返回列表 回覆 發帖

末日逃生的尾班車何時出發?

始終歲月不饒人嘅, 你估人人好似我咁咩
睇佢之後都冇再生個仔就知啦
沙文 發表於 2023/3/16 05:22

呢位亞伯92歲高齡, 仲打得響, (睇對手係乜料既唶)

Les Colley (1898 - 1998, Australia), who had his ninth child a son named Oswald to his third wife at the age of 92 years 10 months.
https://www.vercalendario.info/en/what/guinness-records-for-oldest_legal_father.html
就係囉, 人哋92都打得響, 猶大生完舍拉之後就冇聲氣, 咁就知佢咩狀態啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
就係囉, 人哋92都打得響, 猶大生完舍拉之後就冇聲氣, 咁就知佢咩狀態啦
沙文 發表於 2023/3/16 05:31

大猶對塔瑪爾就孖Q喎
你都咪話唔得

醫學上証明係叔亞個女唔得, 唔係大猶
係車佢返屋企嘅沙文孖Q, 或者之後做私鐘妹嘅得著
呢啲阿伯好易做冤大頭

淨係睇佢叫雞唔畀錢畀羊咩咩, 連圖章都畀得人做抵押就知佢痴癡呆呆坐埋一枱喇

Don't know where God is but the Devil is in the details
淨係睇佢叫雞唔畀錢畀羊咩咩, 連圖 ...
沙文 發表於 2023/3/16 06:16

呢樣你就唔得哩...你叫雞試過碌咭, 後數...月尾結數未? (雞嫂未收足錢都唔俾你哩, 射完賴賬, 塞番篤精入你條jr到咩
人地大猶有頭有面囉
係車佢返屋企嘅沙文孖Q, 或者之後做私鐘妹嘅得著
呢啲阿伯好易做冤大頭
淨係睇佢叫雞唔畀錢畀羊咩咩, 連圖 ...
沙文 發表於 2023/3/16 06:16

你同損友落雞埸唔係一人一隻架?
要你一啖,我一啖? 咁寒酸呀?
啱啱寫完老婆守孝 以後都係第一次啫, 唔使喺度作大it doesn't work on me
就算我畀佢真係得, 但係整唔整到餡出嚟佢自己都唔知, 塔瑪爾亦都唔知, 如果前者冇懷疑, 後者冇補飛, 咁情節就十分幼稚好似細路仔玩泥沙囉
啱啱寫完老婆守孝 以後都係第一次啫, 唔使喺度作大it doesn't work on me
沙文 發表於 2023/3/16 06:48

無頭無尾, 唔知你翕乜
回覆 169# beebeechan

reply to #165
第一次出嚟玩點樣有頭有面
剪羊毛手作仔有咩頭有咩面,你唔係為天主作大係為乜L嘢
呢樣你就唔得哩...你叫雞試過碌咭, 後數...月尾結數未? (雞嫂未收足錢都唔俾你哩, 射完賴賬, 塞番篤精入你條jr到咩
人地大猶有頭有面囉
beebeechan 發表於 2023/3/16 06:43

基督教真威水,本【聖/性經】真係教曉基督教徒的子女好多要感謝耶穌教的知識!
叫雞都叫到咁招積,召妓重要叫到有頭有面添?

全本性經一開始就男女關係玩食果果,又亂倫,又扒灰,未婚大肚還扮純情處女,又強姦,又殺人,又反政府做黑暴(耶穌親自上陣表演)

真是一本令國家,社會和家庭的孩子學習道德典範和做好人的標準好書!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  beebeechan

reply to #165
第一次出嚟玩點樣有頭有面
剪羊毛手作仔有咩頭有咩面,你唔係為天主 ...
沙文 發表於 2023/3/16 06:59

你睇經都仲係未夠細緻, (雖都好過嗰啲feng狗仔下流虫。。。。)
經23節話:猶大遂說:「讓她留着罷!免得我們被人嗤笑。
唔係有頭有面都無人會嗤笑哩
所以大猶係有啲菲屎既

你去按摩咪摩囉, 點解國安處長去摩就俾人唱到炒尤?
狗仔隊如影到李+超叫雞就發哩!
..
全本性經一開始就男女關係玩食果果
leefeng 發表於 2023/3/16 07:26

真係絕代無知
亞當厄娃衰「食禁果」, 就係扑野?
忍笑死人無命賠
啱啱頭先去街見到個冇頭冇面基督徒叫雞唔夠錢畀要講價,我嗤笑佢: why don't you ask her to offer her cunt to God. c/o you?
啱啱頭先去街見到個冇頭冇面基督徒叫雞唔夠錢畀要講價,我嗤笑佢: why don't you ask her to offer her cun ...
沙文 發表於 2023/3/16 07:58

食碟頭飯都有半賣, 12用既一席酒有半席。。。。唔知只插入一半深係咪收平啲。。half price?
你哋喺教會自己討論啦, 而家尾班車就已經開走咗啦, 不過好彩你仲可以打末日逃生。唔夠錢就叫uber啦, 有頭有面我唔嗤笑你
你哋喺教會自己討論啦, 而家尾班車就已經開走咗啦, 不過好彩你仲可以打的末日逃生。唔夠錢就叫uber啦, 我唔 ...
沙文 發表於 2023/3/16 08:05

見你一向講野鐘意落鹽......投你所好唶
血壓高哩...要少鹽
盡量少咖啦,你們是世上的鹽,醫生叫我唔好近你咁多。step back man.
盡量少咖啦,你們是世上的鹽,醫生叫我唔好近你咁多。step back man.
沙文 發表於 2023/3/16 08:19

鹽, 少少用嚟調味又得
勁多要嚟醃野又得......你鐘意漬物, 咁俾多啲鹽
醃咗,鹽就失味,您哋最棹忌。我老婆都吩咐我食嘢要low sodium
高級模式 | 發新話題
換一個