返回列表 回覆 發帖

N-1

好似這位神父咁,為了紀念耶穌基督係木匠個仔,佢特意用木匙羹
https://www.santafenewmexican.co ... 2-2325faa88fd7.html

您可以因應個人喜好選用其他器具
Don't know where God is but the Devil is in the details
超,我仲以為你話用foreign object隊入去個春袋可以deactivate個神父添。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
我係鳴謝陳版友提醒,sexual abuse嘅辦法繁多,就算神父個春袋被disarmed,佢仍有其他玩法,信衆根本防不勝防
Don't know where God is but the Devil is in the details
我係鳴謝陳版友提醒,sexual abuse嘅辦法繁多,就算神父個春袋被disarmed,佢仍有其他玩法,信衆根本防不勝 ...
沙文 2019/8/30 00:04 提交

按抽水既思維,咁就要掉哂啲匙羮
唉,神父癲起上黎,拎十字架個柄黎拮人都得啦,唔通我要你地掉哂尐十字架咩。

睇黎閹人神父都挽救唔到幾多信心架喇。
所以您嘅proposal係解決唔到問題嘅,要我嗰個先有機會
你嗰個係咩proposal呀?
pls refer to #1197
沙文 2019/9/1 03:11 提交

哦。。。。
日日夠柒
沙文 2019/9/1 03:11 提交

好似以前有個講波佬講:
依家係一比一,
如過南華完埸前入多一球,咁就會嬴波勒。
真係幾柒
神父確係
日日夠柒行一淫
主恩獸慾常降臨
神父確係
日日夠柒行一淫
主恩獸慾常降臨
沙文 發表於 2019/9/1 03:56

睇多啲自然生物片哩....
動物發情係季節性既, 平時根本係唔會有性慾, 唔會日日行一淫
只有人類先會時常淫根動, 囡囡常叫春。
所以, 日行一淫過啲唔係「獸慾」嚟
沙文 發表於 2019/9/1 03:11

if 從此冇神父濫用春袋

if 從此冇神父 比較容易實行
if 從此冇神父 比較容易實行
抽刀斷水 發表於 2019/9/1 10:43

轉行做上師, 仁波切?
攞正牌用龜頭去為信眾開光, 進入大樂, 升呢喎!
fact check
神父嘅獸慾係狗公型, 7-11, 7/24

https://kknews.cc/pet/8o95mkg.html
fact check
神父嘅獸慾係狗公型, 7-11, 7/24
沙文 發表於 2019/9/2 02:36

無乜興趣睇你個連
狗公型即係點?

淨係露個連, 唔知你想點
畀我督爆您無知就話無乜興趣睇。其實咁都落唔到台嘅。愈冇興趣就愈無知
畀我督爆您無知就話無乜興趣睇。其實咁都落唔到台嘅。愈冇興趣就愈無知
沙文 發表於 2019/9/2 23:32

你除咗條褲, 拎出條野, 都要篤先得㗎
唔通除咗褲就話: "老婆, 少完哩, 篤爆咗你哩" 咁咩
主耶穌確係教過唔駛真係做,齋睇都計咖嘛: 凡看見婦女就動淫念.......
唔熟經文就揾修女補習。點解揾修女?我驚您畀神父督吖嘛, 累到您,我一世都唔安樂

所以,睇下都爆。您就係驚一睇就爆,所以唔敢睇。但其他網友一睇條link, 就知您業已爆L咗

桃園1名牧師涉嫌從2015年起多次朝教會中年僅13歲的少女伸鹹豬手,利用她懵懂、信任關係偷摸胸部,甚至還反鎖浴室門強襲下體,少女原不以為意,深信牧師是「神的代言人」,直到性教育知識漸成熟才明白此舉不當,終於打開心房向家人求救,檢方偵結依強制猥褻起訴這名變態牧師。

檢警調查,該牧師(51歲)已婚,卻在2014年間少女剛升上國一,放學後常常到教會上課後輔導,趁著結束後開車載她回家途中,違反對方意願把手伸進她內衣、內褲,撫摸胸部、下體,但當時少女尚年幼,不明白也無法理解牧師的舉動是何意,加上信仰也非常信任他。

但牧師並沒就此收手,直到少女升上國二、國三,仍用一樣手法朝她猥褻,直到去年7月暑假期間,少女參加教會過夜活動,一早5點多進廁所時,牧師竟偷偷尾隨在後,甚至變本加厲直接反鎖門不讓她出來,再朝對方強摸胸部、下體得逞。

少女當時正值青春期,在學校也上過性別教育課程,逐漸了解牧師行為非常不妥,但又礙於雙方建立的信任關係,更不明白牧師身為神的代言人,怎麼會對她做出這種事,內心既矛盾又錯愕,隱忍了3年最後才向家人透露出求救訊後,並在父母陪同下報警並對牧師提告。

社工介入了解後,也花了很長一段時間才漸漸讓少女打開心房,讓她吐露過去的親身遭遇;檢察官訊時,牧師對於猥褻少女均坦承不諱,加上被害人指證歷歷,另有相關人等作證,偵結依1個對未滿14歲女子強制猥褻罪、2個強制猥褻罪起訴他。

社工也說,少女在青春期卻面臨信任關係遭背叛,內心嚴重受創,對於情緒、心裡的復健也會給予輔導,提供相關保護措施,但要完全撫平傷口仍有很長一段路要走

https://udn.com/news/story/7321/4034020
法國北部里爾地區一名53歲、原籍剛果的神父,今年4月底性侵一名18歲的女教友,近日被判囚6個月。據悉,該名神父與少女屬於家人朋友關係;教區已停止涉案神父的一切工作。
神父在庭上多次表示原告是自願,稱:「她向我微笑,眼神複雜。」辯護律師指,事發時原告在神父家住了兩天,而且同床,故此其當事人很自然以為她是自願。但檢察官強調,受害人對神父完全信任。
駐法國記者呂靜儀報道
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aean ... 1010_00912_001.html
高級模式 | 發新話題
換一個