返回列表 回覆 發帖

末日逃生的尾班車何時出發?

您梗係唔駁啦,凡係經書講嘅您都要presume係啱,駁碌L咩。所以經書話鳳組蒙面,一句頂一億句,什麽古代文獻 ...
沙文 發表於 2023/3/16 02:15

你又話我睇經eye big see through dragon咯。。唔夠你細緻
我同你細緻時
你無野講, 唔關我事架喎

有理由相信猶大不是想吃路邊雞, 是私房菜。
當時妓女公價只是一塊餅:
箴言:6:26 因為娼妓所求的只是一塊餅,有夫之婦卻獵取寶貴的生命。
為何猶大要出一隻山羊, 高出市價好多。

加上
38:20 猶大託自己的朋友阿杜藍人送了一隻小公山羊去,好由那女人 (不是說妓女) 手中取回抵押;他卻找不到她,

猶大唔以為佢食咗那件係公家雞嚟
您梗係唔駁啦,凡係經書講嘅您都要presume係啱,駁碌L咩。所以經書話鳳組蒙面,一句頂一億句,什麽古代文獻 ...
沙文 發表於 2023/3/16 02:15

咁又唔使好古既
聖經中都有描述那時妓女是如何裝扮的...
你讀得未夠細緻
big eyes seeing passing-by dragon
我都細緻嘅。您條L樣話:
“呢段情節, 仲有好多野你未睇出添。
你唔曉拎出嚟, 我又唔講唶。”
結果講到雞啄唔斷。
Don't know where God is but the Devil is in the details
有理由相信猶大不是想吃路邊雞, 是私房菜。
當時妓女公價只是一塊餅:
箴言:6:26 因為娼妓所求的只是一塊餅 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 10:24

您去砵蘭街同The Beverly Hills都唔同價,第一日出來玩咩?
“呢段情節, 仲有好多野你未睇出添。
你唔曉拎出嚟, 我又唔講唶。”
結果講到 ...
沙文 發表於 2023/3/16 02:59

少, 又係你話要講細緻

細一個碼你就頂唔住, 咁XXS你點算
您去砵蘭街同The Beverly Hills都唔同價,第一日出來玩咩?
沙文 發表於 2023/3/16 03:10

咁唔係仌都少到beverly hill貨色,
碼頭估厘可以上到咩

咁塔瑪爾既內餡就唔係咁濫哩, 唔係集體創造嚟

結果講到雞啄唔斷。
沙文 發表於 2023/3/16 02:59

係架, 我講多幾頁都仲得, 未降旗...下半旗都未到

有聖經研究生淨係睇創世紀38章, 便寫出322頁論文出嚟
我係咁依講叮哚,唔算雞啄未斷既
係架, 我講多幾頁都仲得, 未降旗...下半旗都未到
beebeechan 發表於 2023/3/15 11:18

我知您得。我細路嗰陣阿媽拖住我去寶靈街買餸,撞到任何一個師奶都係咁啄啄啄
我知您得。我細路嗰陣阿媽拖住我去寶靈街買餸,撞到任何一個師奶都係咁啄啄啄 ...
沙文 發表於 2023/3/16 03:23

你呢幾日同我啄唔斷哩
我知您得。
沙文 發表於 2023/3/16 03:23

你知我得, 咁你仲嚟引我?
即係susanna知你鹹濕就唔會係你面前解開兩粒鈕仲要烏低身執快勞
我引唔引您都係咁講經咖啦,根本係您自有舖癮,關我L事咩。唔信我而家唔引您,您係咪就shut up
Don't know where God is but the Devil is in the details
我引唔引您都係咁講經咖啦,根本係您自有舖癮,關我L事咩。唔信我而家唔引您,您係咪就shut up ...
沙文 發表於 2023/3/16 03:32

你無性趣時, 老婆會唔會挑逗你, 使你起飛既呢
我引唔引您都係咁講經咖啦,根本係您自有舖癮,關我L事咩。唔信我而家唔引您,您係咪就shut up ...

以你既脾性, 係呢到, 你唔會唔講野...除非...................

唔關我事架啵, 猶大叫雞, 係你拎出嚟玩既
以你既脾性, 係呢到, 你唔會唔講野...除非...................
beebeechan 發表於 2023/3/15 11:43

聽朝要早返公司開會,米搞啦,唔駛做咩
聽朝要早返公司開會,米搞啦,唔駛做咩
沙文 發表於 2023/3/16 03:46

「屌,我hijacked咗本thread. 係咪唔得先?」
咁你唔好屄漬呢個論題
咁唔係仌都少到beverly hill貨色,
碼頭估厘可以上到咩

咁塔瑪爾既內餡就唔係咁濫哩, 唔係集 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 11:15

屌橫豎尾班車啱啱開咗,唔爭在嗲多幾句。
實情係塔瑪爾驚住猶太始終老鳩射唔出足數蟲,中唔到獎。之後她特價做私鍾賣大包但求高濃度子孫漿,咁就解釋到啦。
屌橫豎尾班車啱啱開咗,唔爭在嗲多幾句。
實情係塔瑪爾驚住猶太始終老鳩射唔出足數蟲,中唔到獎。之後 ...
沙文 發表於 2023/3/16 05:11

請回看#98
始終歲月不饒人嘅, 你估人人好似我咁咩

睇佢之後都冇再生個仔就知啦

高級模式 | 發新話題
換一個