返回列表 回覆 發帖

寬門與窄門 ---- 揭開“有智慧的神”的畫皮

輸入回應文字
回覆 138# 抽刀斷水

索性自己打
回覆 139# beebeechan
Testing
你想引用

Testing
回覆 142# 逃出魔幻紀
嘩 !得咗!型過自己打好多。
多謝曬各位!
[quote輸入回應文字
抽刀斷水 發表於 2019/8/7 01:06

逃出魔幻紀 發表於 2019/8/7 15:00 [/quote]

你唔成功既原因係
[quote  應是[quote]
你打漏咗 " ] "
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/7 15:00

你唔成功既原因係
[quote  應是[quote]
你打漏咗 " ] " ...
beebeechan 發表於 2019/8/7 18:40 [/quote]
哦,thx!
回覆 10# bigmonster

你放完假又返工啦?合作愉快!
各位請記得看《看兩個教徒的做法 》,滿口謊言的惡魔我不再回應。
快離開教會. 地上所有 "教會" 正是 "主耶穌" 所說的 "假先知". 憑他們的果子 (所作所為) 便可以分辨. 所有 "教會" 都不是說 "主耶穌" 道理. "基督" 從來只有 "主耶穌" 本人, 不是教會. 教會並不是神. 也不代表神.
各位請記得看《看兩個教徒的做法 》,滿口謊言的惡魔我不再回應。
bigmonster 發表於 2020/2/9 17:15

咁我唔明你返出嚟為乜囉......

好似上到酒樓要張大枱, 但又唔點野食.........(黑衣曱甴所為?)
bigmonster 發表於 2020/2/9 17:15

你講得啱,睇曬嗰篇文章嘅四版回帖,就可以清楚地睇清楚你背後嗰隻魔鬼嘅獠牙同狐狸尾巴。
big同事放咗大半年假,點解返嚟打個咭又閃咗去?要有專業精神啊!
〝耶穌是救世主,在十字架上為人死,人憑著信進天國〞。主耶穌本人從來沒説過!從來沒有這樣的道理!這跟本是一個〝大話〞,一個〝大謊言〞。

bigmonster你曾經親口說過:「本人認識的 "主耶穌" 真的不是從經書來. 但所認識的和經中所記的耶穌教導完全一致。」既然你認同聖經中的耶穌,那麼,請你解釋《若望福音》14:6-7耶穌的說話是什麼意思:

耶穌說:「我就是道路、真理、生命。要不是藉著我,沒有人能到父那裡去。
如果你們認識我,也就會認識我的父。 從今以後,你們就認識他,並且已經看到他了。  」
big同事放咗大半年假,點解返嚟打個咭又閃咗去?要有專業精神啊!
逃出魔幻紀 發表於 2020/2/10 23:40

不過, 思維比半年前還要低了一個碼
現在的 bigmonster 好似港府問責司長咁, 只敢在twitter上發言,
不敢開答問大會, 不敢落區.
現在的 bigmonster 好似港府問責司長咁, 只敢在twitter上發言,
不敢開答問大會, 不敢落區. ...
beebeechan 發表於 2020/2/12 22:48

嗰條撒旦蛇仔雖然不停變形,但係變身技巧真係好差,好似怪獸公司條鹽蛇仔噉,變極都係嗰個衰樣。
嗰條撒旦蛇仔雖然不停變形,但係變身技巧真係好差,好似怪獸公司條鹽蛇仔噉,變極都係嗰個衰樣。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/2/13 00:23

借旁膠者過句:

成日誇耀「神蹟」,一叫驗證就做縮頭烏龜﹗
旁觀者 發表於 2020/2/13 01:37

成日話佢(bigmonster) 自己講真理,
被質詢一叫答辨就做縮頭烏龜
好似鄭司長咁,深居簡出
逃出魔幻紀 發表於 2020/2/10 23:40

我覺得這個 bigmonster 不同了半年前那個
這個有點 short short 地。
我覺得這個 bigmonster 不同了半年前那個
這個有點 short short 地。
beebeechan 發表於 2020/2/13 07:22

我都覺得

附魔人又冒泡浦頭喇,攞定篇嘢出嚟溫下書兼準備定啲咭片派俾佢先,估下阿淫蛇big仔今次變成乜嘢出場?睇嚟又有一番熱鬧喇。
附魔人又冒泡浦頭喇,攞定篇嘢出嚟溫下書兼準備定啲咭片派俾佢先,估下阿淫蛇big仔今次變成乜嘢出場?睇嚟 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/10 11:22

呢啲係月經版友, 一個月先嚟一次
高級模式 | 發新話題
換一個