返回列表 回覆 發帖

受上帝啟發性侵女學生

一句「受上帝耶穌啟發」,「發夢受上帝授意」,「聖靈感召」…
就可以橫行無忌,殺人放火,性侵強姦?
這個教十分危險!

「轉載」
受上帝啟發性侵女學生

https://www.sinchew.com.my/content/content_2298041.html?fbclid=IwAR1CXsxpvlZbTJnorPWEtMp94VImEhFvgT1Y_U0fSAfg5iePaIVRey7ePWY
「上帝」亦有「顯靈」,話巴士上的青年係魔鬼,叫李偉光弟兄去殺死他,李弟兄就做到足咯,連佢嘅眼珠、內臟都食乾食淨。
「上帝」亦有「顯靈」,話巴士上的青年係魔鬼,叫李偉光弟兄去殺死他,李弟兄就做到足咯,連佢嘅眼珠、內臟 ...
旁觀者 發表於 2020/6/30 05:09

因「聽到神向他說話」,「聽到神向他授意」,「受上帝耶穌啟發」,「發夢受上帝授意」,「聖靈感召」…都是看「性經」看到黐綫的教徒!

上帝在巴士叫教徒殺人食人
聽到神向他授意用十字架插死阿媽
聽到神叫她放自己BB女入焗爐
仿效阿伯拉罕獻子,基督徒爸爸殺死女兒

聖經引起的悲劇
https://truthbible.net/bible-tragedy.shtml#abraham_kills_son

[/url][/img]

自己打返嚟嘅領土送畀人係咪好事可以見仁見智,但係血濃於 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/30 10:38

你重複貼完又貼同樣的中共賣國謡言搏傳教?是否想證明你信耶穌信到有精神病?
一味扮盲唔敢正面答?
已經比咗答复你,繼續重複貼來貼去只能證明你心虛冇料反駁,
你除了在扮盲和證明信耶穌教的係有嚴重妄想症同精神病!

賣國賊的你<逃出魔幻紀>有種的自己勇敢啲去國安局示威或在國安局門前指罵中國賣國,
咪只曉躲在離教鬼鬼祟祟抹黑中國繼續做你們基督教徒見唔得人的賣國賊!

.
你重複貼完又貼同樣的中共賣國謡言搏傳教?是否想證明你信耶穌信到有精神病?
一味扮盲唔敢正面答?
已 ...
leefeng 發表於 2020/7/1 03:26

「信了耶穌必賣國,賣國的全是基督教徒」
呢句,你咪又係講完又講。。。。你唔膩㗎咩??
[/url][/img]自己打返嚟嘅領土送畀人係咪好事可以見仁見智,但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。
任何人就算將自己間屋連租約出售之後,睇見新業主將仍住喺屋入面嘅舊業主嘅親人同埋原租客趕盡殺絕斬到一碌碌,都唔應該笑住拍手稱讚。

逃出魔幻紀 發表於 2020/6/30 10:38

本人一睇見呢d厚臉皮的無恥賤基督教徒就火都滾埋!
最近基督教徒為了將香港割給英國合理化,就在各處刋登中國將土地主權出賣給別國的陳年歷史?
其居心係乜野呢?

基督教/基督教徒在八國聯軍入中國殺中國人的歷史卻隻字不提?
哦?扮曬假仁假義?大嗌「血濃於水」咯?
咦?因基督教死的中國人,被基督教徒殺死的中國人就與佢地無關了?不是「血濃於水」了嗎?

基督教/基督教徒抹黑中國,向英美招手,合謀抺黑自己的國家來媚洋媚主(基督教)?
究竟他們是真的心痛中國人被殺?真的心痛中國喪失自己的土地嗎?

為什麼基督教/基督教徒入侵中國殺中國人又不見心痛呢?竟然隻字不提?
割香港割澳門又不心痛呢?

