返回列表 回覆 發帖

末日逃生的尾班車何時出發?

我阿叔夠入過天主教醫院, 佢臨死頭檸檸喎,你又靠埋佢呀 ...
沙文 發表於 2023/3/17 23:50

因為醫院收咗政府撥款, 有醫無類囉
你既年代, 無家人入會, 至少扮下慕道...真係幾難入學就真
beebeechan 發表於 2023/3/17 07:53

冇,嗰時我阿媽喺大陸未出嚟,係我老豆送我入去嘅,唔知點解佢會揀咗間天主教,可能純粹因為近
冇,嗰時我阿媽喺大陸未出嚟,係我老豆送我入去嘅,唔知點解佢會揀咗間天主教,可能純粹因為近 ...
沙文 發表於 2023/3/17 23:58

係咪山旯旮既地方, 開荒牛...學校未夠學生
你識野少, 只管屌

點解接生婆唔係備紅線....人哋猶太人習俗係會為一出來世上的嬰兒手上繋上紅線, 祝福驅邪。呢啲係做接生必備稼牲嚟。
beebeechan 發表於 2023/3/17 21:33
要駁故既話, 生仔唔係頭出先, 手腳出先已經係難產, 接生婆當然知呢劑係難產, 危險。 當時唔識開肚.. ...
beebeechan 發表於 2023/3/17 21:34

既然知呢劑係難產, 危險,還咁好心情去分大佬細佬? (咪辯駁係祝福啦)
你性經內個產婆簡直武功利害過梅超風,在危急情況,還可以為一隻丁屎咁細的滑潺潺既手繋上紅線?

看到這段荒謬垃圾廢文描述的人,只要是稍有正常思維都知道是BS。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
冇,嗰時我阿媽喺大陸未出嚟,
沙文 發表於 2023/3/17 23:58

哇..當時你老荳有無叫你揹住幾碌柴跟佢落嚟?
唔係你驚到腳軟
不過當時你都未識亞巴郎叫依撒格跟佢上山既故事
呢啲舊約故事就係話你知耶穌的祖先中都有「衰人」,, 如會叫雞既猶大, 做妓女既辣哈布, 有色誘波阿次既盧 ...
beebeechan 發表於 2023/3/17 22:55

嘩,原來基督邪教本【性經】還有咁多衰野?
叫雞既猶大, 做妓女既辣哈布, 有色誘波阿次既盧德, 有通姦殺友既大衛,真係你唔講,大家都唔知添!

還有扒灰既公公媳婦,父女母子亂倫,殺子求神,兄弟互相殘殺,給錢可以強姦少女合法,72小童頑皮戲語要被熊撕殺,殺光異邦外族男女老幼一個不留,殺殺殺,姦姦姦,【所有耶穌信仰】係邪教末?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你識野少, 只管屌

點解接生婆唔係備紅線....人哋猶太人習俗係會為一出來世上的嬰兒手上繋上紅線, 祝 ...
beebeechan 發表於 2023/3/17 21:33
你地,传教士【男人】
根本未生过仔

但,
識少少

扮代表

就系度狗【发音鸠】叫

当然要抵
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
係咪山旯旮既地方, 開荒牛...學校未夠學生
beebeechan 發表於 2023/3/17 08:01

柯士甸道
72小童頑皮戲語要被熊撕殺,
leefeng 發表於 2023/3/18 00:16

少........咪學人亂拋經書哩, 班門弄股, 一日卦住7

自己躝去睇睇列王紀下2:23-25點講哩
紅繩係摩西時代東西。摩西作經時將佢當代的事物搬咗去猶大時代。又證明係老作。
https://www.thetorah.com/article ... -the-crimson-thread

Scapegoat: The Origins of the Crimson Thread
During the Second Temple period, the scapegoat was tied with a crimson thread. While the Torah requires a crimson thread as part of the purification ritual for tzaraʿat (skin disease), it does not mention it by the scapegoat. Nevertheless, parallel practices found in 2nd millennium B.C.E. Hittite texts of Luwian origin imply that the use of a crimson thread is not a late innovation but an ancient part of the rite.

