返回列表 回覆 發帖

世界真的會和平嗎?

之所以點解我唔鍾意喺度討論嘢,就係因為好似覺得呢個討論區僅有嘅幾個發言者,除咗沙文、bbc、同你之外,個個都好似90幾歲人嘅思維邏輯噉,冇辦法講得佢明。
逃出魔幻紀 發表於 2021/1/2 19:12

魏雷被打到頭破血,就話未用內功,一用內功就會死人。
    馬保國被擂翻在地,就話從來不會用真功夫,因為「一上來啪一套,完了,你這個人就去見閻王了」,自己怎和他們打呢?沒法打。
其實早兩三個月前就follow up咗你啦,我以前多次話你反基你都否認,話「我邊度反基啫」噉,有一次撲出嚟大 ...
逃出魔幻紀 發表於 2021/1/3 23:24

信了耶穌真是會變蠢嗎?睇你咪知囉!

抽刀兄如果不反基,整個離教網出黎做基督徒低B仔托兒所牙?
人地話「我邊度反基啫」係希望保持基督徒低B仔既玻璃心得以冇咁快【嘭嘭】聲破碎吧了!

你入得黎離教網,一早已經check過曬離教網既所有版主貼文,對不?
你亦已經知道離教網係反基既,對不?
為什麼還要咁虛偽裝模作樣扮唔知抽刀版主係反基呢?

所以證明了:
你(基督徒)係虛偽或低B,你揀一樣。
你(基督徒)係老屈/栽贓或白痴,你揀一樣。
你(基督徒)係自以為是或出櫃,你揀一樣。

你來離教網既目的都是傳播邪教歪理和撐基督邪教,對不?
你既目的個個都知,重扮乜野純情唧?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
係呀,我唔承認我係反基架。
抽刀斷水 發表於 2021/1/3 23:52

十二年前的一段訪問, 已經無人信你唔係反基

今日:

唔止唔信, 仲認定咗你係反基

你話你唔係反, 呃鬼食荳腐咩

4)一神論者認為宇宙萬物均為一位自有永有的神所創造,被造物 一一 人類必須敬拜這唯一的造物主,並遵從祂所設計之規則去生活,才能穫得幸福。一神論視敬拜別神為最大的犯罪,必遭懲罰。

逃出魔幻紀 發表於 2020/12/30 18:23

你真係傳教都傳得衰過人? ?
用 4)來叫人做奴才,依照主人既規則去生活?才能穫得幸福?奴才唔聽話就是犯罪,必遭懲罰?

奇怪的是基督教在香港宣傳和煽動叫香港人唔好做自己國家的順民?但又可以做一神教的奴才?咁雙標嘅?

基督教在香港煽動香港人唔好依照國家既規則去生活,可以犯罪犯法?哎喲,國家問罪,又話冇自由?冇人權?
但是請留意啵,如果基督教奴才拜下別的神都叫做最大的犯罪,必遭懲罰啵?咁雙標嘅?

哈,咁又奇啦?香港人住在中國香港,食在中國香港,竟然教唆港人唔好聽中國香港的指令和規則去生活?
但又要聽和絕對服從呢個中東來的一神?要乖乖乖做呢個一神的奴才和順民?

究竟基督教認為香港人、人類係冇腦同犯賤吖?或是基督教徒係冇腦同犯賤呢?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我發覺呢個lee瘋狗只係追住【逃出】嚟咬,
唔敢惹我咁嘅??
你真係傳教都傳得衰過人? ?
用 4)來叫人做奴才,依照主人既規則去生活?才能穫得幸福?奴才唔聽話就是犯罪,必遭懲罰?
leefeng 發表於 2021/1/4 04:44

咁香港政府叫人, 叫你依照香港法律嚟生活, 才能獲得幸福, 又點講呢? 又係叫你做香港奴才咩??

你反基都反得醒啲丫, 白痴得好緊要喎
你 lee瘋思維狗屁不通,
要旁觀者條擂漿棍通一通
嗱嗱聲就位哩!
十二年前的一段訪問, 已經無人信你唔係反基
今日:
唔止唔信, 仲認定咗你係反基
你話你唔係反, 呃鬼 ...
beebeechan 發表於 2021/1/4 04:19

本來好多人包括抽刀版主,在離教網起初係模棱兩可,唔一定係反基既……
但見到你同逃出魔幻紀咁雙標同低B既傳教“奴才言論”,
相信任何人都會慢慢傾向反基,再變成反基,有乜出奇吖!
怪只怪你個一神教只能出產沒有人性和理性的教徒,視殺戮為真理,視破壞和平為道德的社會害蟲!

.
本來好多人包括抽刀版主,在離教網起初係模棱兩可,唔一定係反基既……
但見到你同逃出魔幻紀咁雙標同 ...
leefeng 發表於 2021/1/4 05:02

最怕係人見到你, 泊埋我到, 一比之下,
就寧可去報名慕道班咋
咁香港政府叫人, 叫你依照香港法律嚟生活, 才能獲得幸福, 又點講呢? 又係叫你做香港奴才咩??

你反基都反 ...
beebeechan 發表於 2021/1/4 04:55

中國香港政府叫人, 叫你依照中國香港法律嚟生活, 才能獲得幸福, 又點講呢? 又係叫你做中國香港奴才咩??
既然係咁,基督教煽動黑暴反乜春呢?
解釋啦,白痴佬!

.
你發帖多, 可能返大陸都唔俾你入境, 怕映衰中國
(本網, 網主話有大陸CD-ROM 5G 監視咁話)
唔怕, 大陸只係有人臉辨別唶,
未有狗臉辨別功能
少你兩少, 撩你兩撩,
你就龜縮......啞哂咁......................無用!
最怕係人見到你, 泊埋我到, 一比之下,
就寧可去報名慕道班咋
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:06

自吹自擂係冇用架,
基督教徒的你們除了吹牛說謊,就是淫穢和虛偽,滿口仁義道德,實際係衰過人渣垃圾!
你除了回應淫詞穢語之外,有乜野係代表基督教正能量既野呢? ?係完全沒有!
這版两個基督教徒;一個亂吹說謊,強詞奪理。一個污言穢語,狂貼性事三級圖片。

叫人去報名慕道班?凖備要製造多啲騙財騙色的牧屍?神牯?或基督教徒?

基督教徒一下人多勢眾就可以打多啲耆英和異見者了,對嗎?
Beware世界一天有基督教,係永遠没有和平的!

.

.
你除了回應淫詞穢語之外,有乜野係代表基督教正能量既野呢? ?係完全沒有!
leefeng 發表於 2021/1/4 05:25

你除了【吠】之外, 又仲有乜野?
一個污言穢語,狂貼性事三級圖片。
leefeng 發表於 2021/1/4 05:25

對外國人咪講英文囉
對污穢人咪講污言穢語囉
你發帖多, 可能返大陸都唔俾你入境, 怕映衰中國
(本網, 網主話有大陸CD-ROM 5G 監視咁話) ...
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:08

本少爺行得正企得正,可能有【撲滅邪教和罪惡的好公民奨】都未定!
你就難說了,淫棍基督教徒,入境大陸要踎一世架!

.
本少爺行得正企得正,
leefeng 發表於 2021/1/4 05:32

行得正企得正, 屙尿正唔正?
對外國人咪講英文囉
對污穢人咪講污言穢語囉
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:29

外國人都講中文啦,十下十下!

哪国人说中文的口音最搞笑?FOREIGNER'S ACCENTS SPEAKING CHINESE

盘点10个中文说得最好的外国人(这些一定都是假老外)
高級模式 | 發新話題
換一個