返回列表 回覆 發帖

窮基督徒的悲歌

點解ai唔反過來質疑您的羅汁。
某行業有從業員從事性侵就要處理該行業從業員。
咁即是,如果big data計到多數abuse的係經理,咁咪全部經理拉去切?
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實切神父既目的並唔係要解決性侵,呢個係公關方案黎,目的係挽回信徒信心。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
屌所以我睇穿您係教徒。
otherwise點會咁concern挽回信徒信心
Don't know where God is but the Devil is in the details
一早講咗我用慕道立場為教會服務架喇,啲信徒硬係唔信。
should I ?
回覆 86# 沙文

會同時出兩種答案,我相信你抵受不了引誘。

BTW,我經手機app Poe,蛙島都可以用ChatGPT了。
回覆  沙文

會同時出兩種答案,我相信你抵受不了引誘。

BTW,我經手機app Poe,蛙島都可以用ChatGP ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/17 01:10
建议小心踩了红线。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
建议小心踩了红线。
上流寄生族 發表於 2023/3/17 01:15

懼怕科技,人才都跑光了。
懼怕科技,人才都跑光了。
抽刀斷水 發表於 2023/3/17 01:19
你可能只须考虑自己在国内之前途。

祝你更胜李慧琼。
百度9888現價為上市價的-44%,你叫人怎有信心?
我唔知咁多呀, 我聽人講㗎咋
網友話貴國已經係全宇宙最叻, 什麼ChatGPT 簡直連尾燈都睇唔到
我唔知咁多呀, 我聽人講㗎咋
啲網友話貴國已經係全宇宙最叻, 什麼ChatGPT 簡直連尾燈都睇唔到 ...
沙文 發表於 2023/3/17 23:19

唔知呢句適唔適用係「貴國」嗰啲人身上呢
「醉酒佬總係話自己無醉既,身為某宗教既信徒,當然亦唔會覺得自己所信宗教係邪教」
中咗邪黨毒, 當然覺得自己國好很強大了, 皆因有黨領導
高級模式 | 發新話題
換一個