返回列表 回覆 發帖

信耶穌一定保證死得特快!

嗱!
又一單證明耶穌係廢的新聞,
信耶穌一定死得特快!
不用飲毒藥手拿蛇,信了耶稣…
天堂話咁快就去到了!哈屁老鴨

「轉載」
新冠肺炎全球大流行,各國為了控制疫情持續擴散,紛紛祭出禁止外出、封城或封國政策,然而日前天主教教宗方濟各卻帶頭鼓勵神父,「應該鼓起勇氣,主動探望病人」,有許多神父因此進入重症監護病房,探望感染肺炎的病人,導致有多名神父感染新冠病毒。據悉,截至目前為止,已有18名神父死於肺炎。

https://www.ettoday.net/news/20200321/1673143.htm

https://www.chinapress.com.my/20200321/%E2%97%A4%E5%85%A8%E7%90%83%E5%A4%A7%E6%B5%81%E8%A1%8C%E2%97%A2-%E5%8B%87%E9%97%AF%E7%97%85%E6%88%BF%E6%8E%A2%E4%BF%A1%E5%BE%92-18%E7%A5%9E%E7%88%B6%E6%9F%93%E7%96%AB%E6%AD%BB/
有許多神父因此進入重症監護病房
leefeng 發表於 2020/3/23 01:30

乜神父可以進出隔離病房㗎咩?
咁大權既?

腦進水?
乜神父可以進出隔離病房㗎咩?
咁大權既?

腦進水?
beebeechan 發表於 2020/3/23 02:31

你腦又進水了?問我做乜呢?問你個天主吖!
新聞講,可以唔信架笨!

你腦又進水了?問我做乜呢?問你個天主吖!
新聞講,可以唔信架笨!

...
leefeng 發表於 2020/3/23 03:04

屎坑聽到既新聞?
你腦又進水了?問我做乜呢?

...
leefeng 發表於 2020/3/23 03:04

梗係要問你哩, 
狗翕過個係你
屎坑聽到既新聞?
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:11

驚呀?
神父都中招?
放心,好快輪到你,天主一定寵召你上去親吻佢!
梗係要問你哩, 
狗翕過個係你
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:12

狗翕得過你本性經同你個淫蕩天主咧!
據悉,截至目前為止,已有18名神父死於肺炎。
.
leefeng 發表於 2020/3/23 01:30

嗱, 截至目前為止意大利肺炎死亡宗數為4825
當中有18個係神父,
你有乜咁大驚小怪? 神父唔會染病死亡㗎?
有話至死的神父染病是由於去重症監護病房探訪肺炎病人咩?
無腦的豬!
狗翕得過你本性經同你個淫蕩天主咧!
leefeng 發表於 2020/3/23 03:20

豬咁蠢, 唔淫蕩都無乜用, 屣口罩
放心,好快輪到你,
leefeng 發表於 2020/3/23 03:19

大家中招既機率都差唔多哩。。。。大家咁話
到時你又可以上去親身調較上主。。。。唔使係到狗吠
驚呀?
神父都中招?
放心,好快輪到你,天主一定寵召你上去親吻佢! ...
leefeng 發表於 2020/3/23 03:19

上主要你死時, 仆街都攞你狗命哩, 
使乜搞咁多野
嗱, 截至目前為止意大利肺炎死亡宗數為4825
當中有18個係神父,
你有乜咁大驚小怪? 神父 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:48

你盲架?
睇唔到「勇闖確診病房」探望信徒!義大利18神父染肺炎死
豬咁蠢, 唔淫蕩都無乜用, 屣口罩
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:50

係囉係囉,要豬咁蠢先會信耶穌, 唔淫蕩都無乜用,天主教徒屣口罩!自摑啦!
大家中招既機率都差唔多哩。。。。大家咁話
到時你又可以上去親身調較上主。。。。唔使係到狗吠 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:51

你on99,有冇上主已經一清二楚啦,神父一樣死,教徒一樣死,
你件廢柴耶穌淫蕩馬利亞一樣無能為力,眼光光!
你一定很快有機會上去親身調較你的三上主既!
祈禱啦,笨七!
你盲架?
睇唔到「勇闖確診病房」探望信徒!義大利18神父染肺炎死
leefeng 發表於 2020/3/23 07:02

你咪係睇到堆屎就當係軟雪糕既蠢貨囉

人地狗翕,你當新聞, 狗狗相衛
你on99,有冇上主已經一清二楚啦,神父一樣死,教徒一樣死,
你件廢柴耶穌淫蕩馬利亞一樣無能為力,眼 ...
leefeng 發表於 2020/3/23 07:14

梅瑟要死, 伯多祿要死, 保祿要死, 大衛要死, 亞巴郎雅各伯要死
點解神父唔使死?
你一定很快有機會上去親身調較你的三上主既!

屣口罩

leefeng 發表於 2020/3/23 07:14

你猛咁抄我既說話, 舐我口水 (雖然你唔怕被傳染 covid-19 , 都要小心 covid-167呀)
証明你係我粉絲。
神父應該係入去同病人辦告解,可能做埋臨終傅油。
上主要你死時, 仆街都攞你狗命哩, 
使乜搞咁多野
beebeechan 發表於 2020/3/23 06:09

係囉係囉,你件上主要你死時, 仆街都攞你beebeechan狗命,
寫下字都攞你beebeechan狗命,講電話都攞你beebeechan狗命,
你beebeechan中冠狀記得感恩(18個神父在等緊接你beebeechan去見你上主)!
記得向你件耶穌狗吠歌頌多謝上主佢啦,死老白痴!

你beebeechan仆街記得感謝你件垃圾上主賜你冠狀恩典囉,
廢柴耶穌收你件廢柴仆街教徒beebeechan係替天主教賣廣告黎既!
你猛咁抄我既說話, 舐我口水 (雖然你唔怕被傳染 covid-19 , 都要小心 covid-167呀)
証明你 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 07:21

你係covid粉絲,與你件167上主親吻啦!
高級模式 | 發新話題
換一個