返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 禱告見效的 ... 是真的

我讀書少, 講解一下啦 ...
bigmonster 發表於 2019/7/9 22:01

唔知你有無發覺, 你

[*]講正經野時無料
    [*]講鹹野唔鹹
    [*]吹水無泡
唔知你有無發覺 ....
beebeechan 發表於 2019/7/9 22:26

妳唔好講講下走左去填問卷 ... 郁手啦 ........
妳唔好講講下走左去填問卷 ... 郁手啦 ........
bigmonster 發表於 2019/7/9 22:35

教人要收費㗎喎
你入咗錢去我戶口先 paypal , 定係 alipay?

教人要收費㗎喎 你入咗錢去我戶口先 paypal , 定係 alipay?
beebeechan 發表於 2019/7/9 22:39

不想妳成為 "金錢的奴隸", 我講耶穌通常都免費 ......
不想妳成為 "金錢的奴隸", 我講耶穌通常都免費 ......
bigmonster 發表於 2019/7/9 22:54

我又唔係同你傳教
係『釋經補習進階』
你知哩。 上網都要用電, 計數據流量
我又唔係同你傳教 係『釋經補習進階』你知哩。 上網都要用電, 計數據流量 ...
beebeechan 發表於 2019/7/9 23:03

我反基督宗教 ...
我反基督宗教 ...
bigmonster 發表於 2019/7/9 23:48

不過你又話你信耶穌
你只係反基督教會。

原來
你根本就係嚟口噏噏,
噏完唔知自己噏咗乜
只有一直都係講緊真理既人論點先可持久,
唔會講野時不時都上唇咬下唇
只有一直都係講緊真理既人論點先可持久,唔會講野時不時都上唇咬下唇
beebeechan 發表於 2019/7/10 00:33

我認同 ... 正確道理不會一時一樣 ......
我認同 ... 正確道理不會一時一樣 ......
bigmonster 發表於 2019/7/10 00:37

咁你咪係一時一樣囉

一時係反教會, 一時係反基督宗教
一時係三位一體唔啱, 一時又話三位一體又可能真
咁你咪係一時一樣囉 一時係反教會, 一時係反基督宗教 一時係三位一體唔啱, 一時又話三位一體又可能 ...
beebeechan 發表於 2019/7/10 00:58

救命 ... 大姐, 求妳放過這個罪人, 求妳的寬恕和憐憫 ... 我罪業深重 ......
救命 ... 大姐, 求妳放過這個罪人, 求妳的寬恕和憐憫 ... 我罪業深重 ......
bigmonster 發表於 2019/7/10 01:05

要悔改, 
我送隻腳 (辵) 俾你。。。。。

你由教會, 變做教會哩
(最好係返耶穌親手建立過個教會)
bigmonster 發表於 2019/7/10 01:05

幾時都係邪不能勝正㗎哩
幾時都係邪不能勝正㗎哩
beebeechan 發表於 2019/7/10 01:17

要重新思考世上最可怕的, 又上一課了 ......
要重新思考世上最可怕的, 又上一課了 ......
bigmonster 發表於 2019/7/10 01:39

即係你既思考, 好多年都無更新過?

設置到 auto-update 嘛
宇宙咁大,其實好大機會有比我們聰明的外星人。
你向神祈禱,神有回應。
大家有冇諗過,呢個回應除咗心理作用外或真神回應外,其實可以在外星人的干預

外星人想搵地球人做宗教實驗,俾你超自然經驗,其實唔出奇。

一日未成功探索宇宙搵到外星人,一日都唔可以全部超自然干預歸晒入神,因為有外星人干預呢個可能。
高級模式 | 發新話題
換一個