祝嗎? ... 不如我們 .......
香港駕車係右軚, 車靠路左邊行。你自己靠右行, 對頭車。。。仲話人犯錯誤。你都未搞清實在係你錯 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 23:14

"認罪悔改" 才是神的道理 .... 人總是心硬 ....
妳也說祂是 "神的兒子" 吧? 有沒有反對?
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:33

耶穌當然是神的兒子, 教會也是這樣教。

不過, 我係問你: 神的兒子, 是神, 還是人?
神生人, 定係人變咗神???
等到了 ...... 要慶祝嗎? ... 不如我們 .......
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:35

等個幾星期你俾過咁既爛回應我?
唔收貨哩!
妳也說祂是 "神的兒子" 吧?
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:33

鬼唔知亞媽係女人嚟。。。。
等個幾星期你俾過咁既爛回應我?唔收貨哩!
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:38

好 ... 請食飯 ... 拿 ... 只係請妳一個 ... 私訊約妳 .....
耶穌當然是神的兒子, 教會也是這樣教。不過, 我係問你: 神的兒子, 是神, 還是人?
神生人, ...
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:37

不知道 ... 就知道是 "兒子" .... 我就信這麼多 ....
鬼唔知亞媽係女人嚟。。。。
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:39

女人就好 ........ ^^
不知道 ... 就知道是 "兒子" .... 我就信這麼多 ....
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:41

難得你自認未夠班次
難得你自認未夠班次
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:45

我認了什麼? .... 好 .... 私訊約妳食飯 .....
好 ... 請食飯 ... 拿 ... 只係請妳一個 ... 私訊約妳 .....
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:40

無番咁上下, 唔好叫我出嚟

你自己去搵窄門
我認了什麼? ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:46

你對三位一體, 懂條毛
無番咁上下, 唔好叫我出嚟 你自己去搵窄門
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:51

要寛門 ... @@ ... 要有幾寛 ... ?? 我很少去 "寛門" ... 不如 ...... 跟 "主耶穌" 講 ... 去一下 "窄門" .......................... 問題不大 ... ?? ... @@ ...
. 私訊約妳食飯 .....
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:46

飯局後仲有無下文㗎
你對三位一體, 懂條毛
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:54

"三位一體" 真的不會 .... 這些事留給 "教會" ...... ^^
飯局後仲有無下文㗎
beebeechan 發表於 2019/7/7 00:56

這個 ............................... 睇妳高興 ...
要寛門 ... @@ ... 要有幾寛 ... ?? 我很少去 "寛門" ... 不如 ...... 跟 "主耶穌" 講 ... 去一下 "窄門"  ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:55

窄門呢到有, 唔係咁難搵
有心人, 你找, 必定找到

https://ibb.co/P4NDrzL
這個 ............................... 睇妳高興 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:58

你啪定兩粒, 要 100mg 先夠力水
"三位一體" 真的不會 .... 這些事留給 "教會" ...... ^^
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:56

乜你都明白, 有啲野, 留番俾教會講架咩

睇你, 無之前咁硬哩喎。。。。。軟咗
高級模式 | 發新話題
換一個