返回列表 回覆 發帖

[原創作品] <魔鬼目擊者> 的讀後感

人渣 ... 口口聲聲 "強姦", 還敢搬 #metoo 出來講!!

任何 "受害者" 見到你口口聲聲 "強姦", 有乜感受!!!  ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 14:09

口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一見基督教徒强姦小孩子就馬上踩到你隻痛脚或你條尾?
如果你清白冇做過做乜咁驚青?睇黎,你可能係人渣屎之外,重係基督淫蟲之一!認唔認,淫賤人渣屎蟲基督徒!
各位請不要再回人渣 ...

口中的暴行,找受害人出來支持,這跟本不可接受。

當觸立言論底線,就不要再討論下去,等所有看一下什麼是人渣。
快離開教會. 地上所有 "教會" 正是 "主耶穌" 所說的 "假先知". 憑他們的果子 (所作所為) 便可以分辨. 所有 "教會" 都不是說 "主耶穌" 道理. "基督" 從來只有 "主耶穌" 本人, 不是教會. 教會並不是神. 也不代表神.
口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一 ...
leefeng 發表於 2019/7/11 15:11

你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即係大聲講粗口就係有理咁)

各位,不要回人渣。

請各位明白,人渣不是人。連禽獸都不是。

不用回 "會說話的泥"。
快離開教會. 地上所有 "教會" 正是 "主耶穌" 所說的 "假先知". 憑他們的果子 (所作所為) 便可以分辨. 所有 "教會" 都不是說 "主耶穌" 道理. "基督" 從來只有 "主耶穌" 本人, 不是教會. 教會並不是神. 也不代表神.
各位,不要回人渣。

不用回會說話的泥。 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

你成個論壇督導員咁既?
各位,不要回人渣。

bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

逗人渣, 人『獸』網交。。。。都係我嗜好嚟㗎喎

你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既

我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字
你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既 我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 22:09

你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱.
你成個論壇督導員咁既?
beebeechan 發表於 2019/7/11 21:59

提名我啦 ...
你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱. ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 23:42

你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是
你都好尊重人喎
我最多都係話佢 人頭豬腦(半人半禽), 比你既禽獸都不是,留有一手
你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是 你都好尊重人喎
beebeechan 2019/7/12 00:48 提交

當然,人要尊重。不是人就無這個須要啦。
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

要, 係咪應該係需要?
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
beebeechan 發表於 2019/7/12 01:06

原來如此. 咁改口啦.

不是人不應該用 "人渣". 連 "狗渣" 都不可以用. 唯有用 "地渣" ... 即 "地球上的渣滓", "不應該存在於地球的垃圾".

各位請不要回覆 "地渣". 地球不須要這種垃圾.
各位請不要再回人渣 ...

口中的暴行,找受害人出來支持,這跟本不可接受。

當觸立言論底線,就不要再討論 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 20:23

如果你有病,各位支持你去精神病院!冇人提過任何一個字「找受害人出來支持」?
你冇食藥?黐9咗?咁好想像力?
点解唔敢鬧班淫蟲牧師神苦? ? ?
想轉移視線,等大家唔好集焦在基督教吖馬?

受害人成立得MeToo ,ChurchToo 就心理上預咗出來指證你地班偽君子,假仁義道德既基督教淫蟲!
避開唔敢講只能證明你一樣身有屎,一係你本人就是牧師,或者…根本就是一個性侵犯!
否則唔會左避右避咁可疑?認唔認?
你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 21:18

基督教徒的確唔使用腦,你地班淫蟲攬埋一舊互相包庇,掩飾基督教淫行,難怪你個馬利亞同耶穌究竟係母子或契家佬,你都冇辦法分得清楚,對嗎?

為什麼個個狂打基督教徒同你地個賤耶穌,因為你們實在是賤!
在地球上只會製造性侵, 淫, 姦, 賤, 垃圾!

你們基督教徒包括你們兩件都是糞渣,都是病毒!
應該拎去火焚直至灰飛煙滅!
各位,不要回人渣。

會說話的泥? ? ?
白痴基督教徒的白痴言論,讀屎片的用字!
人渣不是人。連禽獸都不是?啱,你講緊基督教性侵女孩和小朋友班禽獸教牧?對嗎?
又唔敢認自己是基督教徒,鬼鬼祟祟玩曲線撐基,扮曬正人君子,後面就性侵強姦教友,的確是基督教禽獸,或一督屎

全版反基一样左睇右睇你冇一忽似人,似十足隻基督教羊皮狼!

原來如此. 咁改口啦.

不是人不應該用 "人渣". 連 "狗渣" 都不可以用. 唯有用 "地渣" ... 即 "地球上的渣 ...
bigmonster 發表於 2019/7/12 04:12

地球的確唔需要基督教呢啲“渣滓”!亦唔需要你地呢啲性侵強姦淫棍,費事你強姦無辜少女小孩子,
然後走來呢度扮純情,扮好人,然後傳教,又害更加多MeToo ChurchToo!

奇怪,由頭到尾,你呢件豺狼都從來唔敢提過 ChurchToo 呢2個字?可疑! ! !
是不是你呢件地球垃圾有份 ChurchToo呢?
所以怕到死,驚受害者來追斬你咁呢?

祈禱啦!懺悔啦!懺悔完又可以再性侵再強姦!然後又懺悔,又祈禱,之後又再性侵再強姦!
再祈禱再懺悔,再性侵再強姦! So on.........

ChurchToo 淫棍,我見一鑊,打一鑊!
基督教徒的確唔使用腦,你地班淫蟲攬埋一舊互相包庇,掩飾基督教淫行,難怪你個馬利亞同耶穌究竟係母 ...
leefeng 發表於 2019/7/12 04:32

一圖勝千言

(一般人是勝萬言, 不過...........你只值千言)
高級模式 | 發新話題
換一個