返回列表 回覆 發帖

终於公開打情罵俏

教宗向修女開玩笑 說如果不咬人便吻她
2020年01月09日 04:19
一周前被拍攝到發脾氣大力拍打一名女子的教宗方濟各,周三再度近距離接觸信眾,今次表現得十分友善,開玩笑對一名修女說:如果她不張口咬人,他便送上一吻。

教宗按照慣例,每周三都公開接見來自世界各地的天主教徒和訪客。當他步過一個大廳時,一名修女大聲對他說:「一個吻,教宗。」  教宗回應道:「你咬人的!」,之後說「答應,你不會咬人。」

該名修女點點頭,教宗走上前親切地吻她的面頰一下,之後再與其他信眾打招呼。

去年大除夕,教宗在梵蒂岡聖伯多祿廣場近距離接觸群眾時,一名女子隔著欄杆強行扯著教宗的手。教宗大力拍打該名女子的手及掙脫,面露不悅,轉頭離去。教宗的舉止受到批評,指他不應動粗。他其後也公開道歉,承認自己失去耐性及樹立壞榜樣。
https://www.singtao.ca/4026187/2 ... 5%B9/?variant=zh-hk
萬千修女在一身,修院粉黛無顏色,好想睇下教宗既品味。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
萬千修女在一身,修院粉黛無顏色,好想睇下教宗既品味。
抽刀斷水 發表於 2020/1/13 21:32

你會唔會諗多咗
https://www.dw.com/zh/%E8%80%81% ... E7%A0%B4/a-51980681

聖座正處於發情期,蠢蠢欲動,兩件事發生時間極其接近,只會係因為太上皇睇唔過眼,唔會係巧合。其實我都好怕love bites, 佢肉緊起上黎真係會咬得幾痛,原來聖座都面對同樣問題。咬到頸,返工就戴頸巾,但熱天惟有廉膠布扮剃鬚剃損。
最慘係羅紗蓮都咬,返去畀老婆睇到就大鍋,一有她的痕跡就要扮死狗禁慾,話聽朝一早要開會之類……
我亦試過屈佢:「係妳咬嘅,妳自己唔記得之麻」但係試過幾次佢就難兔將信將疑
Don't know where God is but the Devil is in the details
佢肉緊起上黎真係會咬得幾痛,。。。。

最慘係羅紗蓮都咬,返去畀老婆睇到就大鍋,一有她的痕跡就要扮死狗禁慾,話聽朝一早要開會之類……
我亦試過屈佢:「係妳咬嘅,妳自己唔記得之麻」但係試過幾次佢就難兔將信將疑
沙文 發表於 2020/1/14 10:32

咁你要真心祈禱
下次放入佢口時, 唔好岩岩遇上佢肉緊
佢肉緊起上黎真係會咬得幾痛,

專家話女人肉緊咬人,係因為食唔飽,好耐無。。。。

慘慘豬羅莎蓮,跟住沙文無啖好食
聖座正處於發情期,蠢蠢欲動,兩件事發生時間極其接近,只會係因為太上皇睇唔過眼,唔會係巧合。

太上皇失去調戲修女既機會,吃不到的葡萄都唔想其他人吃啦。
回覆 6# beebeechan
我承認出面應酬多,有時的確係冷落咗佢地兩個。
回覆  beebeechan
我承認出面應酬多,有時的確係冷落咗佢地兩個。
沙文 發表於 2020/1/15 01:21

「佢地兩個?」
3P?

一個叉電同時叉兩部
梗係冇得一齊啦,我都想。

我諗聖座一定被咬痛過我,直頭要開聲叫唔好。好少男人會叫出聲
Don't know where God is but the Devil is in the details
梗係冇得一齊啦,我都想。

沙文 發表於 2020/1/15 01:39

天賦異禀咪得囉
https://www.researchgate.net/figure/Complete-diphallia-with-two-urethral-openings-and-two-scrotums_fig9_301210715

你真心成日祈求, 上主怕你煩, 遲早會應承你
(好似福音中婦人求個判官咁?)
若是真係駛得我都為傳遍索馬里福音祈咗先啦,我唔會為私事咁自私嘅。

教宗終于被鬼拍後尾枕?佢曾經比呢個修女咬過?!
回覆 13# leefeng
未必係呢個,可能佢老懵懂記錯咗第個都有之
若是真係駛得我都為傳遍索馬里福音祈咗先啦,我唔會為私事咁自私嘅。
沙文 發表於 2020/1/15 03:21

你心中明知係唔使得既, 都亂開空頭支票

此處嘅人好多听唔到福音, 因為傳教佬一開檔即刻殺頭。如您去呢度福音傳遍天下, 我幫您祈禱,真心嘅。:南 ...
沙文 發表於 2020/1/13 16:26

可見你為人有幾真誠勒。

你明知張支票係兌唔到錢都用嚟找數?
沙文 發表於 2020/1/15 03:21

你真心祈求時都唔睬你, 
尤如林鄭咁, 五大素求, 一個都不可。
咁不如靠自己哩。。。。
睇睇  aliexpress  幫唔幫到你:

https://www.aliexpress.com/item/32679934510.html
你心中明知係唔使得既, 都亂開空頭支票

可見你為人有幾真誠勒。

你明知張支票係兌唔到錢都用嚟找數 ...
beebeechan 發表於 2020/1/14 12:16
我係真心祈求,一早諗住唔靈嗰個係您啫。若果我係教徒,我受洗後第一件事就去索馬哩將福音傳天下,唔會學您做縮頭龜
我係真心祈求,一早諗住唔靈嗰個係您啫。若果我係教徒,我受洗後第一件事就去索馬哩將福音傳天下,唔會學您 ...
沙文 發表於 2020/1/15 06:03

經上說耶穌帶門徒到外邦人村莊,不受歡迎,不接待,
耶穌都話拍拍身上塵土離開哩,無話要夾硬入村喎,惡霸咩!
呢樣,你要向耶穌學學
唔好無頭盔就去認威。
我受洗後第一件事就
沙文 發表於 2020/1/15 06:03

我諗你第一件事就係先鏟走你HD裡那幾激鹹相
行動實際,而你又辦得來
回覆 18# beebeechan

耶稣唔夠誠意咯, 所以佢老豆都唔likey佢。
死1個就派2個去, 死2個就派3個去.........精誠所至金石為開

好似耶稣咁一有小小resistance就缩沙, 到下次冰河期福音都未傳到天下
高級模式 | 發新話題
換一個