返回列表 回覆 發帖

基督教白痴劇情的性經

本垃圾性經的矛盾情節多到嘔!
耶穌是旦算都是猶太人或少少猶太人吧?
不服?
耶和華是創造猶太人的神,對嗎?
既然性經吹牛耶穌是耶和華的種,
那未耶穌也應該是猶太人的種!有人反對冇?

咁,一個叫<猶大>的傢伙出賣耶穌,關全族猶太人乜野事?
但基督教又誓神劈願因為一個<猶大>害死耶穌?
所以信基督教的就憎恨猶太人?

好似希特勒咁要殺猶太人為耶穌報仇?
如果耶穌是猶太人,因為一個叫<猶大>的人殺了自己,就害到猶太人族被全世界的基督教徒追殺?
咁,耶穌究竟是罪人?還是救世主呢?

請問耶穌自己的族人都因為自己的缘故搅到差不多要滅族咁滯?
耶穌連自己族人都救不了?
還妄稱救世?

基督教徒咪答我話耶穌不是猶太人,
就算我們暫當耶穌不是猶太人,
但,基督教徒不是強調耶穌是耶和華個仔嗎?
猶太人是耶和華創造出來的亞當的後裔,
所以耶穌是猶太人係走唔甩的事實,對不?

一個吹牛代世人死的耶穌點解變了害自己族人的千古罪人呢?

咁耶穌連自己族人都救唔到?咁耶穌救乜野世?救邊個?

聖經裡面強調因為一個叫<猶大>的人出賣耶穌,所以全<猶太人=猶大>都有罪?
咁白痴既劇情,基督教徒竟然相信到今日?完全冇疑問?
呢個問題我問過無數次,但從冇基督教徒答過?
不服?
耶和華是創造猶太人的神,對 ...
leefeng 發表於 2020/5/11 03:24

如果你真係有心了解,教會入邊、網上、同書店都有好多資料解答你嘅疑問,例如你可以參考下 《教會對非基督宗教態度宣言》。但係如果你係為咗放錄音帶,咁就暫時冇空間討論。
咁白痴既劇情,基督教徒竟然相信到今日?完全冇疑問?
呢個問題我問過無數次,但從冇基督教徒答過?

有時對啲白痴低能仔,你唔理佢,忽略佢,
佢仲以為搵到個殺手鐧既理據,天下無敵。沾沾自喜,高潮迭起咁。

所以話,真係要見一鑊,扑佢一鑊
聖經裡面強調因為一個叫<猶大>的人出賣耶穌,所以全<猶太人=猶大>都有罪?

因為出賣耶穌那個猶大,中文譯名同猶太人個「太」差只係一「、」,所以猶太人便要揹鑊,被針對?

笑到尿都標哩。。

咁出賣者若叫「大碌」,「雷章昆」。。。之類之類,咁猶太人就唔會被針對㗎拿????
如叫「亞牛」,「金水」,咁中國人就死勒!!

咁很白痴,真係稀有既人類品種。要列入世界受保護動物榜上。
不服?

...

我係到諗,
如果你老母佗你既時候係用咗我篤精,基因唔同,用料上乘,
你就唔會咁低能白痴,最多都係衰鹹濕爛口唶。

beebeechan

我係到諗,
如果你老母佗你既時候係用咗我篤精,基因唔同,用料上乘,
你就唔會咁低能白痴,最多都係衰鹹濕爛口唶。
beebeechan 發表於 2020/5/11 20:54

你beebeechan老母係被街邊個發瘋佬強姦咗,
跟住你老母又被愛滋佬再強姦,
你老母行行下又係門口被個乞丐屌足一百次,
你老母番到屋企又被你阿公晚晚上床屌,鄰居聽到㷫合合,於是個個排隊入你屋企屌你老母……
咁你beebeechan究竟係被邊一個篤精入侵你老母的子宮然後佗咗你呢?
看來你咁低能白痴,原來唔止學耶穌咁三位齊屌出耶穌,
你威過耶穌多多聲,你beebeechan係百佬齊屌你老母的產品!

基督教徒特喜歡揾人屌佢自己或佢自己老母,所以才要信基督教!
只有基督教才能满足呢類基督教徒beebeechan的要求:老母被百屌成孕出beebeechan,
其百屌beebeechan老母風頭直情蓋過三屌耶稣!
恭喜你老母榮獲被人百屌出beebeechan白痴發瘋愛滋佬頭銜!
而且你又符合性經教導做亂倫家族的代言人了!
先撩者賤,你真是你百姦成孕出beebeechan的老母的好兒子:送給你老母的母親節禮物都特另類需求的!

.
BB仔先撩者賤,犯下江湖大忌,講唔過人就講人老母,的確抵閙。
講唔過人就講人老母,的確抵閙。
旁觀者 發表於 2020/5/12 04:22

你個契弟(旁觀feng)上邊嗰帖(#6) 寫咗402個字, 都係講人老母喎,
你係咪想指佢:「講唔過人,就講人老母」 (過個人。。。當然係我哩)
你個契弟
beebeechan 發表於 2020/5/12 05:02

要講做契弟,你最有資格,因為「神父」最鍾意屌BB仔屎窟。
你個契弟(旁觀feng)上邊嗰帖(#6) 寫咗402個字, 都係講人老母喎,
你係咪想指佢:「講唔過人,就講人老母」 ...
beebeechan 發表於 2020/5/12 05:02

先撩者賤,
够胆再開你個衰口得罪人,小心我寫4020個字, 来招呼你老母同你冚家!
先撩者賤,
够胆再開你個衰口得罪人,小心我寫4020個字, 来招呼你老母同你冚家! ...
leefeng 發表於 2020/5/13 01:18

好期待喎!。。。。。

俾你打個八折,3216個字都收貨又點話
先撩者賤,
够胆再開你個衰口得罪人,

同衰人講野,梗係要用衰口
同衰人講野,梗係要用衰口
beebeechan 發表於 2020/5/13 02:12

只會先撩者賤,跟着用無頼口吻耍潑耍流氓?你的確衰到影衰晒你的老娘!

只會先撩者賤,跟着用無頼口吻耍潑耍流氓?你的確衰到影衰晒你的老娘!
     ...
leefeng 2020/5/13 03:21 提交

又話寫4020個字?只得30!
好似麻甩佬自誇可以小40分鐘,點知30秒就射咗。。。軟忍哂
先撩者賤,

我係先撩賤者
我係先撩賤者
beebeechan 發表於 2020/5/13 05:13

够坦白!
賤教出賤徒。
够坦白!
賤教出賤徒。
leefeng 發表於 2020/5/15 01:27

你頭腦廢,語文也屎
你頭腦廢,語文也屎
beebeechan 發表於 2020/5/15 01:29

你終于承認了基督賤教出賤徒!
你終于承認了基督賤教出賤徒!
leefeng 發表於 2020/5/15 01:51

同你講野先係「對等交換」哩,
唔通你以為用「賤」可以換到「錢」咩
高級模式 | 發新話題
換一個