返回列表 回覆 發帖

信了耶穌必賣國,賣國的全是基督教徒!

基督教徒<逃出魔幻紀>引用魯迅話中國人有『想做奴隸而不得』同『暫時做穩了奴隸』兩個時期,來指相信中國的共產黨只是幻想?
又認為如果有人信共產黨(今天的新中國)是仍然在幻想自己係主人? (毛舊式共產黨的當家作主口号)

問題又來了?既然幻想自己係主人唔好?
咁,唔通唔做主人做奴才就好了嗎?
難怪基督教的教義是「人」絕對不能做自己的主人,要做奴才先至符合基督教義!

冇錯,基督教徒的你正是『想做奴隸而得到』同『已經做穩了奴隸』的版本!

基督教的教義係抬「主」在頭上,基督徒的身份只是奴才,永遠的奴才!
所以他們天天不怕肉麻「主呀,我是你的奴婢,讓我侍奉你」一樣甘之如飴,有冇講錯?

你們既然不抗拒為奴為婢,點解又抗拒做中國領導人的奴婢呢?
其實講穿了,因為你們基督教徒犯賤,認為洋人可以做你們的主人,中國人做你們的主人就要反抗,對不?!
崇洋做狗的心態在基督教發揮得淋漓盡致!
不怕做洋狗,不做中國人。

共產黨是由人創造出來的,既然共產黨的實施有瑕疵,
亦可以在共產黨的模式內作出修改,直至到對人民有好處為止。

你們基督教不也是從天主教變出來的東西嗎?
神父唔可以娶老婆?于是又創作個基督教出來可以娶老婆。
看看你們的耶穌教係怎樣來的?
(抄襲多神教->猶太教->耶和華->耶穌->天主教->基督教->一大堆耶穌掛名的乜教物教……)

既然你們製造的一神教都可以因時而易,由人自己自由地改來改去?
點解你們認為共產黨是必須一成不變的呢?說不通吧?

毛澤東江菁的共產黨只是雛形,錯誤毛病百出,有人認為不可以在基礎上修正嗎?
今天的共產黨還是一定要窮/共產/無產/打土豪分田地才叫<共產黨>嗎?白痴冇腦才會這樣以為吧?

等于台灣的什麼藍營綠營,外國的什麼共和黨民主黨…<共產黨>一個名稱而已!

美國的所謂自由選舉是有錢就可以參選,明星,商人,有錢佬,邊個有錢做勢拉到多票就做總統!咪話你基督教徒完全唔知? !

中國後期的領導人是一級一級用功績升上來的,起碼知道民生需要乜野,國家需要乜野!

所以香港的自由民主抗戰只不過是偽命題,
只不過是基督教(法輪功有份)在為自己爭取香港生存的空間,
可以繼續在香港洗腦招收奴才,繼續做間諜,繼續收受利益,繼續性侵,繼續掠水!

奉公守法是每一個國家都一樣,自由民主唔係大曬!
你夠膽在馬來西亞自由民主販毒咩?一樣死刑!
你夠膽在美國可以自由民主性侵殺人冇?一樣槍斃你!

基督教並不是為任何一個人民的福祉做出發㸃,
基督教無論在歐美在中國在香港也一樣,只為自己的<教>壯大造勢而不管人民死活的邪教!

各國人民飢餓的時侯,叫上帝變餅變魚?叫牧屍祈禱?叫基督教徒散盡家財去幇窮民?咪笑死人啦!
但國家就可以!人民飢餓係靠國家唔係靠神!

所以一神係冇任何存在價值!尤其是果個只會攪破壞冇建設的廢柴耶穌教!

基督教不要大細超,在中國的土地上係威係勢咁高唱要反當權者,只需要聽從一個領導<耶穌>?
基督教出動「反國安法」公然煽動挑釁人民反抗【守法】和反抗政府,其目的是什么呢?
基督教既然咁叻咁有power,可以去其他國家實行示範一下:
例如歐美亜洲各國甚至亜聯酋等等;基督教可以試下煽動當地人民只需要服從耶穌,不需要服從當地政府來給大家看看!

如果外國政府唔把你基督教冚教鏟,我一定相信有耶稣!

所以基督教的鬼計只能呃一群笨柒,因為耶穌自己也是笨柒,只有笨柒的主才有笨柒的奴才,去用笨柒的傳教手法來釣笨柒的人做教徒!

