返回列表 回覆 發帖

情人節執籮底橙大行動

各弟兄如自問風流倜儻,膽色過人,無視一軛的警告,而暫時情人節當晚並無著落,不妨試試:

http://www.hkcd.org/feb08/

注意此聚會與坊間的收費剛好相反,一反傳統「Ladies Night」的風俗,自助餐男士反而比女士便宜,有心人不妨試試(但姊妹已滿額了,sorry about that)

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
嘩...水哥,枉我當你個網係自己地方當你係自己人,你一個唔該當成班兄弟係二奶仔....

好,等我拆穿你:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
契弟們如自問唔揀飲擇食,而點睇情人情都係無人陪瞓,重要本死無大害,乸屎上身都唔怕既話,去馬啦:

.....(若干網址)......

唔該自己睥實呢壇野同街外既價錢掉反轉,完全無"ladies night",蛤乸餐個價仔既反而重平過d女既,谷精上腦既就去望吓啦(女既己經多到爆廠,鎖你)

日期:今年情人節
架步:正弱項姑婆屋
時辰:19點到21點半
價錢:女既180仔既160(連自助餐,房錢同袋未計,可以自己同件扒傾掂佢)

多謝晒阿老耶幫手籌旗,等一班色中餓鬼可以好似係朱羅紀時代過節.

2000年前開始戙旗既正弱項係本埠最大既耶教姑婆屋,而家係正衰公會保安分陀既大本營.呢個用青磚起既架步,養埋一咋扒,成班扒經己被特區官府列為法定古蹟受保護活化石!(莊按:介時有特備節目,所有仔一人一碌雷漿棍,見到邊件啃得落既就仆落去,成件扒就可以拖返屋企仲送埋大床,隨扒重送有饀肚同埋外母乸乙件,半賣半送買一得三呀老細.以後每星期就要準時到各大耶會簽薄,又要上繳份糧既十分一俾姑婆屋做介紹費,及剥奪理性思想終生!就算揀唔落,萬一俾班扒圍,手執神兵,點都可以保得住個清白之軀過年宵吖.)

呢壇大龍鳯係幫"正歧途幼兒班"焗賣"細路無良"巧克力,求其一個爛鬼盒裝住粒過期糖咁啦,攞明就係過你班沐契一戙,當破財擋災既上好禮物.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...水哥...雖然大家雞頭未斬黃紙未燒,但都留番係生路,話返D真相俾班兄弟知至得架!

回復 2# 的帖子

我就自問唔揀飲擇食la. 要均衡飲食先有營養ma... . 但奈何因小弟太窮, 始終無啖好食... .

我又無人工, 唔駛怕"十一". 所以, 有D想去...
原帖由 Jom 於 2008-2-4 01:22 發表
嘩...水哥,枉我當你個網係自己地方當你係自己人,你一個唔該當成班兄弟係二奶仔....

好,等我拆穿你:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- ...

