返回列表 回覆 發帖

蝗蟲

原來4世紀嘅教徒,猶如今之蝗蟲。將埃及神殿文物畫花面貓, 又加刑具上去
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
Don't know where God is but the Devil is in the details
導遊哥哥講到基督徙惡行之時,我偷望老婆,只見她眼神閃爍不敢正眼望導遊哥哥,似是心中有一絲愧咎。

我想敦促她當場發表道歉聲明好似林鄭咁,但係我终於都係不能鼓起勇氣咁做
Don't know where God is but the Devil is in the details
依家用post-it,文明幾多呀。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
依家用post-it,文明幾多呀。
抽刀斷水 發表於 2019/7/14 22:09

都幾破壞市容㗎
揾獅子狗搞得掂嘅問題就唔係問題。
古代基督徒造成嘅問题就非獅子狗所能解决。
我之所以不敢叫我老婆道歉,就係因為驚尐埃及佬食住上,當場計數要我老婆作出賠償。咁我咪當埋條底褲都唔掂
古代基督徒造成嘅問题就非獅子狗所能解决。
我之所以不敢叫我老婆道歉,就係因為驚尐埃及佬食住上,當場計數要我老婆作出賠償。咁我咪當埋條底褲都唔掂
沙文 發表於 2019/7/15 04:01

唔緊要, 法國佬同美國佬一齊陪你賣底褲
英國佬, 希臘佬一樣咁衰格
英國佬就聖公會, 希臘東正教
法國佬顛鼠教, 美國抗議教

冚扮冷一丘之貉一樣咁手痕冇家教
英國佬就聖公會, 希臘東正教
法國佬顛鼠教, 美國抗議教

冚扮冷一丘之貉一樣咁手痕冇家教 ...
沙文 發表於 2019/7/15 12:17

你都簡接, 唔覺意咁講出咗:
基督宗教, 『遍地開花』呢個現象
能衝出巴勒斯旦。
比起一啲「大」宗教, 仍是衝不出亞洲。。。。。犟得多!!

真係 McDonald 同 大家樂 既分別
屎窟開花就有份
做阿二都係得一成
2016年調查基督宗教是埃及第二大宗教,佔埃及總人口的10.3%。[4]
屎窟開花就有份
做阿二都係得一成
2016年調查基督宗教是埃及第二大宗教,佔埃及總人口的10.3%。[4] ...
沙文 發表於 2019/7/15 20:36

咁你去寶蓮寺到做調查哩
基督徒佔比例係零咁滯添哩
做阿二都係得一成
2016年調查基督宗教是埃及第二大宗教,佔埃及總人口的10.3%。[4] ...

得10%就做到老二, 認真唔簡單就真
猶如賣魚旦都可以在廣東道名店區開舖,
呢啲魚旦一定有把炮
屎窟開花就有份
.

便秘時, 嚿屎出唔到嚟過陣,
你真係想個屎窟開開花
咁你去寶蓮寺到做調查哩
基督徒佔比例係零咁滯添哩
beebeechan 發表於 2019/7/15 05:11

基督徒為佛祖侍浴

回覆 14# 沙文
做得呢啲位,真正身份一定係共產黨徒啦。
勿將反邪教嘅人亂咁定性為乜乜物物,你估現在係中世紀﹖
回覆 15# 逃出魔幻紀
其實佛祖同我待遇係一樣,我都有基督徒侍浴。
我嗰個基督徒質素仲高尐添
回覆  逃出魔幻紀
其實佛祖同我待遇係一樣,我都有基督徒侍浴。
我嗰個基督徒質素仲高尐添 ...
沙文 發表於 2019/7/16 02:01

遲下係呢種侍浴, 咁就唔係咁幸福勒
高級模式 | 發新話題
換一個