返回列表 回覆 發帖

話「叫你個神落嚟見我」其實一啲都唔冒犯

根據《啟示錄》,耶穌會從天而降然後在地上作王一千年
唔知基督徒有咩好嬲
因為佢地知道根本冇神,拎唔出,所以老羞成怒!
警察拜關二哥既,可能希望看看關羽大戰耶和華!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
警察拜關二哥既,可能希望看看關羽大戰耶和華!
抽刀斷水 發表於 2019/8/31 13:18

關公,在世時殺人如麻,死後都被尊為武聖,人人膜拜!
耶和華消滅世上罪大惡極的人,卻要被罵得狗血淋頭, 罵他暴戾血腥, 不是正氣澟然?
耶和華消滅世上罪大惡極的人,卻要被罵得狗血淋頭, ...
beebeechan 2019/8/31 21:06 提交

慘唔過被基督徒侮辱有私生子
基督徒返教會叫啦
慘唔過被基督徒侮辱有私生子
kam 發表於 2019/8/31 22:16

耶穌未降生前, 老早便是「天主子」了
何來私生?
耶穌未降生前, 老早便是「天主子」了
何來私生?
beebeechan 2019/8/31 22:21 提交

精神病發就去看醫生吧
基督徒返教會叫啦
精神病發就去看醫生吧
kam 發表於 2019/9/1 07:14

唔好介紹你過個俾我,
佢都醫唔好你既
耶和華消滅世上罪大惡極的人,卻要被罵得狗血淋頭, ...
beebeechan 發表於 2019/8/31 21:06

關公殺咗幾多人?你講得架喇。
嚴格上說, 所有人都是神殺的了,
因為原祖犯罪後, 人便要死。
唔死又點上到天國呢

抽刀斷水 發表於 2019/9/1 10:39

撒旦當然唔想人死, 活到千歲仲好, 活多一日, 犯多一日罪嘛。
死咗, 仲點可以犯罪?

呢幅圖報數就係 2038344個人

呢到就話: 2476633個人

https://dwindlinginunbelief.blogspot.com/2006/08/who-has-killed-more-satan-or-god.html
條數己經唔岩, 是任人九翕的數字

不如用我個電話號碼哩: 25677341
又幾齊全喎,有齊來源,感謝介紹。

https://dwindlinginunbelief.blog ... lings-in-bible.html

咁關羽殺咗幾多人?有無人做過統計呢?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

咁關羽殺咗幾多人?有無人做過統計呢? ...
抽刀斷水 發表於 2019/9/1 14:20

一起錶就 20000000!
1         The Flood of Noah         Gen 7:23                 20,000,000
諾厄年代, 人口都仲未分散各地, 幾千年前, 會有二千萬?!!

真係曱甴遊行人數咁, 任你噏
唔好介紹你過個俾我,
佢都醫唔好你既
beebeechan 發表於 2019/9/1 10:10

我都無病
香港有啲人突然間失哂智慧咁既
我都無病
kam 發表於 2019/9/1 21:38

無病都有毛病哩
我都無病
kam 發表於 2019/9/1 21:38

照吓MRI先哩
唔照過唔知病情嚴重㗎

抽刀斷水 發表於 2019/9/1 14:20

我用料, 幾時都好過你既粗製濫貼

我真唔似你: 唔知既野都講
高級模式 | 發新話題
換一個