返回列表 回覆 發帖

埃及和羅馬歷史中的麻風病與摩西

1950 年既神父性侵你都挖出嚟啵。
你都一樣貝戈戈
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:37

33萬法國小孩童被基督天主教淫棍教牧性侵都被人挖出嚟啵,
似乎唔關我們事吧?
想發爛渣,應該揾淫棍教牧吖,唔做咪不會令你蒙羞囉,對不?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你再講落去,我會用?個字,會用全句來問候你老娘,你咪話我冇預先通知你架!

leefeng 2021/11/5 11:33 提交

挑…..
我講粗口時你都未被你老荳唧出嚟哩
路人甲遇上你 豬頭丙?
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:24

没錯,「路人甲」係豬頭丙。
33萬法國小孩童被基督天主教淫棍教牧性侵都被人挖出嚟啵,

leefeng 2021/11/5 11:43 提交

乜又唔係「而且已經死了N年!」哩咩?
前副總理同女網球手依家仲未死
不是死無對證
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:42

咪企圖轉移視線啦,拉番去基督天主教淫棍教牧性侵小孩童吧啦!
啲牧師淫棍和受害小孩子一樣依家仲未死,不是死無對證!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
没錯,「路人甲」係豬頭丙。
旁觀者 2021/11/5 11:46 提交

搵人丁哩….茂你
咪企圖轉移視線啦,拉番去基督天主教淫棍教牧性侵小孩童吧啦!啲牧師淫棍和受害小孩子一樣依家仲未死,不 ...
leefeng 2021/11/5 11:48 提交

依家係你想轉台就真
唔敢理老毛
挑…..
我講粗口時你都未被你老荳唧出嚟哩
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:45

不如借用蕭若元36字粗口敬贈你娘親啦,小小粗口請享用,不成敬意,唔使客氣啦!

.
真係個海游行有毛手
不如借用蕭若元36字粗口敬贈你娘親啦,小小粗口請享用,不成敬意,唔使客氣啦!

.
...
leefeng 2021/11/5 11:54 提交

港大校粗、你識翕先算哩
乜又唔係「而且已經死了N年!」哩咩?
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:48

天要你滅亡,必先令你瘋狂!
答到語無倫次,唔通你的天堂路近了?
哎喲,離教仝人要唔要為你餞行?
港大校粗、你識翕先算哩
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:57

你自己上網睇,然後向你娘轉述,她一定贊你乖仔!

http://crazyhongkong.blogspot.com/2009/04/36.html
依家係你想轉台就真
唔敢理老毛
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:52

事分輕重,大家喜歡救急扶危,當然要先打低基督淫教,救小孩子先啦!

.
事分輕重,大家喜歡救急扶危,當然要先打低基督淫教,救小孩子先啦!

.
...
leefeng 2021/11/5 12:07 提交

自己國內女同胞給幹部凌辱你不理,不想看…..
卻去關心洋人的兒童?
你還說你「愛國」?

你呢啲正一係屋企個亞媽病到癱癱腰你唔理,但又懶有愛心咁成日去探望老人院既基督徒。
卻去關心洋人的兒童?
你還說你「愛國」?

正一係屋企個亞媽病到癱癱腰基督徒唔理,但又懶有愛心咁成日去探望老人院既基督徒
beebeechan 發表於 2021/11/5 17:27

嗱,我都話你語無倫次,鬼拍後尾枕架啦!
你自己爆你們基督教徒的虛偽,偽善,包唔包括你自己呢個基督教徒呢?

你身在賊巢,當然比外面的人清楚:基督徒beebeechan屋企個亞媽病到癱癱腰你beebeechan唔理,但又懶有愛心咁成日去探望老人院既基督徒。

所以你應該盡快離開呢啲令你蒙羞既偽善妖教,回歸正道,以你既人才一定可以打低基督邪教為人類匤扶正義既!

.
卻去關心洋人的兒童?
你還說你「愛國」?

你呢啲正一 ...
beebeechan 發表於 2021/11/5 17:27

女同胞給幹部凌辱很可能受了基督邪教的唆擺!
自然有國法去懲治,國安法從來沒有令人民失望過。
今天中國唔似以前啦,咪以為玩抹黑,又或者高官大曬,犯了罪一經查明,天王冇面比!

但兒童就必須更多人出來打倒邪教去保護,
無論洋人的兒童,中國的兒童,印弟安人的兒童,法國兒童,歐洲兒童,澳洲兒童…任何人種的兒童被基督教性侵強姦啵,是可忍,孰不可忍!

乜你做過老師,冇讀過「幼吾幼以及人之幼」咩吓?
今天中國人個個唔企出來打低基督邪教,容乜易很快就性侵中國兒童架? (很可能中國已經有十萬計兒童被基督邪教妖牧性侵了,只不過唔敢講出來)

是中國人都應該【起來! 】打倒邪惡基督妖教!
所謂君子不立危牆之下,想做真君子或偽君子,自己選擇!

.

你真係只看神父
少理老毛
beebeechan 發表於 2021/11/5 10:12
得罪   毛主席,罪该。。。。。。

如来神掌再战江湖的终极2式,基督天残脚【香港脚】

《谢谢谢谢谢谢逃出魔幻紀賜教》
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
女同胞給幹部凌辱很可能受了基督邪教的唆擺!

leefeng 發表於 2021/11/6 01:37

「幹部凌辱很可能受了基督邪教的唆擺!」
咁即係話幹部禁基不力, 或是基督教影響力不可檔了, 連高級幹部副總理也教唆到。

你真係愈講愈低能
「幹部凌辱很可能受了基督邪教的唆擺!」
咁即係話幹部禁基不力, 或是基督教影響力不可檔了, 連高級 ...
beebeechan 發表於 2021/11/6 03:44

正是幹部禁基不力,要問責啦!
等封基督教的命令一到,離教一定開香檳慶祝!
正是幹部禁基不力,要問責啦!
等封基督教的命令一到,離教一定開香檳慶祝! ...
leefeng 2021/11/6 12:15 提交

你對時事政局的分析能力真是膚淺夾無知加笨拙。
你唔知乜係中梵建交,由無話講到有偈傾。
北京還需要梵蒂岡來孤立台灣。

你真是似閉關多年的「釋乜隠士」,出番嚟連已與社會脫節。
高級模式 | 發新話題
換一個