>>>> 架步:正弱項姑婆屋
[[.....]]
>>>> 正衰公會保安分陀既大本營

at first , i was still left with scratching my head asking : :::::
````````` what's ,,正弱項姑婆屋'' or ,,正衰公會保安分陀既大本營'' ????????? '''''''''
then ,
after a while , eureka !!!! i got it !!!!!
,,,,,正弱項姑婆屋'''' = Saint John Cathedral
,,,,,正衰公會'''' = San Kung Hei ,
aHa ,
o k , i must recognise i'm the real ,,正弱項'';P

原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-4 00:37 發表
各弟兄如自問風流倜儻,而暫時情人節當晚並無著落,膽色過人,無視一軛的警告,不妨試試:

http://www.hkcd.org/feb08/

注意此聚會與坊間的收費剛好相反,一反傳統「Ladies Night」的風俗,自助餐男士反而比女士便宜,有心人不妨試 ...

嘩...水哥...雖然大家雞頭未斬黃紙未燒,但都留番係生路,俾班兄弟至得架!

u c u see , please see your master piece here : :::::
我就自問唔揀飲擇食la. 要均衡飲食先有營養ma... . 但奈何因小弟太窮, 始終無啖好食... .

我又無人工, 唔駛怕"十一". 所以, 有D想去...

u have been really greatly SUCcessful in destroying this young good man who have a bright future ,
u have been really greatly SUCKcessful in sending him to 'the Coventry ,
u have been really greatly SUCKSessful in brainwashing him to be
a little lost lamb who want2see 'the ghosts ,

by 'the way , i do also 有,,,,,DD''''想去

成件扒就可以拖返屋企仲送埋大床,隨扒重送有饀肚同埋外母乸乙件,半賣半送買一得三呀老細

wow
vvow

咁多位大佬,正如莊少之前都話,人要搵啖苦飯喫,喫完苦飯,飽暖後當然係思一D野啦,好正常既,同埋佢地未必係扒,雖然機會頗高。

至於莊少突顯其背後的中心思想,有點劃公仔劃出腸之嫌,情況等於一見到心儀的女仔,就埋去問可唔可以同你上床一樣咁露骨,梗係唔合符「一軛‧愛情」版的建版意義啦。

對於有興趣報名的弟兄,請於事後提供群鶯亂舞的賽後報告,謝謝。

回復 6# 的帖子

現代都市生活節奏快,咁可以符合「多、快、好、省」的毛主席原則,未嘗不可喎。唔通「一軛‧愛情」版的建版意義,一定要第2次見心儀的女仔,才可以埋去問可唔可以同你上床咩?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-2-4 10:59 發表
現代都市生活節奏快,咁可以符合「多、快、好、省」的毛主席原則,未嘗不可喎。唔通「一軛‧愛情」版的建版意義,一定要第2次見心儀的女仔,才可以埋去問可唔可以同你上床咩? ...

我既意思係唔應該咁露骨姐,如果想第一次就上床,唔係要直接問丫嘛,只須輕輕拖住對方的玉手,講句:Your home? My home? 或者二話不說,直接一起步進合適的場所便可。

回復 8# 的帖子

大家都係成年人,您怕醜咩?用雨意清離劍搞清楚就唔駛咁樣誤会咁大鍋嘛:
http://exchristian.hk/forum/view ... &extra=page%3D2
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-2-4 11:26 發表
大家都係成年人,您怕醜咩?用雨意清離劍搞清楚就唔駛咁樣誤会咁大鍋嘛:
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=1344&extra=page%3D2

請注意:本版是一軛‧愛情,你唔好搞到變成一軛‧性愛喎!

回復 10# 的帖子

真正嘅愛情係要坦誠嘛!
...阿水哥...咁戀愛既野同塵世間所有野都係一樣架啦,開頭係"談",跟手就係做架啦.....有情無慾好難持續喎...

而家乜都要快,最駛快既人家咁大間姑婆屋就唔會攪個咁既睇辦大會啦,慢慢等人落搭都得啦.

