返回列表 回覆 發帖

不再有憂慮(泰澤詩歌)

【不再有憂慮】
詩集:泰澤詩歌

不再有憂慮,不再有害怕,
與主在一起,什麼都不缺。
不再有憂慮,不再有害怕,
有主就滿足。

【耶穌基督】
詩集:泰澤詩歌

耶穌基督,在我心靈照耀,不要再讓黑暗對我說話。
想不到如此受歡迎
想不到如此受歡迎
哈佛專家 發表於 2020/12/8 17:52
抱歉不便回复

【因你聖名我們敬拜】[國語]
詩集:奉主名前進,1

耶穌,因你聖名我們敬拜,跪下在你面前來敬拜;
耶穌,因你聖名我們敬拜,也承認你是主!耶穌是主!
耶穌是主!懇求聖靈指教我,耶穌基督是主!

我是主的羊(基督教詩歌)

Verse
主領導來到綠茵清溪水泉傍。
當黃昏,偕恩主一處行。
此~棧羊隻屬於主的都強壯,
我是主~的~羊~。
Chorus
青草地 (林蔭幽谷),溪澗傍 (崇屹山嶽),
天將晚 (黃昏),偕主你結伴往;
黑暗夜 (林蔭幽谷),山路傍 (崇屹山嶽),
偕主你 (隨着主)邁步前行。
與主在一起,什麼都不缺。
不再有憂慮,不再有 ...
哈佛專家 發表於 2020/12/8 12:38

耶穌都餓到肚子咕咕叫,踎響街邊乞食,自身難保,重要你施捨個發財獎哩。
https://exchristian.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
耶穌都餓到肚子咕咕叫,踎響街邊乞食,自身難保,重要你施捨個發財獎哩。
...
旁觀者 發表於 2020/12/9 02:13

眾籌咪得囉!
香港教會同黃屍眾籌好發架!成幾百萬幾千萬,豪宅都買得起!唔信?留意第一條視頻22;00分鐘開始有講到架!
兩條視頻都係唔使響街邊乞食,眾籌啦,越眾籌得多,豪宅都買得起架!
耶穌扮乞食?呃鬼食豆腐之馬!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
黑錢2700萬?哇,耶稣教好發呀!咁鬼多笨柒去奉献?

唔怪之得咁多人來呢度傳教? !

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
黑錢2700萬?哇,耶稣教好發呀!咁鬼多笨柒去奉献?

唔怪之得咁多人來呢度傳教? !
【谢谢兄】leefeng 發表於 2020/12/9 13:18
基督教一定【振振有词,“言之有理”】反驳说:被老屈!
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
黃之鋒受共產黨迫害,等於共產黨送給黃之鋒好多政治資本。如果係毛澤東,一早就派人暗殺黃之鋒。
黃之鋒受共產黨迫害,等於共產黨送給黃之鋒好多政治資本。如果係毛澤東,一早就派人暗殺黃之鋒。 ...
哈佛專家 發表於 2020/12/10 14:48

你擁護黃之鋒?
奇怪點解黃之鋒被拉,有咁多人話佢抵死的呢?
佢利用政治眾籌好發啵?
佢叫美國入黎殖民我地啵?
或者香港人被英國人殖民好happy,好有民主?
你又被人呃啦?

1967被港英政府鎮壓的香港六七暴動
http://www.xizhengw.com/thread-15442-1.html

英治時期香港歷次重大社會騷亂
https://duoweicn.dwnews.com/CN-2016%E5%B9%B407%E6%9C%9F/10003389.html

嗱,英國好民主呀?呃 d dog 就可以嘅!十下十下!

我無話擁護黃之鋒,係你自動對號入座,以為我擁護黃之鋒。我只係話,好多人認同黃之鋒。如果係我做中共舵手,都會考慮派人暗殺黃之鋒,以免養虎為患。
我無話擁護黃之鋒,係你自動對號入座,以為我擁護黃之鋒。我只係話,好多人認同黃之鋒。如果係我做中共舵手 ...
哈佛專家 發表於 2020/12/11 03:01

你既思想仍然留係毛澤東時代?
又或者話好多人包括你,都被基督教會宣傳抹黑洗咗腦,以為中國仍然係毛澤東年代的專制?
我後生過你都可以從以前的誤信,自己去親身體驗更正過來,為更了解清楚,
我好幾年都自己一個人走去中國不同的大省小市,自己去體會一下,我先至冇咁蠢,人講又信?
所以蠢人喜歡基督教,唔使用腦!

.
我無話擁護黃之鋒,係你自動對號入座,以為我擁護黃之鋒。我只係話,好多人認同黃之鋒。如果係我做中共舵手 ...
哈佛專家 發表於 2020/12/11 03:01

好多人認同黃之鋒?開玩笑?
好多人?邊個?所有基督教徒吖馬!
自己去網上。youtube睇下拉黃之鋒新聞的下面留言:低死!
黃之鋒唔係老虎,佢只不過係一隻吸眾籌血的垃圾蟲,整臭曬香港!

.
奇怪?LeeFeng有無黎過香港?咁中意講香港既?

中國共產黨入面有無同性戀者?講俾我地聽。
LeeFeng果然係縮頭烏龜
奇怪?LeeFeng有無黎過香港?咁中意講香港既?

中國共產黨入面有無同性戀者?講俾我地聽。 ...
哈佛專家 發表於 2020/12/11 04:24

你估下?

.
LeeFeng果然係縮頭烏龜
哈佛專家 發表於 2020/12/11 11:04

烏龜長寿  

.
高級模式 | 發新話題
換一個