同樣的騎呢情節亦曾經發生在Gen7:2 由一切潔淨牲畜中,各取公母七對;由那些不潔淨的牲畜中,各取公母一對, 牲畜喺利未記先至開始分潔淨不潔淨, 挪亞點L知乜嘢動物潔淨?

Don't know where God is but the Devil is in the details
你既改編, 亦唔見得比梅瑟醒。

梅瑟作得未成理, 情有可原, 因為佢係活在幾千前年, 識野無你咁多。 ...
beebeechan 發表於 2023/3/17 21:37

你又在指證你個基督邪教是幾千年前, 識野無沙文哥哥咁多既反智邪教嗱?
咦,乜梅瑟不是你們個基督邪教的上帝黙示,指導,指引寫的嗎?

乜原來你們的神都會OUT?過時?識野無沙文哥哥咁多架?

咁,你們基督邪教即是拎幾千年前的落後迷信思想來欺騙現代正常人了,是也不是?

答!

.

少........咪學人亂拋經書哩, 班門弄股, 一日卦住7

自己欄去睇睇列王紀下2:23-25點講哩 ...
beebeechan 發表於 2023/3/18 00:26

你們啲爛鬼垃圾故事已經證明了是低智人寫的,
你還有面叫人去睇那些垃圾?

殺小孩記錄在列王紀垃圾寫得清清楚楚,
根據你們基督教的殺戮歷史種種事實,你們基督邪教想撒謊撒賴?好難啦!

.
你們啲爛鬼垃圾故事已經證明了是低智人寫的,
你還有面叫人去睇那些垃圾?

殺小孩記錄在列王紀垃圾寫得清清楚楚,
leefeng 發表於 2023/3/18 02:00

你真可憐, 連自已衰咗乜都未究知
智商之低, 首直一指
同樣的騎呢情節亦曾經發生在Gen7:2 由一切潔淨牲畜中,各取公母七對;由那些不潔淨的牲畜中,各取公母一對, 牲畜喺利未記先至開始分潔淨不潔淨, 挪亞點L知乜嘢動物潔淨?
沙文 發表於 2023/3/18 01:18

弟為亡兄立嗣, 捐精俾亞嫂...都係在梅瑟律法中才寫出來
但梅瑟之前既猶大...又早有此例喎

說明, 習俗在未寫下來前已經有。

諾厄一早知甚樣是潔, 不潔,
亞巴郎在肋末紀前便懂甚麼是全燔祭
捐精,當然亦是老作。您唔可以用一個老作證明其他的老作唔係老作。
即如我同老婆講,尋晚我一直喺公司同阿秋一齊開夜趕project. 阿秋一定會配合我,如果唔係到佢衰咗,邊L個救佢
Don't know where God is but the Devil is in the details
柯士甸道
沙文 發表於 2023/3/18 00:26

你睇....天主幾眷顧咗你, 市區中心既學校都收咗你.
捐精,當然亦是老作。您唔可以用一個老作證明其他的老作唔係老作。
即如我同老婆講,尋晚我一直喺公司同阿 ...
沙文 發表於 2023/3/18 02:53

可是你搵到一「作」便說「全是老作」
咁之前你真係同老秋開夜的日子,老婆都當咗係實在係去咗餵雞
回覆 236# beebeechan
business啫,貴教好似冇多謝我老豆。仲要我謝師,又唔覺物所值。我凈記得喺嗰度學到唔信耶穌臨瓜老襯會騰雞以及人有靈魂而動物冇。
屌點解我凈係記得冇用嘅嘢?我都解釋唔到
可能係第一次畀女人呃,印象特深
所以自此之後我立志要呃女人。我的性格係貴教塑造
你真可憐, 連自已衰咗乜都未究知
智商之低, 首直一指
beebeechan 發表於 2023/3/18 02:32

呀契弟bbchan,智商低得過你個教?
你個【性母】明明係因姦成孕,被人強姦?與麻甩佬通姦?扮聖母?
拜的人不但低智,簡直是衰弱智!
只有你們教徒仍然不知羞恥為何物,自吹自擂,在別人眼中你們只不過是一群低智生物!
你不可憐,你只是賤!

.
高級模式 | 發新話題
換一個