坦白d好,咪一陣各兄弟領咗野先知道旦家雞見水有得睇無得食咁就真係喎河啦.而且班扒一般都餓咗有三五七年,應該都到咗見人啅人見佛啅佛既境界架啦.早少少俾班兄弟有心理準備先,咪一陣成班暴龍咁衝過黎出晒較剪腳,重要高短肥瘦乜鬼都有咁,害到兄弟們花容失色就無謂啦.
原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-4 10:28 發表
咁多位大佬,正如莊少之前都話,人要搵啖苦飯喫,喫完苦飯,飽暖後當然係思一D野啦,好正常既,同埋佢地未必係扒,雖然機會頗高。

至於莊少突顯其背後的中心思想,有點劃公仔劃出腸之嫌,情況等於一見到心儀的女仔,就埋去問可唔可以同你 ...

嗱嗱嗱....呢d唔係突顯,係將"事實及事實之全部"寫出黎過各位兄弟參詳吓咁啫.呢D係法庭稱之為高忠誠呀.

就好似食過期罐頭咁,你話咗俾人聽d罐頭過咗期,食咗會肚痛.佢食唔食會自己擇吖嘛.但你唔話清楚俾佢地聽,萬一佢唔掂返黎找你晦氣就無鬼謂啦.況且睇黎咋罐頭都封塵已久,開咗佢有乜鬼怪走出黎都未知架嘛,唔通真係要好似阿醫臣唱"大開眼介"咁:"如果我露出班點滿身,可馬上轉身."...
原帖由 Jom 於 2008-2-4 13:16 發表
...阿水哥...咁戀愛既野同塵世間所有野都係一樣架啦,開頭係"談",跟手就係做架啦.....有情無慾好難持續喎...

而家乜都要快,最駛快既人家咁大間姑婆屋就唔會攪個咁既睇辦大會啦,慢慢等人落搭都得啦.

坦白d好,咪一陣各兄弟領咗野先知道旦家雞見水有得睇無得食咁就真係喎河啦.而且班扒一般都餓咗有三五七年,應該都到咗見人啅人見佛啅佛既境界架啦.早少少俾班兄弟有心理準備先,咪一陣成班暴龍咁衝過黎出晒較剪腳,重要高短肥瘦乜鬼都有咁,害到兄弟們花容失色就無謂啦.

我深信在神聖的大教堂中,和在主的帶領下,那些姊妹們不會如此猖狂吧。

你講到好似某些AV劇情般多女侍一男,你不是在給兄弟心理準備,而是加多兩錢肉緊去宣傳呢,而且你講到相當吸引,攪到我都想去開開眼界呢。
開得呢個睇辦大會就經己猖狂啦,乜係話人有有伴侶既呼召,又有獨身既呼召咩.咁都開大會,睇黎都餓仔餓到慌啦.

重有,絕對唔會係AV feel, 想爛你個肺呀.

就算至靚至正至好身材既女優都唔敢由頭到尾一個傳教士式完場啦.但班扒係乜出身至得架,一陣你話叫佢瞓上D我驚佢都會問你係咪要玩雜技呀.

而且個重點係個睇字,睇完無得吃,吃咗重大鑊過食齋,到時甩唔到身就pk啦.你知本網兄弟個個風趣幽默,點都可以有斬獲既.但扒喎...人地唔知,我份人對日後要出黎見人同自己果關都睇得比較重...受唔得落.

所以我唔係要宣傳,個point唔係有幾多女圍你,而係d女既質素同功能上...我夠膽話係非工業用既!
原帖由 沙文 於 2008-2-4 10:59 發表
現代都市生活節奏快,咁可以符合「多、快、好、省」的毛主席原則,未嘗不可喎。唔通「一軛‧愛情」版的建版意義,一定要第2次見心儀的女仔,才可以埋去問可唔可以同你上床咩? ...

老大  第一次就問人又真係幾唐突播
我咁無懶都唔會做呢d野啦 ~ 不過有女仔試過咁問我wor
" 我...我...屋企隻電腦mouse甩左, 我唔識插番呀...你可唔可以上離我度幫我手插呀? "

不過可惜我屋企係無線mouse...冇呢方面知識  幫佢唔到....
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 16# 的帖子

你就好啦...都重有得反抗,唉,難為我年中都唔知俾人或有心或無意咁抽水污辱幾多個回合...
原帖由 Jom 於 2008-2-4 17:00 發表
你就好啦...都重有得反抗,唉,難為我年中都唔知俾人或有心或無意咁抽水污辱幾多個回合...

原來閣下有童年陰影,難怪對此執橙大行動表現恐懼啦。
原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-4 17:09 發表

原來閣下有童年陰影,難怪對此執橙大行動表現恐懼啦。

又唔係恐懼既,食滯咗就點都有D架啦.
原帖由 Step.King 於 2008-2-3 23:43 發表

老大  第一次就問人又真係幾唐突播
我咁無懶都唔會做呢d野啦 ~ 不過有女仔試過咁問我wor
" 我...我...屋企隻電腦mouse甩左, 我唔識插番呀...你可唔可以上離我度幫我手插呀? "

不過可惜 ...
咁咪係咯。我地都係因為個女嘅開咗口先,所以至唔駛問之嘛。但其他版友未必有此遭遇,我就要鼓勵佢地持有一個積極、主動的生活態度,咁樣我地呢個網不是更有意義嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個