返回列表 回覆 發帖

離教者之家十六歲喇

剛才check番資料,原來下星期(3月初)就是離教者之家十六歲喇!過去咁多年經過咁多變遷,連離教者之家的母版 -- 三基版,以及3home都經已接埋!抽刀斷水你會唔會講幾句分享吓感受?
我個人就無乜特別想分享的事。

曾經有人問過我:為何可以堅持到今日?

我答:捐款仍有盈餘,我就咁摺咗佢會對唔住捐款人。

好嘞咁多位,時至今日終於出現赤字,咁我有理由可以重新考慮摺唔摺埋呢個網喇。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
.
好嘞咁多位,時至今日終於出現赤字,咁我有理由可以重新考慮摺唔摺埋呢個網喇
抽刀斷水 發表於 2020/2/27 20:16

試下申請抗疫基金
Don't know where God is but the Devil is in the details

18歲, 卜卜脆嚟緊

3:17 影到呂奇鹹豬手。。。。陳玉女。。。一臉無奈!
Twoscore years from now......
Don't know where God is but the Devil is in the details
離教者之家去年6月被惡意性侵入, 被進入五百萬次
算唔算係失咗身, 唔係處哩
beebeechan
有啲咁嘅事?
證明耶教會對離教者的打壓是永不止息的!
不愧為一個虛偽的耶教!
#我指的耶係沙文所指的耶
#係舊網友一定知我講乜
beebeechan
有啲咁嘅事?
證明耶教會對離教者的打壓是永不止息的!
不愧為一個虛偽的耶教!
#我指的耶係沙 ...
Guest from 168.70.100.x 發表於 2020/2/27 23:16

你呢啲又係乜隠事都關教會事。
個網俾咗乜野人搞, 網主心中有數
你呢啲又係乜隠事都關教會事。
個網俾咗乜野人搞, 網主心中有數
beebeechan 發表於 2020/2/27 23:22

本人實在無法排除個網唔係畀教會搞。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

16戴哩。。。。。仲未劈開?
本人實在無法排除個網唔係畀教會搞。
抽刀斷水 發表於 2020/2/27 23:34

教會仔, 無能力搞你
大教會, 又不屑搞你呢啲網仔
唔怕, 貴教都冇咗貞操
沙文 發表於 2020/2/27 23:10

最後防線有無失守呢? 係門口撩撩下, 未得逞。。。唔識入,點計? 
5歲都失守
沙文 2020/2/28 01:11 提交

叫 break-in 貼切過叫「失守」
回覆 2# 抽刀斷水
我suggedt您叫您老婆捐錢填呢條數,咁您就諗:如果我摺咗本網,即係对唔住老婆啫?唔得,我點都唔可以辜負佢.……
5歲都失守
沙文 發表於 2020/2/28 01:11

唔使審, 通常呢啲指控都係幾十年前既事, 被指控既神父又早離世, 
即係死無對証既事嚟。
只有受害人洒眼淚, 没有被告可以自辯的案件
高級模式 | 發新話題
換一個