基督教/基督教徒的居心是什麼?
基督教徒會答你:
中國可以送給英美或基督教是對的,應該笑住拍手稱讚!
基督教徒殺中國人亦是對的,應該笑住拍手稱讚!
基督教徒賣國是合情合理的,應該笑住拍手稱讚!
基督教徒賣國是攞正牌照的:
信了耶穌必須賣國,賣國的全都是基督教徒!

.  
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 06:45

基督教徒精神病都好嚴重下!
有種既重唔快d躝去國安部門示威抗議中國賣國吖笨!

.

[img][/img]
    [img][/img]
[img][/img]

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方公里東北土地以及2013年割讓唐努烏梁海俾俄國......,自己打返嚟嘅領土送畀人係咪好事可以見仁見智,但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。
任何人就算將自己間屋連租約出售之後,睇見新業主將仍住喺屋入面嘅自己親人同埋原租客趕盡殺絕斬到一碌碌,都唔應該笑住拍手稱讚。

自己打返嚟嘅領土送畀人係咪好事可以見仁見智,但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。
任何人就算將自己間屋連租約出售之後,睇見新業主將仍住喺屋入面嘅舊業主嘅親人同埋原租客趕盡殺絕斬到一碌碌,都唔應該笑住拍手稱讚。

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方公里東北土地以及2013年割讓唐努烏梁海俾俄國,你仲笑騎騎,話係好事。呢三單事件唔係庚子年,咁係乜嘢俄難?笑騎騎難?好事難?寸功沒有的廢柴冇權指手畫腳難?
中國喪失幾百萬平方公里土地,幾十萬同胞被屠殺,點解你仲話係好事?點解仲騎騎笑?
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/30 10:38 [/quote]

你們基督教/基督教徒四圍散播謡言去妖言惑眾分裂國家、顛覆國家政權、恐怖活動和勾結外國或境外勢力危害國家安全,罪行重大者均可處終身監禁。
你洗定個蘿啦!
有種咪鬆人!

.
你自己識貼就最好啦,呢啲相可以警惕世人對同胞唔好咁冷血,第日唔該你每發一貼就將呢啲相貼埋上去,加埋以 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 11:16

黃屍<逃出魔幻紀>又認是中國人嗱?乜唔敢認係賣國賊咩?
我點解唔敢貼?我的確係滅你班基督教徒的三軍總司令啵!
黃屍唔係香港人/中國人/華人既同胞,黃屍只是一群等踎終身監既垃圾!
對待黃屍<逃出魔幻紀>一定要冷血,將你班基督教賣國賊凌遲也不過份!
你似乎瘋癲了?語無倫次了?
叫我將呢啲相貼埋上去…威?

你自己識貼就最好啦,呢啲相可以警惕世人對同胞唔好咁冷血,第日唔該你每發一貼就將呢啲相貼埋上去,加埋以 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 11:16

點呀?洗定個八月十五未呀?
你四處去散發中共賣國謡言?你邊間教堂呀?
有種講黎聽下!
我猜你係某堂的牧屍,四處散播抹黑中國的謡言,煽動教徒反中國!
又週不時扮學野四處去傳教收手足為你們賣命!
做黑手反中國又扮血濃於水呀?同胞喎!乞嚏!

.
唉!我又衰咗,又試對leefeng網友冇禮貌,嬉戲嘲諷又貼相又盛,衰上次一樣嘅嘢。唉!sorry sorry,leefeng先生,請你原諒!
估唔到我戒咗喺神學觀點討論時冒犯網友,今次就衰喺討論歷史話題上。
龍井樹先生,我就係一個人板俾你睇到乜嘢係我成日講嘅罪人嘅教會,因為我就係教會一份子,一而再喺唔同場合犯同樣嘅罪。leefeng真係一個好老師,將我內心隱藏嘅罪性挖咗出嚟,否則我都唔知道自己咁水皮,sorry sorry,多謝leefeng嘅指教。
如果我下次對任何網友冇禮貌,懇請leefeng先生或其他網友攞我呢幾句說話出嚟撻我掟我,多謝多謝!
高級模式 | 發新話題
換一個