由此類推:耶稣教徒都是笨柒

〖 信了耶穌必賣國,賣國的全是基督教徒!〗

.
基督教徒引用魯迅話中國人有『想做奴隸而不得』同『暫時做穩了奴隸』兩個時期,來指相信中國的共產黨只是幻 ...
leefeng 發表於 2020/6/27 05:57

[img][/img]
    [img][/img]
one image multiple links[/img]

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方公里東北土地以及2013年割讓唐努烏梁海俾俄國......,自己打返嚟嘅領土送畀人係咪好事可以見仁見智,但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。
任何人就算將自己間屋連租約出售之後,睇見新業主將仍住喺屋入面嘅自己親人同埋原租客趕盡殺絕斬到一碌碌,都唔應該笑住拍手稱讚。
[/url][/img]

鲁迅話中國人有『想做奴隸而不得』同『暫時做穩了奴隸』兩個時期,你嘅幻想明顯超越咗呢兩 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/27 09:20

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/27 09:38

<逃出魔幻紀>信了耶穌必賣國,賣國的全是基督教徒!
leefeng 發表於 2020/6/27 11:00

哈佛說你是個傻仔,
看來也是有原因的。

這幾帖便是樣辦
如果你嘅思想同我上面所講嘅有出入,你嘅幻想就係諗歪咗;如果冇出入,你有潛質做共產黨,如果已經係黨員,你有潛質加官晉爵。不過,目前嘅中國人解放軍係冇三軍總司令嘅,解放軍最高領導人國家軍委主席習先生,所以如果你唔係朱德鬼魂上身,就肯定係幻想甚至係妄想,但呢個幻想好危險,係妄想顛覆國家。
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/27 09:20

三軍總司令,解放軍最高領導人國家軍委主席一定是習先生!我絶對支持。

不過你因為信了耶穌的確係一個懵,蠢,膠,柒,笨的賣國賊!
唔嘵睇?
我的確係專滅你班基督教賣國賊的三軍總司令呀,笨耶膠!
乜有講錯咩?

.
哈佛說你是個傻仔,
看來也是有原因的。

這幾帖便是樣辦
beebeechan 發表於 2020/6/27 11:12

哈佛?
冇所謂啦!我唔會怪佢!
大家都知是什麼原因了。

不過你呢個基督教徒衰在又再示範【基督教徒怎樣玩離間陰招去害人】啦!

.
我的確係專滅你班基督教賣國賊的三軍總司令呀,笨耶膠!
乜有講錯咩
leefeng 發表於 2020/6/27 11:13

新冠肺炎病毒唔一定只影響肺功能咖,會上腦,引致腦病變,思維混亂,亂咁講野㗎。。。
睇你呢幾日既表現,你都係去做測試,睇下會唔會呈陽
哈佛?
冇所謂啦!我唔會怪佢!
大家都知是什麼原因了。

不過你呢個基督教徒衰在又再示範【基督教徒 ...
leefeng 發表於 2020/6/27 11:20

正係佢傻傻地既,都睇得出你精神有問題,
你話你係咪嚴重哩

這個 leefeng 肯定是怪物,
哈佛專家 發表於 2020/6/27 06:14

病向淺中醫嘛
不過,賤病就無得醫
你話你係咪嚴重哩
beebeechan 發表於 2020/6/27 11:26

乜你咁話哈佛架?
你話你係咪嚴重哩

病向淺中醫嘛
不過,賤病就無得醫 ...
beebeechan 發表於 2020/6/27 11:26

係囉,中國人信了洋鬼子教就做賣國賊的確夠賤!你無得醫啦!

.

基督教徒引用魯迅話中國人有『想做奴隸而不得』同『暫時做穩了奴隸』兩個時期,來指相信中國的共產黨只是幻 ...
基督教不要大細超,在中國的土地上係威係勢咁高唱要反當權者,只需要聽從一個領導<耶穌>?

基督教出動「反國安法」公然煽動挑釁人民反抗【守法】和反抗政府,其目的是什么呢?

基督教既然咁叻咁有power,可以去其他國家實行示範一下:

例如

歐美亜洲各國甚至亜聯酋等等;
基督教可以試下煽動當地人民只需要服從耶穌,不需要服從當地政府來給大家看看!

如果外國政府唔把你基督教冚教鏟,我一定相信有耶稣!
leefeng 發表於 2020/6/27 05:57

兄每1句话都说得太好令人击节赞赏!

以上更加一击中的!!!

谢谢。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
高級模式 | 發新話題
換一個