返回列表 回覆 發帖

信leefeng必然信共產黨!

信leefeng必然信共產黨!共產黨係反民主反自由!leefeng都係反民主反自由!
信leefeng必然信共產黨!共產黨係反民主反自由!leefeng都係反民主反自由!
哈佛專家 發表於 2020/6/19 10:39

你們的所謂民主自由係只有你們自己民主自由,你地噏乜都得,
但香港老人家的民主自由就要被打到流血放火燒?
點解香港的老人家沒有民主自由發言權?
這樣的叫民主自由?你們是不是有病?
支持共產黨即係反民主反自由
哈佛專家 發表於 2020/6/19 10:39

哦?原來自由打老人家的叫民主?

有民主因為依附暴力暴打異見老人家叫民主?
依附暴教暴打暴燒暴殺無辜市民叫民主?
依附外國主子勢力來賣國求榮叫民主?

閣下口中的共產黨中國冇打過一個香港老人家!
但是幾個做假證話比中國打的竟然全都是基督教徒 ( 咁奇嘅?)
但事實在香港打香港人的全都是【民主自由基督教基督教徒民主人】啵? ( 咁奇嘅?)

如果要打老人婦女無辜異見者的基督教霸權才是民主自由,我不希罕!

冇錯,基督教迫我要反民主反自由,我撐共產黨!你吹呀?

你盲目撐打人的基督教暴徒的垃圾民主垃圾自由!
你一樣有打老人罪走唔甩,叫耶穌打救你啦笨!

.

leefeng承認係共產黨黨員!leefeng承認係反民主反自由!
leefeng承認係共產黨黨員!leefeng承認係反民主反自由!
哈佛專家 發表於 2020/6/19 11:49

So What?
你們的打人當正義的所謂民主自由,是精神病黎,返去食藥啦!
哈佛專家 發表於 2020/6/19 11:49

我係共產黨黨員三軍總司令,專滅你班基督教的民主自由賣國賊!

咁消唔消滅法輪功?法輪功出名反共。
我信leefeng必然出賣香港的民主自由給共產黨!leefeng必然破壞香港的一國兩制!leefeng支持共產黨破壞中英聯合聲明及基本法!

leefeng患有精神分裂症,返去青山食藥啦!
我信leefeng必然出賣香港的民主自由給共產黨!leefeng必然破壞香港的一國兩制!leefeng支持共產黨破壞中英 ...
哈佛專家 發表於 2020/6/19 12:34

乜你又冇病嗱?
成日在此論壇扮精神病?
觀音叫你收聲!
觀音話如果你信耶稣就躝開,千其咪同人講你係信觀音既!
因為基督教係出咗名叫性侵教,
觀音怕耶稣性侵佢!明未?

.
我信觀音多過信耶穌!

但係我睇唔過眼leefeng成日話信耶穌必然賣國,對毛澤東及江澤民等人賣國視若無睹!

我當然有病!所以我成日話leefeng係共產黨黨員!
...

所以我成日話leefeng係共產黨黨員!

哈佛專家 2020/6/19 13:14 提交

共產黨不會收啲咁低智商既人(leefeng)。
稍有理智既人都唔信leefeng係共產黨黨員。不過,我既幻覺會當leefeng係共產黨黨員。我驚共產黨驚到不得了。

最好笑係leefeng幾乎每日都係到吠:信耶穌必賣國!
耶穌係個大救星,共產黨係個害人精。
笑係leefeng幾乎每日都係到吠:
哈佛專家 發表於 2020/6/19 16:10

個「吠」字用得好傳神。
耶穌係個大救星,共產黨係個害人精。
哈佛專家 發表於 2020/6/19 16:37

以為耶穌係推翻共產黨,
同耶穌年代,門徒以為耶穌係推翻羅馬人統治既默西亞一樣,
好唔認識耶穌囉。
咁你對陳日君樞機主教的反共言論有乜野睇法?

咁你點樣解釋1989年及1990年代蘇聯及東歐的巨變?這些國家的共產黨政府倒台,跟耶穌基督難道沒有關係?尤其是波蘭。

呢度似乎有好多人認為我反共反到精神病。

咁你點樣解釋1989年及1990年代蘇聯及東歐的巨變?這些國家的 ...
哈佛專家 發表於 2020/6/19 22:31

呢度嚟嚟去去得三幾個人,點樣好多人呀?
似乎好多人認為我反共反到精神病,所以故意忽略我的帖子。

咁你點樣解釋1989年及1990年代蘇聯及東歐的巨變?這些國家的 ...
咁你點樣解釋1989年及1990年代蘇聯及東歐的巨變?這些國家的共產黨政府倒台,跟耶穌基督難道沒有關係?尤其是波蘭。

哈佛專家 發表於 2020/6/19 22:31
请问:可不可以请教一点详情?谢谢。
高級模式 | 發新話題
換一個