返回列表 回覆 發帖

戀童癖

你禁慾禁返兩三年再同我講你既感覺。
抽刀斷水 發表於 2020/4/27 01:12

不如你又試下禁慾兩三年, 睇係係咪唔去性侵便會谷精上腦, 唔洩唔得

你爆血管都未輪到要爆輸精管哩
你禁慾禁返兩三年再同我講你既感覺。
抽刀斷水 發表於 2020/4/27 01:12

大師出家, 禁慾80年, 係咪佢唔洩唔得, 有無犯性侵?
有和尚做得到, 點解天主教內的神父就唔可以做到?
莫非大師年中也有渠道洩一洩?
不如你又試下禁慾兩三年, 睇係係咪唔去性侵便會谷精上腦, 唔洩唔得

你爆血管都未輪到要爆輸精 ...
beebeechan 2020/4/27 01:41 提交

自問做唔到了,如果你覺得禁慾冇問題,何解唔肯試吓?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
抽刀斷水 發表於 2020/4/27 08:17

你唔得, 做唔到, 唔等如其他人都做唔到既

你我又唔係和尚神父, 點解要禁慾呢? 唔好將慾念亂咁放唶

假設你老婆突然有病, 不能作房事了,
你會唔會為佢禁慾兩三年, 五年, 十年咁呢...
即話要久唔久出去搵女人爆下漿, 舒下壓咁呢
又或者因為無得洩便會衰性侵孌童既呢?

你做唔到唔緊要,
我信會有其他男人做得到既.
我地係靈長類動物,有一雙手,解決性慾只需一隻手就夠,另一隻仲可以揸滑鼠。
我地係靈長類動物,有一雙手,解決性慾只需一隻手就夠,另一隻仲可以揸滑鼠。
...
抽刀斷水 2020/4/27 19:21 提交

去搵五姑娘訴心事就唔屬於性侵哩啵。
唔明白點解你係都要把神父性侵孌童事都歸究到守獨身。
去搵五姑娘訴心事就唔屬於性侵哩啵。
唔明白點解你係都要把神父性侵孌童事都歸究到守獨身。 ...
beebeechan 發表於 2020/4/27 20:42

但就違反禁慾令囉。

如果性侵孌童同守獨身無關,咁同咩有關?你講解一下?
但就違反禁慾令囉。

如果性侵孌童同守獨身無關,咁同咩有關?你講解一下? ...
抽刀斷水 發表於 2020/4/27 21:46

不守禁慾, 搵五姑娘, 是犯罪, 不是犯法。
性侵是犯法。

咁你又唔講解下過啲不用守獨身的麻甩佬都會性侵孌童既呢? 你又講解一下
你又講解一下
beebeechan 發表於 2020/4/27 22:05

你睇返開頭我轉載既專家文章啦,我又唔禁慾又唔孌童,又無專業資格,吹完都無人理會。
你睇返開頭我轉載既專家文章啦,我又唔禁慾又唔孌童,又無專業資格,吹完都無人理會。 ...
抽刀斷水 發表於 2020/4/27 23:40

你乜都唔係, 連轉載都諗住無人理會。。。
咁唔知你為乜囉。。。。無聊? 無意識?
助人為快樂之本,我想快樂啫。
神職人員忍不了要洩慾, 仍可以去叫雞㗎喎, 著了便服的神父就是你我他一樣, 額頭無刻住:神父 ...
beebeechan 發表於 2020/4/26 09:21

神父由告解中得知,教友做雞同叫雞都極普遍,神父深知若去叫雞,很難唔撞到教友而被四圍唱。
所以只能揀尐被搞咗都鵪鶉咁唔出聲嘅細路落手。
神父由告解中得知,教友做雞同叫雞都極普遍,神父深知若去叫雞,很難唔撞到教友而被四圍唱。
所以只能揀尐 ...
沙文 發表於 2020/5/3 19:55

係咪你試過去叫雞時, 入嚟嗰過原來係羅莎蓮.......乜咁轎呀? 咁?
冇撞过羅莎蓮, 边有咁轎, 拍戲咩

神父識教友多, 所以佢自知撞到正機率好大
Don't know where God is but the Devil is in the details
冇撞过羅莎蓮, 边有咁轎, 拍戲咩

神父識教友多, 所以佢自知撞到正機率好大 ...
沙文 發表於 2020/5/3 20:22

你都自答咗哩: 边有咁轎, 拍戲咩
seminary一般都有教基礎Probability theory
神父識計撞到羅莎蓮概率同撞唔到教友一L樣
Don't know where God is but the Devil is in the details
seminary一般都有教基礎Probability theory
神父識計撞到羅莎蓮概率同撞唔到教友一L樣 ...
沙文 發表於 2020/5/3 21:53

Probability theory 係有得計既,
   撞到羅莎蓮概率同撞唔到教友既機率, 你寫條算式出嚟觀摩下
我有叫雞, 而完全唔担心撞到羅莎蓮, 所以計得冇神父咁叻
神父先計得精准, 所以唔敢叫雞
所以您应該问神父
高級模式 | 發新話題
換一個