返回列表 回覆 發帖

暗戀一個基督徒,佢可能feel到於是邀請我返教會

唔該鬧醒我,請勿留手
當年杜學魁都係扮跟葉錫恩返教會,結果成功令葉錫恩離埋教添。

你要人鬧,你唔係想講你manage唔到下話?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回覆 2# 抽刀斷水

1.自問無咁嘅能力
2.係呀,每星期可以見到佢一次真係好吸引
咁你咪好好享受囉。
愛情就係一劑麻藥。你唔會想清醒囉....
咁你咪好好享受囉。
抽刀斷水 2019/8/8 20:13 提交

心地唔好
基督徒返教會叫啦
愛情就係一劑麻藥。你唔會想清醒囉....
龍井樹 2019/8/9 11:41 提交

人哋都唔中意我
基督徒返教會叫啦
即係佢收緊兵,借美色傳教?
即係佢收緊兵,借美色傳教?
抽刀斷水 2019/8/9 20:44 提交

算啦,唔想知。疏遠佢當咩都無發生過
基督徒返教會叫啦
你搵個另一個仲好。
人哋都唔中意我
kam 發表於 2019/8/9 15:41

人哋同耶穌談緊戀愛,但弟兄姊妹之間都可以做好多嘢喎...
人哋同耶穌談緊戀愛,但弟兄姊妹之間都可以做好多嘢喎...
龍井樹 發表於 2019/8/12 17:04

不做第三者
揾個信教,先食一匙蜜糖,之後係食一噸苦水!
如果娶/嫁埋就更加生不如死,應該早撇早甩難!
回覆 13# leefeng

日日夜夜要侮辱上帝
回覆  leefeng

日日夜夜要侮辱上帝
kam 發表於 2019/9/5 11:20

唔止侮辱,還要踐踏蹂躪!
不做第三者
kam 發表於 2019/9/4 19:25

人生苦短,糾纏落去亦唔係辦法。
回覆  leefeng

日日夜夜要侮辱上帝
kam 發表於 2019/9/5 11:20

如果冇上帝,日日去侮辱唔存在嘅對象,好似好傻仔咁。
原來又是教會傳鎖騙財騙色。
上帝已死,人人皆不平等。

尼采
如果冇上帝,日日去侮辱唔存在嘅對象,好似好傻仔咁。
龍井樹 發表於 2019/9/12 14:43

冇錯,上帝當然係唔存在,不過自稱神的代言人咪就係被人插既對象囉!
冇錯,上帝當然係唔存在,不過自稱神的代言人咪就係被人插既對象囉!
leefeng 發表於 2019/12/15 03:27

如有上帝,班神棍根本就每日侮辱緊上帝,上帝自然會找佢晦氣;如冇上帝,最重要係揭穿騙徒詭計,打爛佢飯碗,唔好等更多人受害。
高級模式 | 發新話題
換一個