返回列表 回覆 發帖

亞當吃禁果之後為何要躲避天主?

呢位主教就被屈性侵, 名字相片仍在bishopaccountabilty.org 「壞人榜」上。
但法庭早2019年便判 ...
beebeechan 發表於 2022/5/28 04:47

哎喲,全球千億單神父牧師性侵,乜原來你認為呢單係無辜?
究竟是否無辜?揾你呢隻護教鬼先至會信!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
哎喲,全球千億單神父牧師性侵,乜原來你認為呢單係無辜?
究竟是否無辜?揾你呢隻護教鬼先至會信!

. ...
leefeng 2022/6/7 11:14 提交

唔係我認為,係法庭認為係無辜。
因為你英文屎到髀,唔識睇。
(好心叫抽水幫你翻譯下喇)
(好心叫抽水幫你翻譯下喇) ...
beebeechan 發表於 2022/6/7 13:46

法庭認為係無辜?
類似香港的黃官放生判黑暴係“優秀的小孩”果種呀?

乜你以為外國的法官好正直咩?
又或者判完神棍冇罪,法官銀行又多幾個零,夜晚法官同神父齊齊玩春宮妖精大戰來答謝咁呢?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
(好心叫抽水幫你翻譯下喇) ...
beebeechan 發表於 2022/6/7 13:46

你既然自認英文唔屎,何解本淫書【性經】咁多淫邪殺戮謊言荒謬教壞人,你都唔識睇架?
好心叫抽水幫你翻譯下,教導下你喇!

.
乜你以為外國的法官好正直咩?
又或者判完神棍冇罪,法官銀行又多幾個零,
...
leefeng 發表於 2022/6/7 23:56

你真有大陸作風.......滿腦子都是大陸的辦事方法

最高人民法院原副院长黄松有贪污受贿案今开庭
http://finance.sina.com.cn/roll/20100114/16407245638.shtml
你既然自認英文唔屎,何解本淫書【性經】咁多淫邪殺戮謊言荒謬教壞人,你都唔識睇架?
好心叫抽水幫你翻譯 ...
leefeng 發表於 2022/6/8 00:01

呢舖你都幾坦白: 無否認你英文屎...
俾番個泥你
英文叻有用咩?聖經原文都唔係用英文寫架喎。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 01:38

咁史記, 大學...論語...都唔係用繁體字, 殘體字架喎
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 01:38

不過, 嗰篇「主教無辜」,, 罪名不成立的報導, 原文英文寫架喎
你真有大陸作風.......滿腦子都是大陸的辦事方法

最高人民法院原副院长黄松有贪污受贿案今开庭
http: ...
beebeechan 發表於 2022/6/8 00:22

基督教神棍教唆公務員受賄罪加一等:應判死刑或凌遲!
呢舖你都幾坦白: 無否認你英文屎...
俾番個泥你
beebeechan 發表於 2022/6/8 00:33

你英文一樣屎到淫邪殺戮謊言荒謬,更加屎到眼盲心盲助耶為虐!
不過, 嗰篇「主教無辜」,, 罪名不成立的報導, 原文英文寫架喎
beebeechan 發表於 2022/6/8 01:59

你發個電郵向該網投訴啦。
你發個電郵向該網投訴啦。
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 10:15

「該網」指乜東東? 話不清意不明。。。。。
「該網」指乜東東? 話不清意不明。。。。。
beebeechan 發表於 2022/6/8 11:32

連自己傾緊啲乜都跟唔到
連自己傾緊啲乜都跟唔到
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 11:58

你智商暴跌, 好難追上

RE: 亞當吃禁果之後為何要躲避天主?

SEO tag,不是对联
希望大家身體健康哩。
因為唔知下一個十年我仲有冇咁長命可以再一次提點你:唔好信哂網上睇到既野,帶眼行 ...
beebeechan 發表於 2022/5/29 15:29
因為唔知下一個十年我仲有冇咁長命可以再一次提點你:

唔好信哂经上【‘’圣‘ ’经】讲过既野,帶眼上路,死快少少

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
如果你覺得是没有中國人隨地亂扔垃圾, 那麼說這話的人才是抺黑了?
你又認同嗎
(事實又真係有中國人隨地扔垃圾, 唔止, 隨地便溺都有)
beebeechan 發表於 2022/5/24 01:30

又抹黑中國人來抬高基督教徒國?
你有冇去過歐美架?乜聞唔到街頭巷尾d便溺尿味咩?

乜基督教國既月亮特别的圓?

https://zhuanlan.zhihu.com/p/45345604

這意味着你的思想、言語、行為都決意以耶穌馬首是瞻,他的指引你必遵行,他發禁令你必止步
逃出魔幻紀 發表於 2022/5/21 16:00

把口就話信耶穌,事實就唔聽佢支笛。
    牠叫你殺死父母親族,你有聽嗎?
    牠教你有問借貸的不可推辭,你有聽嗎?
    牠教你有敲門的就開門,我都叫你講個地址出來,等大家通知流浪漢去敲門,你有聽嗎?
    莫要口講一套,做又另外一套!

破基督教千局,助 习主席连任总书记&恢复n出任党主席

把口就話信耶穌,事實就唔聽佢支笛。
    牠叫你殺死父母親族,你有聽嗎?
    牠教你有問借貸的不可 ...   
    牠教你有問借貸的不可推辭,你有聽嗎?    牠教你有敲門的就開門,
谢谢谢谢谢谢。旁觀者 發表於 2022/10/10 09:28
敬请爷爷赐教有关之神的经病【圣经】文
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
「有求你的,就給他;有向你借貸的,不可推辭」《馬太 5:42)
「你們祈求,就給你們;尋找,就尋見;叩門,就給你們開門。」《馬太 7:7》
高級模式 | 發新話題
換一個