返回列表 回覆 發帖

本壇泥膠屎料集

leefeng  屎料集(7)
蔣介石不抗日, 逃亡去台灣

如果基督教徒蔣介石有心抗日,為什麼搬走大量文物古董黃金逃亡去台灣呢?
為什麼不留在大陸為同胞抵抗日本仔呢?

又係令人到噴精屎料....

台灣1945年前還是日治時期。
蔣介石唔抗日走佬...又會走去敵人管治的地方:台灣既???

即係觸犯了國安法, 會逃亡返大陸㗎咩???
呢個feng狗真係bee門弄拙

...
beebeechan 發表於 2022/7/23 23:52

你bbchan更令人佩服,你可以用你個口噴精液,又用你個口噴屎尿和放屁!
利害得很,盡情描述了基督教性母受精過程,原來可以用口噴!

其實冇寫錯:蔣介石在大陸時不抗日, 之後又逃亡去台灣,有問題嗎?你的智商簡直是 負O以下!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

...
beebeechan 發表於 2022/7/23 23:52

咁既閱讀水平,好心咪獻醜啦!
簡直bee門噴屎,自己找屎/死!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
其實冇寫錯:蔣介石在大陸時不抗日, 之後又逃亡去台灣
leefeng 發表於 2022/7/24 04:24

米已成屎, 回頭無岸
米已成屎, 回頭無岸
beebeechan 發表於 2022/7/24 08:10

別人都是上吃下出,只有你用下面吃上面噴,你真是滿口屎話!

破基督教千局,助 习主席连任总书记&恢复n出任党主席

米已成屎, 回頭無岸
beebeechan 發表於 2022/7/24 08:10
你,自己屎,唔抵得到LEEFENG兄o力过你,就话人地屎屎尿尿,屌你基督老母閪啦!!!
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
leefeng  膠集(8)

牧師強奸了一名祭壇童

用祭壇的教會是没有「牧師」的。
叫「牧師」的教會是不設祭壇的, 何來祭壇童?
leefeng  膠集(8)

牧師強奸了一名祭壇童

用祭壇的教會是没有「牧師」的。
叫「牧師」的教會是不設祭壇的 ...
beebeechan 發表於 2022/7/28 08:19

你們性侵教不是自稱牧羊人嗎,通稱“教牧”,
“神父” 稱呼嗎?又不配,父?衰到性侵小童! ?
叫木屍/牧師 已經是俾面!
下次可以不叫牧師;通稱“禽獸”啦!大家都明。

.

leefeng 屎料集之(9)

又嚟講爛歷屎喇...

羅馬把猶大滅了是在公元70年....
呢條友把事提早130年發生!!

屎尿頻頻!
仲要屙爛屎
公元前63年,羅馬將軍龐培佔領耶路撒冷。

https://embassies.gov.il/taipei/ ... AD%B7%E5%8F%B2.aspx

殺過來,唔代表即輸丫嘛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
leefeng 屎料集之(9)

又嚟講爛歷屎喇...

羅馬把猶大滅了是在公元70年....
呢條友把事提早130年發 ...
beebeechan 發表於 2022/8/25 01:14

根據你個泥膠鼠腦的屎想:羅馬真是神軍,一到步不用十分鈡就滅了猶太人!?
公元前63年,羅馬將軍龐培佔領耶路撒冷。

殺過來,唔代表即輸丫嘛。
抽刀斷水 發表於 2022/8/25 09:01

嗰條友唔知頭唔知路, 話「滅國, 國人(猶太人)四散海外流竄」嘛, 即係國破冚家亡。
事實係向羅馬人跪低就無野。。。猶太人仲可以有王。。未至一國兩制, 都係猶太自治區咁

破基督教千局,助 习主席连任总书记&恢复n出任党主席

SEO tag,对联
米已成屎, 回頭無岸
你基督GO露雾,

*【狗//////基狗//////饥狗//////基督教徒】慾射精, 回頭是岸

《韭*狗@粵語,100%同音。》
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

leefeng 屎料集之(10)

真係乜Q都唔識就亂咁講。
美國法例「破產保護 chapter 11 (chapter of the Bankruptcy Code)」點運作你知個屁。

或直接宣破產

有保護令仲使乜破產? 白膠真黐!

因此美國竟還設立了令人啼笑皆非的教會性侵保險。

保險界從來都没有「性侵保險」,, 只有 Liability Insurance. 保乜野, 你去學曉先返入嚟唱。

(真係五音未完就去參加《聲夢傳奇》) 啼叫皆非
leefeng 屎料集之(10)

真係乜Q都唔識就亂咁講。
美國法例「破產保護 chapter 11 (chapter of t ...
beebeechan 發表於 2022/8/25 21:23

任你呢只基督邪教老鼠如何扭橫折曲,
轉移視線,都掩飾不了天主教殺人滅族,性侵兒童的醜事!

有冇破產保護,是否膠料也否認不了天主教堂一樣跪地賠錢,聲名狼藉,邪教之名在全球必誅之例!

.
任你呢只基督邪教老鼠如何扭橫折曲,
轉移視線,都掩飾不了天主教殺人滅族,性侵兒童的醜事!

有冇破產 ...
leefeng 2022/8/26 00:08 提交

你呢條9一副「我係唔識野,係講錯野」,不過你吹咩既態度。
你呢條9一副「我係唔識野,係講錯野」,不過你吹咩既態度。
beebeechan 發表於 2022/8/26 00:44

基督教徒賤種之最非你呢條食屎9莫屬!

屎料集 (11)
o

條瘋9走咗, 好快就有接班人
屎料集 (11)
o

條瘋9走咗, 好快就有接班人
beebeechan 發表於 2022/11/19 07:21

你點兜都冇用,你除了講東講西去轉移注意力之外,完全冇任何能力可以改變你們基督教/天主教/所有信耶穌的犯下的殺人/放火/滅族/性侵/搶掠/謊言/邪教的罪惡!

.

高級模式 | 發新話題
換一個